Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki geç döllenme olmuştur canım kan sonucundan anlaşılır zaten inşaAllah sağlıcakla ilerler gebeliğin

Belki geç döllenme olmuştur canım kan sonucundan anlaşılır zaten inşaAllah sağlıcakla ilerler gebeliğin
Çok teşekkür ederim canım inaşallah öyledir kan sonucumu da öğrenemedim eşim sonuç için gitmiş sistem üzerinden doktor bakmış gebelik var demiş pazartesi tekrar çağırdı inşallah o zaman görebiliriz
En kısa zamanda inaşallah sizlerde de bu haberi duyarız bol bol sizler için de dua edicem Allahım hayırlıysa sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah sizlere de

Allah korusun kız ne mezarı sen salı gününden itibaren rahatlamaya başlıcan anlaşıldı hele bi doktora git de hayırlısıyla güzel haberleri alırsan stresin geçer belkim
ben neden bu kadar umutsuzum karamsarım anlamıyorum ya herhalde herkes hamile (yada bana öyle geliyor olabilir de o yüzden) galiba ben olamayacağımı düşünüyorum sanırsam....

Eşin henüz kadınlarkulubunu görmemiş yalnız değilim benim gibi dolu kadın var deseydin
yok ben çok abartıyormuşum da bu kadar üstüne düşülmezmiş te beni biri görse gülermiş te yok bilmem ne :) ama korkmaya başladım ben 10 aydır hiç mi denk getiremedik gerçi ilişki de sıkıntılı öyle her gün her gün olmuyor acaba ilişki mi az diyorum babanesini örnek veriyor dedesi sene de 1 kere geliyormuş köye de babanesi nasıl kalmış ta bilmem ne.... :)

ben de tüp yapalım artık dedim de eşim kesinlikle sıcak bakmıyor dur bakalım daha ne acelen var belli değil hiç bir şey falan diyor...

Sağol canım hepimiz alalım inşallah. Avokadonun salatasını falan yapıyorlar o şekilde de tüketilebilir aslında

ben de tüp yapalım artık dedim de eşim kesinlikle sıcak bakmıyor dur bakalım daha ne acelen var belli değil hiç bir şey falan diyor...
Ona benim eşimde karşı çıkıyor şuanlık senin bişeyin mi var falan diye motivasyon verirken kızıyor ama benim acele etmemin sebebi kist tutma olasılığı yüksek olsun diye. Aslında 10 ay gerçekten sizin için erken her yolu denemek lazım oraya gidinceye kadar

psikolojik baskı yaşıyorum ya millet okul mokul diye iyice ötelediniz olmaz artık sizin diye başladı....

Oha artık ciddi misin? Allah aşkına yaşın kaç daha ne alaka yani. Bu millet herşeye burnunu sokmasa olmaz zaten
ben o yüzden böyle psikolojik olarak çöktüm ya ben çocuğu çok seven oynayan ilgilenen birisiyim diye 15 yıldır çocuk yapmayan insanlar çocuk yapıp bak biz bile 3. yü yapıyoruz neyi bekliyorsun yok bilmem ne demelere falan başladılar düşün en yakın sandığım arkadaşım bile maddi durumu iyi düzelmemiş olmasına rağmen çocuk yaptı ben kimseye bir şey söylemesem de anlaşılıyor galiba her yolda gördüğüm komşu bile yok şu türbeye git şunu ye doktora git acele et artık imat diye bağırmak istiyorum

Ya gerçekten inanamıyorum sen 27 yaşında değil misin canım? Ne bu laflar sanki 40 yaşına geldin ki artık 40 yaşında bile çok normal. Gerçi önceden de normaldi kadın istediği zaman doğurur.
Bak şarkıcı Bengü kadın 40 yaşını geçti galiba 2. Çocuğuna hamile hemde arka arkaya yaptı yani ne alaka diye bağırasım geldi çok kızdım şuan ya gerçekten psikolojik olarak yormuşlar seni. Bu ailenin içinde olana diğer şahıslar niye karışır bilmem. Ben bile 25e giricem şurda Bi kaç ay sonra hala böyle bir sorun çıkmasa erken diye düşünüyordum. Benim tek acelem kistim o moralimi bozuyor. Sana diyorum ama benim etrafımda da var çocuğun çocuğu olmuş yani o derece küçük doğurunca kadınlık taslıyorlar
Bu milletin kafasını anlamıyorum ya gerçekten zaten ne türbesi ne şeyi. Önce Allahtan isteyeceksin mezarda yatandan değil ay neyse vallahi sinirlendim
Benim ailem bile çok erken diye kızıyor bana
Bu diğer kişilerin acelesi niye sanki onlar bakacak

işte bu yüzden bunaldım ben psikolojik olarak çöktüm belki sorunum yok ama şu stres beni tüketti herkes istiyor ki her evlenen hemen çocuk sahibi olsun kıyaslanmaktan da nefret ederim herkese okul bitsin kpss ye hazırlanayım çocuğumun geleceğini kurayım diyorum aldığım cevap olmayan çocuğun geleceğini kursan ne olur oluyor vallahi ne yapayım ben stres olmayım da kim olsun yahu siz söyleyin .....

Sen en doğrusunu düşünüyorsun da bu insanlar lafım nereye gider hiç düşünmüyorlar afedersin ama terbiyesizler onlara ne ya?
Bence böyle konuşanlara ya ağzının payını ver ya da muhabbeti kes gerçekten sinir oldum

ben çok kibar birisiyim galiba o yüzden kimse benden çekinmediği için ağzına geleni söylüyor işte Allah sorsun ne diyim ki artık umudum Allahtan inşallah salı günü doktor bir şeyler verir de bu ay bir mucize olur.....

Canım sen insanların lafına göre çocuk sorumluluğun altına girersen bak çok yorulursun üzülürsün gerçekten. Bunu eğer kendin istiyorsan çabalayacaksın başkası ne der diye değil. Aynen çekinseler bu lafları söyleyemezler zaten sende lütfen cevabını ver gelip çocuğun olduğunda onlar parasını vermeyecek veya bakmayacak

ben zaten çok istiyordum da ilk evlendiğimizden beri hep bir kızım olsun saçlarını anten yapayım evde onunla antenlerin çekiyor diye oyunlar oynarım uykusuz gecelerin sabahında güneşin doğuşunu anlatayım diye hep hayaller kuruyordum ama böle şeyler söylenince sanki çocuğu herkes yapamaz da bana kısmet olmayacakmış çok büyük marifet gerektiriyormuş gibi hissediyorum hayallerim hep hayal olacak gibi geliyor bilmiyorum

Canım onu bende düşünüyorum bazen hiç olmayacak gibi geliyor ama yani etrafındaki insanların konuşması da sinirimi bozdu. Eşin duydu mu bunları o ne diyor?

Canım onu bende düşünüyorum bazen hiç olmayacak gibi geliyor ama yani etrafındaki insanların konuşması da sinirimi bozdu. Eşin duydu mu bunları o ne diyor?
O İnsanları takmayı ne zaman bırakacaksın onlar hep bir şey söyleyecek sen hassassın görme duyma diyor o da artık umutsuz gibi de belli etmiyor sanırım artık istemiyorum ben falan diyor olmayacağına inandık karı koca :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…