Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda eşlere psikolojik olarak çok şey düşüyor işte bende çok alıngan olmaya başladım artık herşeye alınıyorum söylediği

Burda eşlere psikolojik olarak çok şey düşüyor işte bende çok alıngan olmaya başladım artık herşeye alınıyorum söylediği
Bugün akıntım kesildi şüphelendim pik gibi duruyor sence ?

Eklentiler

• ED258754-A021-4B8E-AFF1-56EC145C56E1.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 25
Aynı ben bende öyleyim ve eşim hiç anlamıyor
Ben onla tartışmaya başladım artık bişey diyor yanlış anlıyorum kavga etmek istemiyor ben üstüne gidiyorum o anki duygusallıkla. Birde zaten uzakta olunca telefondan ne kadar anlarsın birbirini işte
Tüp bebek araştırmaya başladım artık

Dur bakalım hemen karamsarlığa kapılma önce bir vitamin takviyelerine yönel bu kisti ne azaltır yumurtaları ne kaliteli hale getirir onu bir uygula bakarsın pat tutuverir

Dur bakalım hemen karamsarlığa kapılma önce bir vitamin takviyelerine yönel bu kisti ne azaltır yumurtaları ne kaliteli hale getirir onu bir uygula bakarsın pat tutuverir
Ahh ahh bana diyene bak sen napayım canım kendi kendime diyorum 1 senen var artık sonra vaktimi fazla harcamak istemiyorum

Kızlar bu arada hanginiz arı sütü propolis falan S skulentvera Maviesil23 almıştı esil sen almıştın değil mi?
Tadı çok kötü sabahtan beri hala midem bulanıyor ya
Bende bir doktorun önerdiği yerden aldım karışımı hayatımda böyle kötü bir şey yemedim ama faydasını gördüm sanki ya bu ay yumurtlamayı net hissettim yumurtaya faydalı bir şey bu galiba spermi de hızlandırıyor diye okumuştum

Evet erkeklere de faydalıymış. Sen Bi de tek arı sütünü dene bak yarım çay kaşığı aldım afedersin çıkarmamak için zor durdum hala tadı ağzımda balla falan karıştırsam olur mu ki

Evet erkeklere de faydalıymış. Sen Bi de tek arı sütünü dene bak yarım çay kaşığı aldım afedersin çıkarmamak için zor durdum hala tadı ağzımda balla falan karıştırsam olur mu ki
Aaaa doktor onu öyle tek tüketmeyin dedi bak bal polen propolen arı sütü karıştır öyle ye bana karıştırılmış geldi ama ne iğrenç şey ya

Y
Aaaa doktor onu öyle tek tüketmeyin dedi bak bal polen propolen arı sütü karıştır öyle ye bana karıştırılmış geldi ama ne iğrenç şey ya
Yok canım bi propolis arı sütü bal karışımı var,
Bir de ayrı arı sütü aldım aynı yerden Onunda soğuk gelmesi lazımmış zaten bozuluyormuş sitesinde günde yarım çay kaşığı diyor ama yenilecek gibi değil
Propolis arı sütü bal karışımı da çok kötüydü ama onu atlattım bunu atlatamıyorum atamıyorum da çok pahalı kendim balla karıştırsam olur herhalde bal koruyormuş zaten onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…