Biz neden çabalamak zorundayız diyorum bazen sonra da isyan olmasın tövbe tövbe diyorumOhoo bende daha erken örnekler var onlar geç bile kalmış
Bize işte çabalamak düşüyor umarım bizde çok beklemeyiz
Burda eşlere psikolojik olarak çok şey düşüyor işte bende çok alıngan olmaya başladım artık herşeye alınıyorum söylediğiO İnsanları takmayı ne zaman bırakacaksın onlar hep bir şey söyleyecek sen hassassın görme duyma diyor o da artık umutsuz gibi de belli etmiyor sanırım artık istemiyorum ben falan diyor olmayacağına inandık karı koca :/
Ay bende diyorum aynı şeyleri sormaBiz neden çabalamak zorundayız diyorum bazen sonra da isyan olmasın tövbe tövbe diyorum
Bugün akıntım kesildi şüphelendim pik gibi duruyor sence ?Burda eşlere psikolojik olarak çok şey düşüyor işte bende çok alıngan olmaya başladım artık herşeye alınıyorum söylediği
Aynı benBurda eşlere psikolojik olarak çok şey düşüyor işte bende çok alıngan olmaya başladım artık herşeye alınıyorum söylediği
AA evet canım t çizgisi c den koyu çıkmış bugun yarın ve diğer günü değerlendir mutlakaaBugün akıntım kesildi şüphelendim pik gibi duruyor sence ?
Ben onla tartışmaya başladım artık bişey diyor yanlış anlıyorum kavga etmek istemiyor ben üstüne gidiyorum o anki duygusallıkla. Birde zaten uzakta olunca telefondan ne kadar anlarsın birbirini işteAynı benbende öyleyim ve eşim hiç anlamıyor
Amaaaaaaa eşimle küsüzAA evet canım t çizgisi c den koyu çıkmış bugun yarın ve diğer günü değerlendir mutlakaa
Dur bakalım hemen karamsarlığa kapılma önce bir vitamin takviyelerine yönel bu kisti ne azaltır yumurtaları ne kaliteli hale getirir onu bir uygula bakarsın pat tutuverirBen onla tartışmaya başladım artık bişey diyor yanlış anlıyorum kavga etmek istemiyor ben üstüne gidiyorum o anki duygusallıkla. Birde zaten uzakta olunca telefondan ne kadar anlarsın birbirini işte
Tüp bebek araştırmaya başladım artık
Yaaa tam gününde Allah seniiAmaaaaaaa eşimle küsüz
Ahh ahh bana diyene bak senDur bakalım hemen karamsarlığa kapılma önce bir vitamin takviyelerine yönel bu kisti ne azaltır yumurtaları ne kaliteli hale getirir onu bir uygula bakarsın pat tutuverir
Vallahi haklısın bir gün umutluyum bir gün umutsuz kesin yumurtlamayı gördüm ondan geldi güvenim yerineAhh ahh bana diyene bak sennapayım canım kendi kendime diyorum 1 senen var artık sonra vaktimi fazla harcamak istemiyorum
Canım bak kaçırma bence bu günleri güveninde yerinde olsun bence sen böyle stres yaparak yükselttin değerleriniVallahi haklısın bir gün umutluyum bir gün umutsuz kesin yumurtlamayı gördüm ondan geldi güvenim yerine
Olabilir canım haklısın uyumuş kalmışım kaldı bugün yarın büyük ihtimalle o da geç olmasaCanım bak kaçırma bence bu günleri güveninde yerinde olsun bence sen böyle stres yaparak yükselttin değerlerini
Yok canım çatlamak üzere büyük ihtimalle t çizgisi daha koyu çıkmışOlabilir canım haklısın uyumuş kalmışım kaldı bugün yarın büyük ihtimalle o da geç olmasa
Bende bir doktorun önerdiği yerden aldım karışımı hayatımda böyle kötü bir şey yemedim ama faydasını gördüm sanki ya bu ay yumurtlamayı net hissettim yumurtaya faydalı bir şey bu galiba spermi de hızlandırıyor diye okumuştumKızlar bu arada hanginiz arı sütü propolis falan S skulentveraMaviesil23 almıştı esil sen almıştın değil mi?
Tadı çok kötü sabahtan beri hala midem bulanıyor ya
Evet erkeklere de faydalıymış. Sen Bi de tek arı sütünü dene bak yarım çay kaşığı aldım afedersin çıkarmamak için zor durdum hala tadı ağzımda balla falan karıştırsam olur mu kiBende bir doktorun önerdiği yerden aldım karışımı hayatımda böyle kötü bir şey yemedim ama faydasını gördüm sanki ya bu ay yumurtlamayı net hissettim yumurtaya faydalı bir şey bu galiba spermi de hızlandırıyor diye okumuştum
Aaaa doktor onu öyle tek tüketmeyin dedi bak bal polen propolen arı sütü karıştır öyle ye bana karıştırılmış geldi ama ne iğrenç şey yaEvet erkeklere de faydalıymış. Sen Bi de tek arı sütünü dene bak yarım çay kaşığı aldım afedersin çıkarmamak için zor durdum hala tadı ağzımda balla falan karıştırsam olur mu ki
Yok canım bi propolis arı sütü bal karışımı var,Aaaa doktor onu öyle tek tüketmeyin dedi bak bal polen propolen arı sütü karıştır öyle ye bana karıştırılmış geldi ama ne iğrenç şey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?