Sitesinde de tek tüketilebilir şekilde paylaşılmış yaaAaaa doktor onu öyle tek tüketmeyin dedi bak bal polen propolen arı sütü karıştır öyle ye bana karıştırılmış geldi ama ne iğrenç şey ya
Onu bilmiyorumSitesinde de tek tüketilebilir şekilde paylaşılmış yaa
Aynen canım balla karıştır benimki de öyle çünkü hepsi karışık ama tadı kötü her şekilde zor yiyoruz eşimde bendeY
Yok canım bi propolis arı sütü bal karışımı var,
Bir de ayrı arı sütü aldım aynı yerden Onunda soğuk gelmesi lazımmış zaten bozuluyormuş sitesinde günde yarım çay kaşığı diyor ama yenilecek gibi değil
Propolis arı sütü bal karışımı da çok kötüydü ama onu atlattım bunu atlatamıyorum atamıyorum da çok pahalı kendim balla karıştırsam olur herhalde bal koruyormuş zaten onu
Aynen çok kötü gerçekten Allah bunların karşılığını versin inşallahAynen canım balla karıştır benimki de öyle çünkü hepsi karışık ama tadı kötü her şekilde zor yiyoruz eşimde bende
Aynen öyleAynen çok kötü gerçekten Allah bunların karşılığını versin inşallah
Valla ilk olsada bilirdim ama şuan herşey daha anlamlı benceAynen öyleçok amin vallahi evlatlarımızın kıymetini biliriz bence
Aynen bende öyle ama böyle olması gerekiyormuş demekki çok heyecanlandım salı günü doktor yumurtanın çatlayıp çatlamadığını görür mü acaba?Valla ilk olsada bilirdim ama şuan herşey daha anlamlı bence
Onu kan testiyle anlıyorlar canım progesteron testiAynen bende öyle ama böyle olması gerekiyormuş demekki çok heyecanlandım salı günü doktor yumurtanın çatlayıp çatlamadığını görür mü acaba?
Aaa yapmaz o zaman ya daha 4 gün oluyor çünkü ama 7 gün dolunca yaptırırm ben kendim kaç olması gerekiyor peki?Onu kan testiyle anlıyorlar canım progesteron testi
Hiçbir bilgim yok canım o konuda hiç yaptırmadım doktor hep ultrasondan kontrol ettiAaa yapmaz o zaman ya daha 4 gün oluyor çünkü ama 7 gün dolunca yaptırırm ben kendim kaç olması gerekiyor peki?
amaaaan neyse artık zaten ya bu ay bir ümidim yok zaten düşmem üzerine ya :)Hiçbir bilgim yok canım o konuda hiç yaptırmadım doktor hep ultrasondan kontrol etti
Canım adetin 21. Günü yapıyolar o testi sonucuna göre yumurta çatlamış mi diye anlasiliyo değer yüksekse yumurtanın kaliteli olduğunu gösteriyormuş benim 43 falan çıkmıştı hamile değildim ama en azından kaliteli bi yumurtanın çatladığını öğrenmiştim değerin 15 üstü olması çatladığını gösteriyordu sanırımAaa yapmaz o zaman ya daha 4 gün oluyor çünkü ama 7 gün dolunca yaptırırm ben kendim kaç olması gerekiyor peki?
Doktor isterse yaptırırm bende o zaman bakalım duruma göre artık hep meraktan yaptırıyorum ama boş çıkıyorCanım adetin 21. Günü yapıyolar o testi sonucuna göre yumurta çatlamış mi diye anlasiliyo değer yüksekse yumurtanın kaliteli olduğunu gösteriyormuş benim 43 falan çıkmıştı hamile değildim ama en azından kaliteli bi yumurtanın çatladığını öğrenmiştim değerin 15 üstü olması çatladığını gösteriyordu sanırım
Insallahh bos çıkmaz artıkDoktor isterse yaptırırm bende o zaman bakalım duruma göre artık hep meraktan yaptırıyorum ama boş çıkıyor
Amiiiiiiiin olsa ilk buraya haber vereceğim herhaldeInsallahh bos çıkmaz artık
Bakk sende bir karar ver bir gün ümidin var bir gün yokamaaaan neyse artık zaten ya bu ay bir ümidim yok zaten düşmem üzerine ya :)
Bak şekerim benim yumurtlama dönemim olduğu İçin umutluyum adet olunca umudum gidiyorBakk sende bir karar ver bir gün ümidin var bir gün yokşaka bir yana anlıyorum seni artık rüyalarıma giriyor
Ahaha biliyorum ama daha adet olmadınBak şekerim benim yumurtlama dönemim olduğu İçin umutluyum adet olunca umudum gidiyor
Az kaldıAhaha biliyorum ama daha adet olmadın
Bütün tetkikleri yaptırmadan umudunu kaybetmee. Dur bakalım bir doktor görsün rahim filmi ister ona baksın tekrar hormon tahlili yapsın ondan sonra ilaca başlarAz kaldıanlarsın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?