- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
aynen ben de böyle olduğunu düşünüyorum ama yine de benimki sizin kadar kapsamlı bakılmadı o yüzden şüphelerim var doktoruma göre düzenli adet görülüyorsa gebe kalınır gibi düşünüyor ama olmuyor işte ne olacak bilmiyorum.Bi baktır bakalım kuzu hsg den sonra da gebelik yasayan baya fazla bana oda nasip olmadı
Ben 3 ay yumurta takibi yaptırdım doktorla
3 aydada 20 mm güzel yumurtam olustu tam o günlerde hep sperm tahlilide verdik kontrol amaçlı
Oda normal
Doktora regl oldum diye mesaj atınca kadında sasırıyodu düşün=) her ay yüzde doksan bekliyorum bu ay diye gönderdi iğneden sonra beni =)
Sonuç olumsuz
Strese girme en büyük düşmanımız stres, ne kadar mümkün olmasada tabi
Ben geç geldim yine buralaraKızlar bu arada hanginiz arı sütü propolis falan S skulentveraMaviesil23 almıştı esil sen almıştın değil mi?
Tadı çok kötü sabahtan beri hala midem bulanıyor ya
Ben ara verdim biliyosunuz canım mecburiKızlar nasılsınız? İşler çok yoğundu bu ara pek bakamadım buralara. Var mı güzel haber? Batı yaklaşan? Benim bat 29 eylül. Bekleme evresine geçtim. Sizde durumlar nasıl?
Oh iyi olmuş canım dediğin gibi kafan dağılmıştırBen geç geldim yine buralaradüğün telaşımız var o yüzden çok vakit bulamıyorum ve hem de kafam dağılmış oldu bu sebeple Ben hiç arı sütü propolis kullanmamıştım canım sen naptın içemiyorum demişsin devam ediyo musun hala
Biz O olurbigun ile tatildeyiz adamları kovaladık yalnız takılıyoruzKızlar nasılsınız? İşler çok yoğundu bu ara pek bakamadım buralara. Var mı güzel haber? Batı yaklaşan? Benim bat 29 eylül. Bekleme evresine geçtim. Sizde durumlar nasıl?
Ohh ohh maşaAllahh kuzum 2 ay sonraya gümbür gümbür geliyosunOh iyi olmuş canım dediğin gibi kafan dağılmıştırBen ayrı arı sütü aldım çay kaşığının yarısı yeniyormuş onu bile yiyemedim çok kötüydü bal aldım balla yiyorum aslında niyetim ayrı yemekti çünkü Bal propolis arı sütü olan bir karışım daha almıştım o yüzden onu da zorla yiyorum Bir de polen var Çok düzenli olmasa da tüketmeye çalışıyorum canım sen nasılsın iyisindir inşallah
Evet canım inşallah hayallerimiz yıkılmaz Allah çabalarımızın karşılığını versinOhh ohh maşaAllahh kuzum 2 ay sonraya gümbür gümbür geliyosuniyice sağlıklı beslen uyku düzenine dikkat et sonu güzel olur inşaAllahh bende bu ay tekrar yumurta takibi yapıyorum bugun çatlatma iğnesi oldum ekim5 de bakalım neler olcak eğer yine gebelik olmazsa mr işi çıktı bana prolaktin yüzünden mr çekilmem gerekiyomuş mikroadenom olabilirmiş bakalım hayırlısıyla inşaAllah hiç gerek kalmadan şu hormonumda düşer Sizler nasılsınız ailenin yanına geçtin mi O olurbigun sen naptın canım terapist işi oldu mu durumlar iyidir inşaAllah
Aminnnn canımm aminnnEvet canım inşallah hayallerimiz yıkılmaz Allah çabalarımızın karşılığını versinmikroadenom nedir canım? İnşallah ilaç işe yarar da kendiliğinden düşer daha kullanıyorsun değil mi
Yaa gerçekten mi canım ilk defa duydum inşallah öyle bişey yokturAminnnn canımm aminnndostinexe de devam ediyorum. Bu prolaktin beyinde hipofiz bezinden salgılanıyomuş burda iyi huylu tümor olduğunda bu hormon sürekli yüksek çıkıyomuş genelde 1cmden küçük oluyomuş ilaçla kontrol altında tutuluyomuş ondan şüphelendi doktorum ama inşaAllah öyle değildir öyleysede kullandığım ilacı hiç bırakmamam gerekiyo bi şekilde bunun da üstesinden gelirim inşaAllah
Sağol canım inşaAllah öyledirYaa gerçekten mi canım ilk defa duydum inşallah öyle bişey yokturyolundaki bütün engeller kalksın inşallah sadece stresten yükselmiş olsun geçsin biran önce
Bende az önce bir video izledim kadın çikolata kistiyle 9. Tüp bebek denemesinde hamile kalmış
Böyle gördükçe o kadar umutsuzlanıyorum ki bir süre bakmasam daha iyiAllah sonumuzu hayır etsin inşallah
Ay canım gerçekten çok isterim ama bunları gördükçe oturup ağladığım bile olduSağol canım inşaAllah öyledirSende sakın öyle videolar izleme gerçekten insanı strese sokuyo ben bu ay kendimide dinlemiyorum o tür şeylerde araştırıp bakmıyorum kafamı rahatlatmaya çalışıyorum. Sende eşin gelene kadar kafanı rahatlatmaya bak stressiz bi şekilde başla çalışmalarına ben inanıyorum ki çok uğraşmıcaksın tez zamanda kıcağına alıcaksın inşaAllah bebeğini İnşaAllah bi kaç ay sonra hamileliğimiz hakkında konuşuruz sohbet ederiz
İnşaAllah canımAy canım gerçekten çok isterim ama bunları gördükçe oturup ağladığım bile oldubir de yalnızım hep kafamı dinliyorum en iyisi uzak kalmak gerçekten insanı çok strese sokuyor inşallah bir an önce o güzel haberi alırız
Doktordan geldim prolaktine baktırdı tekrar o kadar tüp bebek yaptır sen artık diyor rahim filmini de çektir bir şeyin yok dediOh iyi olmuş canım dediğin gibi kafan dağılmıştır
Ben ayrı arı sütü aldım çay kaşığının yarısı yeniyormuş onu bile yiyemedim çok kötüydü bal aldım balla yiyorum aslında niyetim ayrı yemekti çünkü
Bal propolis arı sütü olan bir karışım daha almıştım o yüzden onu da zorla yiyorum
Bir de polen var
Çok düzenli olmasa da tüketmeye çalışıyorum canım sen nasılsın iyisindir inşallah
Ohh ohh maşaAllahh kuzum 2 ay sonraya gümbür gümbür geliyosuniyice sağlıklı beslen uyku düzenine dikkat et sonu güzel olur inşaAllahh bende bu ay tekrar yumurta takibi yapıyorum bugun çatlatma iğnesi oldum ekim5 de bakalım neler olcak eğer yine gebelik olmazsa mr işi çıktı bana prolaktin yüzünden mr çekilmem gerekiyomuş mikroadenom olabilirmiş bakalım hayırlısıyla inşaAllah hiç gerek kalmadan şu hormonumda düşer Sizler nasılsınız ailenin yanına geçtin mi O olurbigun sen naptın canım terapist işi oldu mu durumlar iyidir inşaAllah
Canım inşallah gerek kalmaz mr falan bu ay olur insallahhOhh ohh maşaAllahh kuzum 2 ay sonraya gümbür gümbür geliyosuniyice sağlıklı beslen uyku düzenine dikkat et sonu güzel olur inşaAllahh bende bu ay tekrar yumurta takibi yapıyorum bugun çatlatma iğnesi oldum ekim5 de bakalım neler olcak eğer yine gebelik olmazsa mr işi çıktı bana prolaktin yüzünden mr çekilmem gerekiyomuş mikroadenom olabilirmiş bakalım hayırlısıyla inşaAllah hiç gerek kalmadan şu hormonumda düşer Sizler nasılsınız ailenin yanına geçtin mi O olurbigun sen naptın canım terapist işi oldu mu durumlar iyidir inşaAllah
Aynen tatildeyiz oh kafa rahat heyecanla adeti beklemek yok
Öyle canım en son gittiğimde de evim çok uzakta ya aklım hep burda kalmıştı iki yönlü zor aslında bu seferlik evdeyim artık evde birkaç şeyde var onlarla uğraşıyorum.İnşaAllah canımEşin gelene kadar kesinlikle ailenin yanına gitmen lazım yoksa sen bunlara hep takılıp kalırsın. Sonra benim gibi stresten hormanlarında oynamasın. Biliyorum çok zor kafaya takmamak, düşünmemek ama başka işlerle meşgul olunca ister istemez kafan başka şeylerle doluyo ve düşünmüyosun 2 ay boyunca bunu yapmaya çalış ve rahatla canım bak o zaman her şey daha güzel olmaya başlıcak
O ne demek öyle ya? Kaç çıktı prolaktinin? Başka hiç bişey demedi mi yani o ne demek öyle direk tüp bebek diye. Sen hiç yumurta geliştirici ilaç bile kullanmadın ki veya aşılama direk tüp bebeğe nasıl geçtin? Bu doktorlar artık uğraşmak istemiyor herhaldeDoktordan geldim prolaktine baktırdı tekrar o kadar tüp bebek yaptır sen artık diyor rahim filmini de çektir bir şeyin yok dedi
Evet ya o yönden iyi olduu bekleme derdi yookAynen tatildeyiz oh kafa rahat heyecanla adeti beklemek yok
yumurta geliştiriciye gerek yok yumurtalar çok iyi boyutta gelişiyor dedi yumurtan oluşmuş çatlamış dedi prolaktin tahlili daha çıkmamış bir sonraki gidişim de rahim filmini de çektir gel dedi aşılama da başarı şansı düşük tüp bebek stressiz sıkıntısız olur senin için dedi resmen yıkıldım ya çok sağlıyım ama tüp bebek yapmam gerekiyor hala inanamıyorum...O ne demek öyle ya? Kaç çıktı prolaktinin? Başka hiç bişey demedi mi yani o ne demek öyle direk tüp bebek diye. Sen hiç yumurta geliştirici ilaç bile kullanmadın ki veya aşılama direk tüp bebeğe nasıl geçtin? Bu doktorlar artık uğraşmak istemiyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?