Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen ben de böyle olduğunu düşünüyorum ama yine de benimki sizin kadar kapsamlı bakılmadı o yüzden şüphelerim var doktoruma göre düzenli adet görülüyorsa gebe kalınır gibi düşünüyor ama olmuyor işte ne olacak bilmiyorum.

Kızlar bu arada hanginiz arı sütü propolis falan S skulentvera Maviesil23 almıştı esil sen almıştın değil mi?
Tadı çok kötü sabahtan beri hala midem bulanıyor ya
Ben geç geldim yine buralara düğün telaşımız var o yüzden çok vakit bulamıyorum ve hem de kafam dağılmış oldu bu sebeple Ben hiç arı sütü propolis kullanmamıştım canım sen naptın içemiyorum demişsin devam ediyo musun hala

Oh iyi olmuş canım dediğin gibi kafan dağılmıştır
Ben ayrı arı sütü aldım çay kaşığının yarısı yeniyormuş onu bile yiyemedim çok kötüydü bal aldım balla yiyorum aslında niyetim ayrı yemekti çünkü
Bal propolis arı sütü olan bir karışım daha almıştım o yüzden onu da zorla yiyorum
Bir de polen var
Çok düzenli olmasa da tüketmeye çalışıyorum canım sen nasılsın iyisindir inşallah

Kızlar nasılsınız? İşler çok yoğundu bu ara pek bakamadım buralara. Var mı güzel haber? Batı yaklaşan? Benim bat 29 eylül. Bekleme evresine geçtim. Sizde durumlar nasıl?
Biz O olurbigun ile tatildeyiz adamları kovaladık yalnız takılıyoruz
Şaka bir yana bende 2 ay sonra eşim görevden gelince aşılamaya gidicem şimdiden bişeyler yapmaya çalışıyorum kendimce arı sütü polen falan
Birde inofolic combi kullanıyorum düzenli olarak inşallah yumurta kalitem artar

Ohh ohh maşaAllahh kuzum 2 ay sonraya gümbür gümbür geliyosun iyice sağlıklı beslen uyku düzenine dikkat et sonu güzel olur inşaAllahh bende bu ay tekrar yumurta takibi yapıyorum bugun çatlatma iğnesi oldum ekim5 de bakalım neler olcak eğer yine gebelik olmazsa mr işi çıktı bana prolaktin yüzünden mr çekilmem gerekiyomuş mikroadenom olabilirmiş bakalım hayırlısıyla inşaAllah hiç gerek kalmadan şu hormonumda düşer Sizler nasılsınız ailenin yanına geçtin mi O olurbigun sen naptın canım terapist işi oldu mu durumlar iyidir inşaAllah

Evet canım inşallah hayallerimiz yıkılmaz Allah çabalarımızın karşılığını versin mikroadenom nedir canım? İnşallah ilaç işe yarar da kendiliğinden düşer daha kullanıyorsun değil mi?

Aminnnn canımm aminnn dostinexe de devam ediyorum. Bu prolaktin beyinde hipofiz bezinden salgılanıyomuş burda iyi huylu tümor olduğunda bu hormon sürekli yüksek çıkıyomuş genelde 1cmden küçük oluyomuş ilaçla kontrol altında tutuluyomuş ondan şüphelendi doktorum ama inşaAllah öyle değildir öyleysede kullandığım ilacı hiç bırakmamam gerekiyo bi şekilde bunun da üstesinden gelirim inşaAllah

Yaa gerçekten mi canım ilk defa duydum inşallah öyle bişey yoktur yolundaki bütün engeller kalksın inşallah sadece stresten yükselmiş olsun geçsin biran önce
Bende az önce bir video izledim kadın çikolata kistiyle 9. Tüp bebek denemesinde hamile kalmış
Böyle gördükçe o kadar umutsuzlanıyorum ki bir süre bakmasam daha iyi Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Sağol canım inşaAllah öyledir Sende sakın öyle videolar izleme gerçekten insanı strese sokuyo ben bu ay kendimide dinlemiyorum o tür şeylerde araştırıp bakmıyorum kafamı rahatlatmaya çalışıyorum. Sende eşin gelene kadar kafanı rahatlatmaya bak stressiz bi şekilde başla çalışmalarına ben inanıyorum ki çok uğraşmıcaksın tez zamanda kıcağına alıcaksın inşaAllah bebeğini İnşaAllah bi kaç ay sonra hamileliğimiz hakkında konuşuruz sohbet ederiz

Ay canım gerçekten çok isterim ama bunları gördükçe oturup ağladığım bile oldu bir de yalnızım hep kafamı dinliyorum en iyisi uzak kalmak gerçekten insanı çok strese sokuyor inşallah bir an önce o güzel haberi alırız

İnşaAllah canım Eşin gelene kadar kesinlikle ailenin yanına gitmen lazım yoksa sen bunlara hep takılıp kalırsın. Sonra benim gibi stresten hormanlarında oynamasın. Biliyorum çok zor kafaya takmamak, düşünmemek ama başka işlerle meşgul olunca ister istemez kafan başka şeylerle doluyo ve düşünmüyosun 2 ay boyunca bunu yapmaya çalış ve rahatla canım bak o zaman her şey daha güzel olmaya başlıcak

Doktordan geldim prolaktine baktırdı tekrar o kadar tüp bebek yaptır sen artık diyor rahim filmini de çektir bir şeyin yok dedi

Canım inşallah gerek kalmaz mr falan bu ay olur insallahh Dilos6342 ile ben de seni takip ederiz belki saka maka benim durumlar belirsiz canım yarın randevu var bakalım ise yarayacak mi

Aynen tatildeyiz oh kafa rahat heyecanla adeti beklemek yok

Öyle canım en son gittiğimde de evim çok uzakta ya aklım hep burda kalmıştı iki yönlü zor aslında bu seferlik evdeyim artık evde birkaç şeyde var onlarla uğraşıyorum.
Doğru söylüyorsun ama benim hayatım hep stresli maalesef Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Doktordan geldim prolaktine baktırdı tekrar o kadar tüp bebek yaptır sen artık diyor rahim filmini de çektir bir şeyin yok dedi
O ne demek öyle ya? Kaç çıktı prolaktinin? Başka hiç bişey demedi mi yani o ne demek öyle direk tüp bebek diye. Sen hiç yumurta geliştirici ilaç bile kullanmadın ki veya aşılama direk tüp bebeğe nasıl geçtin? Bu doktorlar artık uğraşmak istemiyor herhalde

yumurta geliştiriciye gerek yok yumurtalar çok iyi boyutta gelişiyor dedi yumurtan oluşmuş çatlamış dedi prolaktin tahlili daha çıkmamış bir sonraki gidişim de rahim filmini de çektir gel dedi aşılama da başarı şansı düşük tüp bebek stressiz sıkıntısız olur senin için dedi resmen yıkıldım ya çok sağlıyım ama tüp bebek yapmam gerekiyor hala inanamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…