- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
Dur bakalım be Allahtan umut kesilmez bakarsın bu ay olur hiiiiç gerek kalmazBütün tetkikleri yaptırmadan umudunu kaybetmee. Dur bakalım bir doktor görsün rahim filmi ister ona baksın tekrar hormon tahlili yapsın ondan sonra ilaca başlar
İnşAllah gerek kalmaz canım yaa tekrar ovulasyon testi yaptın mııDur bakalım be Allahtan umut kesilmez bakarsın bu ay olur hiiiiç gerek kalmaz(gerek kaldı)
O gün inanmayıp 2 tane Ovülasyon testi yapmıştım ondan sonra yapmadımİnşAllah gerek kalmaz canım yaa tekrar ovulasyon testi yaptın mıı
Evet canım gördüm zaten benim genelde öyle olduğunda 3 4 saat sonra çatlamış oluyor. Çatlayıncada 12-24 saat kalıyor zatenO gün inanmayıp 2 tane Ovülasyon testi yapmıştım ondan sonra yapmadımama o gün çok koyu çıktı t çizgisi hiç bu kadar koyu görmedim ben bir de C çizgisi bile sonradan çıktı o kadar diyim sana yani
Aynen şekerim çatlamış veeeee bitmiştir bu ayda şansım siye düşünüyorum artık değerlendirme yapmam o yüzden kasımda aşk başkadır diyip kasım ayına konsantre olacağım artıkEvet canım gördüm zaten benim genelde öyle olduğunda 3 4 saat sonra çatlamış oluyor. Çatlayıncada 12-24 saat kalıyor zaten
Ee değerlendiremedin mi hiç canım?Aynen şekerim çatlamış veeeee bitmiştir bu ayda şansım siye düşünüyorum artık değerlendirme yapmam o yüzden kasımda aşk başkadır diyip kasım ayına konsantre olacağım artık
1 gün değerlendirmiştim sadece onunla da mümkün değil galibaEe değerlendiremedin mi hiç canım?
Çoğu yerden okuduğuma göre imkansız bir kere denedim olmaz dedim oldu yazan çook1 gün değerlendirmiştim sadece onunla da mümkün değil galibaönümüzdeki aya bakacağız artık
Ah bebeğim öyle olsa aylardır olurdu emin ol bu ayda boş geçti yani sendenimÇoğu yerden okuduğuma göre imkansız bir kere denedim olmaz dedim oldu yazan çookhani artık pes ediyorsun ya o zaman tutuyor işte
Napayımm benim ümidim yok bari seninki de gitmesin diyee. Ama sana da hak veriyorum hiçbir sorun yok diye söylenip hala olmaması seni çok üzüyordur. Sende böyle kendince sebep arıyorsunAh bebeğim öyle olsa aylardır olurdu emin ol bu ayda boş geçti yani sendenim
Canım mümkün mü ya hiç bir sebep yokken hiç olamaması tamam her ay %15 şansım olabilir ama hiç mi o zaman denk gelmedim ben bir şeyim olmadığına inanmıyorum da daha çok ilgilenilmediğim için böyleyim salı günü belki çıkar ortayaNapayımm benim ümidim yok bari seninki de gitmesin diyee. Ama sana da hak veriyorum hiçbir sorun yok diye söylenip hala olmaması seni çok üzüyordur. Sende böyle kendince sebep arıyorsun
Canım bu konuda ne diyebilirim ki sende bir sebep arıyorsun sonuçta. Belki olmadıkça stres yapıp hormonların oynadı diyicem en fazla bu olabilir. Belirsiz olunca insan sebep arıyor işte doğru diyorsun. Eşin test vermişti dimi senin canımCanım mümkün mü ya hiç bir sebep yokken hiç olamaması tamam her ay %15 şansım olabilir ama hiç mi o zaman denk gelmedim ben bir şeyim olmadığına inanmıyorum da daha çok ilgilenilmediğim için böyleyim salı günü belki çıkar ortaya
Evet canım eşimde test verdi doktoru bir sıkıntısı yok diyor doktoru ama sebepsiz olduğunu düşünmüyorum bir sıkıntı var ama ney bilmiyorumCanım bu konuda ne diyebilirim ki sende bir sebep arıyorsun sonuçta. Belki olmadıkça stres yapıp hormonların oynadı diyicem en fazla bu olabilir. Belirsiz olunca insan sebep arıyor işte doğru diyorsun. Eşin test vermişti dimi senin canım
Amin canım inşallah ben salı günkü randevunu bekliyorum seninEvet canım eşimde test verdi doktoru bir sıkıntısı yok diyor doktoru ama sebepsiz olduğunu düşünmüyorum bir sıkıntı var ama ney bilmiyorumRabbim kucaklarımızı boş koymasın inşallah…
Aynen canım bende merakla bekliyorum inşallah kötü birşey söylemezAmin canım inşallah ben salı günkü randevunu bekliyorum senin
İnşAllah canım benimAynen canım bende merakla bekliyorum inşallah kötü birşey söylemez
Benimde hiç bi sebep yokCanım mümkün mü ya hiç bir sebep yokken hiç olamaması tamam her ay %15 şansım olabilir ama hiç mi o zaman denk gelmedim ben bir şeyim olmadığına inanmıyorum da daha çok ilgilenilmediğim için böyleyim salı günü belki çıkar ortaya
Benimde hiç bi sebep yok
Ama olmuyor 2 senedir kuzu
Oluyo yani öyle hiç bi sebep yokken olmama =)
Ama doktorum sey demişti artık bişey bulamayınca belki sperm yada yumurtada kalite sıkıntısı vardır ama onlarda mikroskobik boyutta olduğu için ancak tüp bebek sürecine falan girince belli oluyor
Onun dısında rahim filmi yumurta takibi sperm tesri hormon testleri vs hersey normal ama ortada bebek yok=)
Bi baktır bakalım kuzu hsg den sonra da gebelik yasayan baya fazla bana oda nasip olmadıBenim henüz HSG yok onu bilmiyorum ama yumurtlama çatlama çok net görüyorum bir de adetlerim düzenli 28 günde 1 oluyorum yarın doktora gideceğim normal diyorsunuz ama olmuyor nasıl bir yol izleyeceğiz diye.... 3 yıldır evliyim artık herkes bekliyor ben hep korundum ama bırakınca da hemen olur sandım şimdi çok gerildim olmuyor diye ne olacak bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?