Gebeliğe Hazırlık Bat Eylül 1,2,3,4,5 🥴

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bütün tetkikleri yaptırmadan umudunu kaybetmee. Dur bakalım bir doktor görsün rahim filmi ister ona baksın tekrar hormon tahlili yapsın ondan sonra ilaca başlar
Dur bakalım be Allahtan umut kesilmez bakarsın bu ay olur hiiiiç gerek kalmaz (gerek kaldı)

İnşAllah gerek kalmaz canım yaa tekrar ovulasyon testi yaptın mıı
O gün inanmayıp 2 tane Ovülasyon testi yapmıştım ondan sonra yapmadım ama o gün çok koyu çıktı t çizgisi hiç bu kadar koyu görmedim ben bir de C çizgisi bile sonradan çıktı o kadar diyim sana yani

Evet canım gördüm zaten benim genelde öyle olduğunda 3 4 saat sonra çatlamış oluyor. Çatlayıncada 12-24 saat kalıyor zaten

Evet canım gördüm zaten benim genelde öyle olduğunda 3 4 saat sonra çatlamış oluyor. Çatlayıncada 12-24 saat kalıyor zaten
Aynen şekerim çatlamış veeeee bitmiştir bu ayda şansım siye düşünüyorum artık değerlendirme yapmam o yüzden kasımda aşk başkadır diyip kasım ayına konsantre olacağım artık

Napayımm benim ümidim yok bari seninki de gitmesin diyee. Ama sana da hak veriyorum hiçbir sorun yok diye söylenip hala olmaması seni çok üzüyordur. Sende böyle kendince sebep arıyorsun
Canım mümkün mü ya hiç bir sebep yokken hiç olamaması tamam her ay %15 şansım olabilir ama hiç mi o zaman denk gelmedim ben bir şeyim olmadığına inanmıyorum da daha çok ilgilenilmediğim için böyleyim salı günü belki çıkar ortaya

Canım bu konuda ne diyebilirim ki sende bir sebep arıyorsun sonuçta. Belki olmadıkça stres yapıp hormonların oynadı diyicem en fazla bu olabilir. Belirsiz olunca insan sebep arıyor işte doğru diyorsun. Eşin test vermişti dimi senin canım

Evet canım eşimde test verdi doktoru bir sıkıntısı yok diyor doktoru ama sebepsiz olduğunu düşünmüyorum bir sıkıntı var ama ney bilmiyorum Rabbim kucaklarımızı boş koymasın inşallah…

Kızlar nasılsınız? İşler çok yoğundu bu ara pek bakamadım buralara. Var mı güzel haber? Batı yaklaşan? Benim bat 29 eylül. Bekleme evresine geçtim. Sizde durumlar nasıl?

Benimde hiç bi sebep yok
Ama olmuyor 2 senedir kuzu
Oluyo yani öyle hiç bi sebep yokken olmama =)
Ama doktorum sey demişti artık bişey bulamayınca belki sperm yada yumurtada kalite sıkıntısı vardır ama onlarda mikroskobik boyutta olduğu için ancak tüp bebek sürecine falan girince belli oluyor
Onun dısında rahim filmi yumurta takibi sperm tesri hormon testleri vs hersey normal ama ortada bebek yok=)

Benim henüz HSG yok onu bilmiyorum ama yumurtlama çatlama çok net görüyorum bir de adetlerim düzenli 28 günde 1 oluyorum yarın doktora gideceğim normal diyorsunuz ama olmuyor nasıl bir yol izleyeceğiz diye.... 3 yıldır evliyim artık herkes bekliyor ben hep korundum ama bırakınca da hemen olur sandım şimdi çok gerildim olmuyor diye ne olacak bilmiyorum...

Bi baktır bakalım kuzu hsg den sonra da gebelik yasayan baya fazla bana oda nasip olmadı
Ben 3 ay yumurta takibi yaptırdım doktorla
3 aydada 20 mm güzel yumurtam olustu tam o günlerde hep sperm tahlilide verdik kontrol amaçlı
Oda normal
Doktora regl oldum diye mesaj atınca kadında sasırıyodu düşün=) her ay yüzde doksan bekliyorum bu ay diye gönderdi iğneden sonra beni =)
Sonuç olumsuz
Strese girme en büyük düşmanımız stres, ne kadar mümkün olmasada tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…