Yumurtlamadan 12 gün geçmesini beklemem yeterli olur muHamileyseniz bile şuan henüz tüplerde haliyle çıkmaması normal ama siz bilirsiniz
Evet yeterli olur geneldeYumurtlamadan 12 gün geçmesini beklemem yeterli olur mu
Erken gebelik testini açınca çok hafif bi silik çizgi gördüm acaba kuruma çizgisi midir comfort erken gebelik testiydiEvet yeterli olur genelde
Benimde 2 eylülde pik oldu. 16 eylül regl bekliyorum. Daha bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacaktım. Beklesem mi diye düşündüm bende şimdi. Sizde hemen umutsuzlanmayın, daha çok erken aslında test için. Biz aceleciyiz :)17 Eylülde olur diye düşünüyorum. 2 eylülde piştim 14 değil 15. Gün oluyor genelde
Yaa öyle mi birbirimize destek olalımBenimde 2 eylülde pik oldu. 16 eylül regl bekliyorum. Daha bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapacaktım. Beklesem mi diye düşündüm bende şimdi. Sizde hemen umutsuzlanmayın, daha çok erken aslında test için. Biz aceleciyiz :)
Ovü testi gayet de koyu battan önceYumurtlamam 2 eylülde pik oldu. Bugün hem Ovülasyon testleri hem de erken gebelik testiyle bi bakmak istedim. İçim içimi yiyor. Ovülasyon testi de koyu çıkmadı erken gebelik testi de çok üzgünüm… biliyorum adet tarihim gelmeden baya önce yaptım ama ovü testi bari koyu çıksa heyecanla bekleyecektim
Ben de evdeki testleri bitirene kadar yaparım kesin hiç iradeli davranamıyorumBenimde bat 18 Eylül aynı bende dayanamıyorum bugün yaptım sanki ince bi
Çizgi var ama bilemiyorum yarın sabah yapsam mı yapmasam mı dayanamıyorum ya göğüslerim aşırı şişti ve çok ağrıyor arada kaşık ağrıları da oluyor akıntım bugün çok oldu yarın sabah büyük ihtimalle yaparım ben kendimi biliyorum
İnşaAllah vardır canım mutlu olamıyor insan görmedikçe o çift çizgiyi gerçekten. Mutlu haberini beklerimÖyle miii inşallah vardır gebelikhcg testi çift çizgi çıkmadığı sürece mutlu olamıycaz tam olarak heralde
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin yüzü gülsün sizin var mı bebişinizİnşaAllah vardır canım mutlu olamıyor insan görmedikçe o çift çizgiyi gerçekten. Mutlu haberini beklerim
Amin inşaAllah yok canım benim bebiş. Senin de ilk mi olacak?Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin yüzü gülsün sizin var mı bebişiniz
Evet canım inşallah, bu arada vücudum yumurtlamadan beri çok sıcak adet zamanı düşmezse bu sıcaklık umut var demektir siz de böyle bir belirti var mıAmin inşaAllah yok canım benim bebiş. Senin de ilk mi olacak?
Ne olduKızzz şansa bak bende 2 eylül yumurtlama 16 eylül regl görünğyo beklemedeyim ama bugün garip birşey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?