Bat gelmeden dayanamadım ovü ve erken gebelik testi yaptım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi vvbhg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım canım, İnşallah hiç beklemediğimiz anda güzel bi sürpriz olur

Rica ederim laboquick ile çok serüvenim oldu 9.günde hiç görmedim. Çok kişide silik olarak 11 ve 12.günlerde çıkmış. İnşallah vardır
Yaa içime su serptiniz aldığım yerdeki yorumlarda çok duyarlı erken gebelik testlernden daha iyi diyorlardı varsa acaba silik bi çizgi görür müyüm dedim ama üzüldüm en iyisi pazar gününü beklemek o zaman, inşallah sizin de gözlünüze göre olsun her şey

Rica ederim laboquick ile çok serüvenim oldu 9.günde hiç görmedim. Çok kişide silik olarak 11 ve 12.günlerde çıkmış. İnşallah vardır
Bu arada benim daha önce ne kimyasal ne dış gebelik gibi hiçbir deneyimim olmadı bi problem yoktur umarım neden gebe kalmıyorum diye anlam veremiyorum artık. Sizin oldu mu böyle bi deneyiminiz

Aynen inşaAllah vardır ama yoksa bile gerçekten 9.gün erken. Duyarlı bir test evet ama zaten 11 ve 12 de ancak idrara geçiyor o sebeple yine duyarlı aslında.

Bu arada benim daha önce ne kimyasal ne dış gebelik gibi hiçbir deneyimim olmadı bi problem yoktur umarım neden gebe kalmıyorum diye anlam veremiyorum artık. Sizin oldu mu böyle bi deneyiminiz
Bende kimyasal ve 8 ve 10.haftalarda düşüklerim var canım. Düşük ve kimyasal 7 kez gördüm en aşağı pozitifi testlerde. Yani aslında ben artık yavaştan vazgeçme dönemindeyim.
Ne zamandır demiyorsunuz bilmiyorum ama aslında 20-30 yaş arası kadınlarda her ay olma ihtimali %20-25. Stres buna eklenince iyice zorlaşıyor. Yaş faktörü ihitmali düşüren diğer unsur diyorlar ama tüm değerler iyiyse ben aşırı düşürdüğünü sanmıyorum yaş faktörünün.
Öncelikle adetin 2.ya da 3.günü hormonlara baktırmalı herşey normal mi diye. Adetin 21.günü progesteron değeri yumurtanın çatlama kalitesini gösterir ona baktırmak da iyi olur. Değerler normalse sağlıklı beslenme, yürüyüş, bilhassa demir ve d vitamini eksikse depoları doldurmak, ve imkan varsa inositol, koenzim q10, omega 3 gibi takviyeleri kullanmak yumurtalara iyi gelecektir. Eşin de kabak çekirdeği ve keçiboynuzu özleri alırsa yine sağlık açısından iyi olur. Herşeye rağmen uzarsa haberin gelmesi kesinlikle stresi çıkartmalı hayattan. Burda yüzlerce yorum okudum ne zaman saldım o zaman haberi aldım diye. Ah beceeebilsek! Uzunca yazdım biraz ama bunlar ilk aklıma gelenler. Umuyorum faydası olur.

Çok teşekkür ederim. Elinize sağlık vaktinizi aldım çok güzel açıklamışsınız. İnşallah siz de bir an evvel en güzel şekilde bu haberi alacaksınız. 28 yaşındayım d vitamini kullandım ,folbiol kullandım bir kutu bu kadar. Söylediklerinizi dikkate alıcam hakkınızı helal edin. Dua edeceğim sizin için

Çok teşekkürler canım, helal olsun ne demek inan daha 5 kez doğuracak kadar gençsin hiç sıkıntı etme Folbiol yerine de folatın aktif formu olan metilfolat daha iyi olur. Takviye olarak var çok markada. Dualarımız kabul olur inşaAllah ben de sana edeceğim

Yüzümü güldürdünüz Allah’ta sizi güldürsün gönlünüze göre versin tamamdır arastirayim o zaman birbirimizi haberdar edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…