Anladım canım, İnşallah hiç beklemediğimiz anda güzel bi sürpriz olurVücut ısısının yükselmesi birçok kişide belirti olmuş bende bariz hissettiğim bir hal yok o konuda. Ama bu ay biraz farklı şeyler hissettim. Yumurtlama dönemi ve sonrasında göğüs ucu yanması ve sızısı oldu günlerce şimdi o gitti gibi arada akşamları belli belirsiz hissettiryor. Sağ kasığımda kramplar oldu. Tuvalet alışkanlığım değişti. Bir de notmalde düşük nabızlıyım o da biraz yükseldi. Ancak yine de umudum çok yok.
Ne oldu ben de merak ettimKızzz şansa bak bende 2 eylül yumurtlama 16 eylül regl görünğyo beklemedeyim ama bugün garip birşey oldu
Dayanamadım laboquick gebelik testi yaptım negatifAnladım canım, İnşallah hiç beklemediğimiz anda güzel bi sürpriz olur
Yumurtlama 2 eylülde olmuşsa laboquick ile çıkmaz hiç moral bozma canım. 11.gün ancak belli belirsiz silik çıkabilir.Dayanamadım laboquick gebelik testi yaptım negatifyalandan belirtiler bulmuşum kendimde demek ki
İnşallah dediğiniz gibidir teşekkür ederim moral verdiğiniz içinYumurtlama 2 eylülde olmuşsa laboquick ile çıkmaz hiç moral bozma canım. 11.gün ancak belli belirsiz silik çıkabilir.
Rica ederim laboquick ile çok serüvenim olduİnşallah dediğiniz gibidir teşekkür ederim moral verdiğiniz için
Yaa içime su serptinizRica ederim laboquick ile çok serüvenim oldu9.günde hiç görmedim. Çok kişide silik olarak 11 ve 12.günlerde çıkmış. İnşallah vardır
Bu arada benim daha önce ne kimyasal ne dış gebelik gibi hiçbir deneyimim olmadı bi problem yoktur umarım neden gebe kalmıyorum diye anlam veremiyorum artık. Sizin oldu mu böyle bi deneyiminizRica ederim laboquick ile çok serüvenim oldu9.günde hiç görmedim. Çok kişide silik olarak 11 ve 12.günlerde çıkmış. İnşallah vardır
Aynen inşaAllah vardır ama yoksa bile gerçekten 9.gün erken. Duyarlı bir test evet ama zaten 11 ve 12 de ancak idrara geçiyor o sebeple yine duyarlı aslında.Yaa içime su serptinizaldığım yerdeki yorumlarda çok duyarlı erken gebelik testlernden daha iyi diyorlardı varsa acaba silik bi çizgi görür müyüm dedim ama üzüldüm en iyisi pazar gününü beklemek o zaman, inşallah sizin de gözlünüze göre olsun her şey
Bende kimyasal ve 8 ve 10.haftalarda düşüklerim var canım. Düşük ve kimyasal 7 kez gördüm en aşağı pozitifi testlerde. Yani aslında ben artık yavaştan vazgeçme dönemindeyim.Bu arada benim daha önce ne kimyasal ne dış gebelik gibi hiçbir deneyimim olmadı bi problem yoktur umarım neden gebe kalmıyorum diye anlam veremiyorum artık. Sizin oldu mu böyle bi deneyiminiz
Çok teşekkür ederim. Elinize sağlık vaktinizi aldım çok güzel açıklamışsınız. İnşallah siz de bir an evvel en güzel şekilde bu haberi alacaksınız. 28 yaşındayım d vitamini kullandım ,folbiol kullandım bir kutu bu kadar. Söylediklerinizi dikkate alıcam hakkınızı helal edin. Dua edeceğim sizin içinBende kimyasal ve 8 ve 10.haftalarda düşüklerim var canım. Düşük ve kimyasal 7 kez gördüm en aşağı pozitifi testlerde. Yani aslında ben artık yavaştan vazgeçme dönemindeyim.
Ne zamandır demiyorsunuz bilmiyorum ama aslında 20-30 yaş arası kadınlarda her ay olma ihtimali %20-25. Stres buna eklenince iyice zorlaşıyor. Yaş faktörü ihitmali düşüren diğer unsur diyorlar ama tüm değerler iyiyse ben aşırı düşürdüğünü sanmıyorum yaş faktörünün.
Öncelikle adetin 2.ya da 3.günü hormonlara baktırmalı herşey normal mi diye. Adetin 21.günü progesteron değeri yumurtanın çatlama kalitesini gösterir ona baktırmak da iyi olur. Değerler normalse sağlıklı beslenme, yürüyüş, bilhassa demir ve d vitamini eksikse depoları doldurmak, ve imkan varsa inositol, koenzim q10, omega 3 gibi takviyeleri kullanmak yumurtalara iyi gelecektir. Eşin de kabak çekirdeği ve keçiboynuzu özleri alırsa yine sağlık açısından iyi olur. Herşeye rağmen uzarsa haberin gelmesi kesinlikle stresi çıkartmalı hayattan. Burda yüzlerce yorum okudum ne zaman saldım o zaman haberi aldım diye. Ah beceeebilsek! Uzunca yazdım biraz ama bunlar ilk aklıma gelenler. Umuyorum faydası olur.
Çok teşekkürler canım, helal olsun ne demekÇok teşekkür ederim. Elinize sağlık vaktinizi aldım çok güzel açıklamışsınız. İnşallah siz de bir an evvel en güzel şekilde bu haberi alacaksınız. 28 yaşındayım d vitamini kullandım ,folbiol kullandım bir kutu bu kadar. Söylediklerinizi dikkate alıcam hakkınızı helal edin. Dua edeceğim sizin için
Yüzümü güldürdünüz Allah’ta sizi güldürsün gönlünüze göre versinÇok teşekkürler canım, helal olsun ne demekinan daha 5 kez doğuracak kadar gençsin hiç sıkıntı etme Folbiol yerine de folatın aktif formu olan metilfolat daha iyi olur. Takviye olarak var çok markada. Dualarımız kabul olur inşaAllah ben de sana edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?