Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 1 agustos canım bat tarihim beraber bekleyelimBata 10 gün var benimle beklemek isteyen var mı![]()
Catlamayı değerlendiremedim ben. Sizce şans var mıMerhabaBenim de 2 ağustostu ama çatlaması 2 gün sürdü o yüzden 4-5 ağustos bat günüm umarım güzel haberler alırız kızlar
![]()
Aslında önemli olan pik olunca değerlendirmek lazım ki çatladığı an sperm hazır olsun.Catlamayı değerlendiremedim ben. Sizce şans var mı
Pik de değerlendirdim bakalım ozmanAslında önemli olan pik olunca değerlendirmek lazım ki çatladığı an sperm hazır olsun.
15 gün üst üste mi değerlendirdiniz?En baştaki 17 Temmuz
Ortadaki 16 Temmuz
En sondaki 15 Temmuz
Biz sadece 17 Temmuzu değerlendirdik
Onun öncesinde de 13 ve 14 değerlendirdik yorum yapabilir misiniz kızlar:)
13 14 15 se şans var benim de aynı galiba ben de atayımEn baştaki 17 Temmuz
Ortadaki 16 Temmuz
En sondaki 15 Temmuz
Biz sadece 17 Temmuzu değerlendirdik
Onun öncesinde de 13 ve 14 değerlendirdik yorum yapabilir misiniz kızlar:)
Hayır sadece 13 14 ve 17 tarihlerini değerlendirdik15 gün üst üste mi değerlendirdiniz?
Benim arada sırtım ağrıyor ama o da normal sanırım çoğu zaman uzanıyorum filan o yüzden mi acabaBu arada hiç belirtisi olan var mı
Sperm 3 gün kadar canlı kalabiliyormuş ya inşallah tutmuştur.14 15 16 değerlendirdim çatlama 17 boş 18 dolu
Ahhh aminn ya müjlerimizle coşsun burasıSperm 3 gün kadar canlı kalabiliyormuş ya inşallah tutmuştur.
Rabb’im en hayırlısı sağlıklısını güzelini tüm isteyen kardeşlerimize nasip eylesin![]()
Hahaha ben de bel agrısını yatmaya yordumBenim arada sırtım ağrıyor ama o da normal sanırım çoğu zaman uzanıyorum filan o yüzden mi acaba![]()
Pardon 5 gün yazacağıma 15 gün yazmışım.Hayır sadece 13 14 ve 17 tarihlerini değerlendirdik
15 ve 16 yı değerlendirmedik