- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Sende mi görev madurlularındansın canımBende gun gun noluyomus okumak icin ekledim.
Evet aslinda bugun yumurtlama gunum ama sanirim klomen kullandigim icin yumurtalar cabuk buyudu ve erken catladi.Iki uc gun once hissettim catladigini ins oyledir
Bide takvim 28 gunu baz almis ben 26 gunde bir adet oluyorum bu durumda yumurtlamam bi kac gun yine one kayiyo
Cunku esim gorevde...
Asker canimSende mi görev madurlularındansın canımasker mi polis mi. Dün yumurtlama günümdü herif göreve gitti bugün kaldım bir başıma
Canım kasımda 34 olacam.E daha çok yeni değilmi neden tüp bebek düşüncesine bu kadar erken girdin 4 ay içinde bir hamileliğinde olmuş üstelik , kaç yaşındasın
adet gunune kacgun gecti gebelik var 2gun sonra 2ye katlanirsa saglikli gebelik ins.Kan testi sonucuna göre 71 çıktı kızlar. Sizce nasıl ?
E tebrikler o zaman, bat ne zamanKan testi sonucuna göre 71 çıktı kızlar. Sizce nasıl ?
Kan testi sonucuna göre 71 çıktı kızlar. Sizce nasıl ?
Yok 3 gün gecikti canımMaşallah canım adet gününe gelmedin değil mi sen?
Üç gün gecikti canımE tebrikler o zaman, bat ne zaman
Üç gün geçti canımadet gunune kacgun gecti gebelik var 2gun sonra 2ye katlanirsa saglikli gebelik ins.
masallah baya doldu hamisler :) biz de ovulasyon donemini degerlendirme asamasindayiz. bat 18 haz. bakalim 5gun kdr once ogrenebilecegim testlerden alacagim,ilkinde bu sekilde ogrenmistik. hamile olursam da ayin sonlarina dogru gorunecek dogum tarihi. oglumda da grupta en son dogum yapan ben olmustum:) hem ayin sonuydu hem de normal olunca ")
Yok 3 gün gecikti canım
Benimde 18 haziran canım erken gebelik testleri gerçekten doğru sonuç veriyor hatta normallerde yüzde 90 yanılmıyor bence inşallah güzel haberler alırız bende değerlendirme aşamasındayım:)
İnşallah katlanarak devam eder canım :) hayırlı olsun
cok heyecanli bi asamadiyiz dimi :) ben ilkinde ovu testi kullanmistim ama bunda almadim. o zamanlar biri onermisti bize o yuzden almistik ama su an neyin ne oldugunu biliyorum o nedenle kendimi takip ediyorum.bKalim bu sekilde de tutturabilecek miyiz :)
Ovulasyon testleri çok da gerekli değil aslında doktorların dediği gibi gün aşırı ilişki olduğu sürece zaten yumurta çatlama vaktinde rahminde spermle karşılaşıcak gün aşırı birliktelik olduğu için. Rabbim in ol demesine bakıcakEvet canım inşallah sağlıklı hayırlı bir evladın temellerini atıyoruzdur:) Ovu testi ben sadece 1 ay kullanmıştım daha çok stres oldum kullanmıyorum böyle iyi canım bana da:)
Walla mufettis amiri gibisin kim nolmus olmus mu olmamis mi
Az daha zorlasan ultrasan takibinide yaparsin tek tek
Bu gurup disiplin isterteacheralla adet oldunmu bugün senin bat günündü demi yada testi tekrarladınmı
Predictor bazen yanıltıyo diye duymuştum gerçekten de yanıltıyo bi kere başıma geldi silik çıkmıştı ama hamile değildim binde bir o da bana denk geldiBenimde 18 haziran canım erken gebelik testleri gerçekten doğru sonuç veriyor hatta normallerde yüzde 90 yanılmıyor bence inşallah güzel haberler alırız bende değerlendirme aşamasındayım:)
İnşallah katlanarak devam eder canım :) hayırlı olsun
Predictor bazen yanıltıyo diye duymuştum gerçekten de yanıltıyo bi kere başıma geldi silik çıkmıştı ama hamile değildim binde bir o da bana denk geldi
teacheralla adet oldunmu bugün senin bat günündü demi yada testi tekrarladınmı
Kan testi sonucuna göre 71 çıktı kızlar. Sizce nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?