Ben 2 ay once kimyasal yasadim adetim gecikti kahve lekelenme oldu parca,parca dr a gitcektim haftasonu gecsin diye bekledim 1 gun sonraki gece şiddetli kasik ve karin agrisiyla uyandim kirmiziya dönmüştü kan ama parcaciklar halinde geldi düştüğünü gördüm yani pihtilarin ve kesik kesik 4 gun devam ettiKizlar kimyasal oldugunu anlayabiliyomuyuz bilgisi olan varmi
Benim 19 undaOvulasyonu 20sinde olan var mı
Geçmiş olsun tahlilde kaç değer olarak çıkıyor kimyasalBen 2 ay once kimyasal yasadim adetim gecikti kahve lekelenme oldu parca,parca dr a gitcektim haftasonu gecsin diye bekledim 1 gun sonraki gece şiddetli kasik ve karin agrisiyla uyandim kirmiziya dönmüştü kan ama parcaciklar halinde geldi düştüğünü gördüm yani pihtilarin ve kesik kesik 4 gun devam etti
Olsa bile kesin benimki psikolojiktirKızlar aranızda belirtisi olan yok mu ya
Gecen ay bendede parcaciklar gelmisti gorunce sasrmistim normalde olmazdi bende regli olurken okadar acabami dye dusundumBen 2 ay once kimyasal yasadim adetim gecikti kahve lekelenme oldu parca,parca dr a gitcektim haftasonu gecsin diye bekledim 1 gun sonraki gece şiddetli kasik ve karin agrisiyla uyandim kirmiziya dönmüştü kan ama parcaciklar halinde geldi düştüğünü gördüm yani pihtilarin ve kesik kesik 4 gun devam etti
merhaba kızlar bende geldim BAT 7 mayıs şuan hastayım hayırlısı bakalım
hayır bu ay adet oldum sonraki BAT 3 haziran :)7 haziran demek istedin herhalde şeker
Bende bişeyler var ama regl mi gebelik mi bilemiyorumikisi çok benziyor iki gündür sebepsiz bacak ağrısı var akşamda ayaklarım şişti bel ağırısı var göğüsler aşırı hassas kasık krampları oluyor arada ama umut yok
Aynen vallah bat ne zaman benim 14üBende aynıyım ayaklarım şişmesi dışında hepsi aynı ölcem meraktan he
Az kalmış canim insallah senden güzel haberler alırız benim daha çok var beklemek çok sıkıcıAynen vallah bat ne zaman benim 14ü
Aynen vallah bat ne zaman benim 14ü
Az kalmış canim insallah senden güzel haberler alırız benim daha çok var beklemek çok sıkıcı
Aslında çıkabilir testte senin ama cikmayinca insan çok üzülüyor bencede yapma adet gününe kadar herhangi bir belirtin varmı canımAynen ya çok sıkıcı sabah test yapmamak için kendimi zor tuttum vallaha
Aslında çıkabilir testte senin ama cikmayinca insan çok üzülüyor bencede yapma adet gününe kadar herhangi bir belirtin varmı canım
Az kalmış canim insallah senden güzel haberler alırız benim daha çok var beklemek çok sıkıcı
İnşallah19 canım 9 günüm var daha benim seninki yakınmış müjdeli haber ver inşallah
Silikte olsa çıkar bencede bende mi yapsam ya sözde yapmicaktim geçen ay yaptimda nolduben adete 3 gün varken yapıcam yine ,önceki gebeliğimi öyle öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?