Güzel düşün inş her şey yolundadır. Çok sevindim senin içinMutlaka dene bak burda hamile kalamiyorum diye söylenen herkes denedigi ay hamile kaldi. Tabi sonu hayirlisii olsun onemli olan o. Kizlar deneyin mutlaka. Bende cok umitsizdim. Sabir dedim. Kul sıkışmayınca hizir yetişmezmiş dedim. Rabbim nasip etti. Insallah saglikli olur. Daha doktora bile gitmedim. Hersey havada
Tık yok hala canım.sen hamişsin galiba.gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla.darısı da bize olsun.
Darısı basiniza canım inşallah benim 8 ay sonunda oldu bakTık yok hala canım.sen hamişsin galiba.gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla.darısı da bize olsun.
Evet maalesef su.bazli kayganlastirici kullanabilirsinizbende kullanmiyorum ya tukurugunde zarari varmi acaba
Var var olmaz mı? Ne durumdasın?Herkes birer birer gitti gruptanbenim gibi hala umutla bekleyen yok mu
Var var olmaz mı? Ne durumdasın?
Buradayız cnm bu grubu birakmiyoruzHerkes birer birer gitti gruptanbenim gibi hala umutla bekleyen yok mu
canım şimdi gördüm mesajını bendede birşey yok malesef
bende varımmHerkes birer birer gitti gruptanbenim gibi hala umutla bekleyen yok mu
Tükenmiş... bat 11 ekim. Bekliyorum ama umudum yokVar var olmaz mı? Ne durumdasın?
Neden tükeniyorsun bakalım Allah dan Ümit kesmek olur mu...Tükenmiş... bat 11 ekim. Bekliyorum ama umudum yok
Selam cnm Nasıl geçiyor gebelik hangi hastane ve doktora gidiyorsun? Cinsiyet belli oldu mu bakalımGrubum nabersiniz? Grup hala ayakta cok sevindim. Hamiş haberleri gelsin inşallah birer birer. Hepinize selam ve sevgiler.
Yok olmaz tabi kesmedimde ama moralim çok bozukNeden tükeniyorsun bakalım Allah dan Ümit kesmek olur mu...
Valla burada birbirinize destek için varız. Geldi mi kırmızılar ondan mı moralin bozuk....Yok olmaz tabi kesmedimde ama moralim çok bozuk
Tekirdağ'dayım ben. Bir oğlum olacak inşallah. Bulantılı kusmalı geçip gidiyor işte. Göbeğim çıktı kocaman. Ama bebeğin hareketlerini hissetmedim henüz.Selam cnm Nasıl geçiyor gebelik hangi hastane ve doktora gidiyorsun? Cinsiyet belli oldu mu bakalım
Maşallah canım , her şey vakti gelince oluyor hissedersin tez vakitte inşallah sağlıklı doğum ve sağlıklı hayırlı oğluşun olsun o zamanTekirdağ'dayım ben. Bir oğlum olacak inşallah. Bulantılı kusmalı geçip gidiyor işte. Göbeğim çıktı kocaman. Ama bebeğin hareketlerini hissetmedim henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?