Tekirdağ'dayım ben. Bir oğlum olacak inşallah. Bulantılı kusmalı geçip gidiyor işte. Göbeğim çıktı kocaman. Ama bebeğin hareketlerini hissetmedim henüz.
Tekirdağ'dayım ben. Bir oğlum olacak inşallah. Bulantılı kusmalı geçip gidiyor işte. Göbeğim çıktı kocaman. Ama bebeğin hareketlerini hissetmedim henüz.
Benim hic belirtim olmadı. Okuduklarimin duyduklarimin hepsini aradim kendimde. Hic biri yoktu. Zaten adetime 3 gun kala kıytırık bir testi öylesine yapip ogrenmistim. Mide bulantilari filan da zaten hamileligi ogrendikten 2-3 hafta sonra basladi. Kese hangi taraftaydi onu da bilmiyorum vallahi. Hamilelikte de suran agricak buran zonklucak. Aşerceksin. Ne okuduysam hic biri olmadi. Yariyi gectik bende hala gebelik belirtisi yok anlayacagin.
Benim hic belirtim olmadı. Okuduklarimin duyduklarimin hepsini aradim kendimde. Hic biri yoktu. Zaten adetime 3 gun kala kıytırık bir testi öylesine yapip ogrenmistim. Mide bulantilari filan da zaten hamileligi ogrendikten 2-3 hafta sonra basladi. Kese hangi taraftaydi onu da bilmiyorum vallahi. Hamilelikte de suran agricak buran zonklucak. Aşerceksin. Ne okuduysam hic biri olmadi. Yariyi gectik bende hala gebelik belirtisi yok anlayacagin.
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Fakat uzun süredir forumu takipteyim. Üçüncü bebeği düşünmeye başladık. İlk ay olmadı. Bugün adetimin 2.günü. Önümüzdeki ay kısmet olursa mayıs sonu - haziran başı hamile olduğumu öğrenirim inşallah :)
gecen ay 17.gun adet oldum adetimin 5.gunu rahim filmi cektirdim11.gunde bir gun arayala 3 3 kere iliskiye girdim iliskiden beri hep kasik agrim igne batmasi olustu gecen pazar 21.gunu adet agrisiyla beraber sari beyaz akintim oldu yogun adet agrisi oldum ama hala adet olmadim kasiklarimda igne gibi batma ve rahimde yani gobek altinda igne gjbi batma var bugun 23.gunum yarin sabah saglik ocagina gidecegim insallah hamileyimdir rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah