Aaaay canim ayni ben.Bende de bulanti,bas donmeso hepsi oluyo.Ve yine vaar.Bu ayda olmadi onuncin.((((İnşallah canım mide bulantısına kadar hepsini regli öncesi yaşıyorum ayırmak hiç mümkün olmuyor benim 2-3 gün öncesinden reglim lekelenmelerle başlıyor çok sinir bozucu rabbim inşallah mucizesini verir bizlere
Amiin canim.Inşallah❤estağfurullah canım dertlesiyoruz burada. İnsan rahatlıyor. Allah en kisa zamanda sağlıklı bebisler versin inşallah
Adet oldun mu ki canımAaaay canim ayni ben.Bende de bulanti,bas donmeso hepsi oluyo.Ve yine vaar.Bu ayda olmadi onuncin.((((
Yoo olmadim canim.Bat8nisan.Ama adet belirtilerim hepsi var.Dayanamadim test yaptim her zamanki gibi negativ.Adet oldun mu ki canım
benim yaşım 33. İkinci çocuğu istiyoruz. Kızıom 9 yaşında. Onda hiç böyle olmamıştım. Zaten beklemediğim bir anda olmuştu. Şimdi 4 aydır bütün hamilelik belirtileri var ama hamilelik yok
canım galiba o yerleşme kanaması. Yerleşme kanamasından sonra degeri 0 çıkan bile var. Canını sıkma inşallah 2 güne artar. Zaten esas artış gecikmeden sonra oluyor
Belki bu defa şaşırtır canım yaaYoo olmadim canim.Bat8nisan.Ama adet belirtilerim hepsi var.Dayanamadim test yaptim her zamanki gibi negativ.
.
Kızlar merhaba yaşı benim gibi 32 olup her ay hamilelik belirtisi gibi regli olan varmı? Yaş ilerleyince regli belirtilerim resmen tavan yaptı
Canım kana 10-12 günde gecerse idrara ancak bat zamanı gecerkizlar internette okudugunuz bilgilere gore sizce yerlesmeden kac gun sonra hcg hormonu idrara gecer?
yumurtlamadan degil yerlesmeden sonra?Canım kana 10-12 günde gecerse idrara ancak bat zamanı gecer
Belki bu defa şaşırtır canım yaa[/QUOI
Inşallah canim ya
Canım yerleşmeden sonra değil döllenmeden sonra hcg oranı artmaya başlıyor.kizlar internette okudugunuz bilgilere gore sizce yerlesmeden kac gun sonra hcg hormonu idrara gecer?
nasil yani? yerlestikten sonra salgilamiyor mu? e dollendikten sonra salgilasa 14 gunde idrara gecmesi cok uzun zamanCanım yerleşmeden sonra değil döllenmeden sonra hcg oranı artmaya başlıyor.
Beta Hcg hormonu 8 hücreli olduğu için bu hücrelerin vasıtasıyla üretilir ama embriyo annenin rahim duvarında yerleşme yapmadığı zaman kadının kanında tespit edilmesi mümkün değildir.Canım yerleşmeden sonra değil döllenmeden sonra hcg oranı artmaya başlıyor.
Adetin mutlaka gecikmesi mi lazım diyosunuz yanidogal olarak yerlesmeden kana bile gecemeyen hormon idrara hic gecmez
yok testin hassasiyetine bagli bence. bende bat 7 nisan 5 gun kala yaptim negatifti. bir daha bat gunu yapicam erken gebelik testi ikisi de. bir umut 5 gun kala cikmamis olabilir mi onu arastiriyorumAdetin mutlaka gecikmesi mi lazım diyosunuz yani
Yerleşme kanamam mi oldu. Yumurtlamadan 7 ile 10 gün içinde oluyormuş yerleşme kanaması. Yerleşme kanamam olduysa şayet bekle biraz daha.yok testin hassasiyetine bagli bence. bende bat 7 nisan 5 gun kala yaptim negatifti. bir daha bat gunu yapicam erken gebelik testi ikisi de. bir umut 5 gun kala cikmamis olabilir mi onu arastiriyorum
Yani kanama denir mi bilmiyorum. suphelendim testi o gunden kac gun sonra yapmaliyim sizce? erken gebelik testim varYerleşme kanamam mi oldu. Yumurtlamadan 7 ile 10 gün içinde oluyormuş yerleşme kanaması. Yerleşme kanamam olduysa şayet bekle biraz daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?