Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaay canim ayni ben.Bende de bulanti,bas donmeso hepsi oluyo.Ve yine vaar.Bu ayda olmadi onuncin.((((

Amin canım inşallah heycanla bekliyorum

Ben de aynen öyleyim yaş 32 her ay sanki gebelik gibi belirtiler :) bu ay ilk defa gebelik istedik onda da bata 4 gün var hiç bir belirti Yok:)))))
Kızlar merhaba yaşı benim gibi 32 olup her ay hamilelik belirtisi gibi regli olan varmı? Yaş ilerleyince regli belirtilerim resmen tavan yaptı

Canım yerleşmeden sonra değil döllenmeden sonra hcg oranı artmaya başlıyor.
Beta Hcg hormonu 8 hücreli olduğu için bu hücrelerin vasıtasıyla üretilir ama embriyo annenin rahim duvarında yerleşme yapmadığı zaman kadının kanında tespit edilmesi mümkün değildir.
alinti yaptim

yok testin hassasiyetine bagli bence. bende bat 7 nisan 5 gun kala yaptim negatifti. bir daha bat gunu yapicam erken gebelik testi ikisi de. bir umut 5 gun kala cikmamis olabilir mi onu arastiriyorum
Yerleşme kanamam mi oldu. Yumurtlamadan 7 ile 10 gün içinde oluyormuş yerleşme kanaması. Yerleşme kanamam olduysa şayet bekle biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…