- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Amin cnm Allah herkese nasip etsin bizede..Anladım canım Amin Allah sabır versin yaşamadan kimse acını anlamaz inşallah Allahım yerini doldurur başka bi melekle
Amin cnm insaAllah Allah kucagini Bos birakmasin
Amin cnm Allah herkese nasip etsin bizede..
İnşallah hamisliktendir canım :)Benimde bata 6 gün var kızlar ama sanki adet olacakmışım gibi arada sancı oluyor
İnşallah canım ama beklemek zor gerçektenİnşallah hamisliktendir canım :)
Valla zor herşey olacağına varır ama merak çok kötü bişey yaİnşallah canım ama beklemek zor gerçekten
İnşallah beklediğimiz güzel haberleri alırızz :)Valla zor herşey olacağına varır ama merak çok kötü bişey ya
Amin inşallahİnşallah beklediğimiz güzel haberleri alırızz :)
Vala bende bu ay yumurtlama gunumden once ve sonra bazi belirtiler yasadim ama simdi kayboldu of offf galiba kendimizi dinlemeye basladik cnm..Merhaba hanımlar,
2 gün önce yumurtlama günümdü bugün adet olacakmışım gibi garip bir his var karnımın alt tarafıda ara ara boşluk ağrısı gibi agriyo ama çok rahatsız edici değil acaba usutmektenmi yoksa döllenme mi oluyo bu kadar erken belirti yasanirmi kaç aydan beri deniyoruz her ay kendimi daha çok dinlemeye başladım kafayı yicem artık
InsaAllah olmasin cnm bazen gebelik belirtiside adet sancisi gibi olurBenimde bata 6 gün var kızlar ama sanki adet olacakmışım gibi arada sancı oluyor
Iyi iyi cnm bos gecirme bugunlerini-14 :) bakalım yumurtalma zamanım tam akıntımdan anladım bide
Imkansiz olan hicbisey yok cnm Allah isterse neden olmasin...Bende de 12 13 gündür bacaklara yayılan kasık ağrısı ve çok şiddetli baş ağrısı var. Bu ay kesin hamileyim dedim birde 8 gün öncesi de göğüs sızlamaları ve ağrı başladı normalde aadetten bu kadar önce göğüslerim ağrımazdı kasıklarım zaten ağrımazdı. Neyse şuan reglime 3 gün var. Dün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı ama ben niyeyse inanamıyorum. Sizce adetten sonra çıkabilir mi? Umut dünyası işte:)
InsaAllah hamilesindir cnm agizda degisik tad olurmus gebelikte eger varsa haber ver olurmuArkadaslar benim agzimda boyle kayisi cekirdeginin icini yemis gibi bi tat var biraz aci 3 gundur var gogus agrimda var
Hayırlısı Allah tan. Ümidimi kesmiş değilim. inşallah hepimiz hamiş oluruz.yeni yıla öyle girelim:)Imkansiz olan hicbisey yok cnm Allah isterse neden olmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?