- 15 Kasım 2016
- 1.551
- 1.294
- 63
- 43
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.621
Hic bir yontem fslan kullanmadim olsun diye hic korunmadim o kadarNasıl hamile kaldınz oğlunuza bi yöntem faln uyguladnzmı
İlk gebeliğinmi olacak canım varmı başka bebiş falnHadi ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım... Eğer reglm gecikir ve devam ederse mutlaka giderim teşekkür ederim
Bütün kızlar toplandık toplandık toplantıksorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandıkBütün kızlar toplandık toplandık toplantıksorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Yok canım olmadığı belli degilmi gidik durumdayımHamişlik varmıydı canm sende
Yok canım olmadığı belli degilmi gidik durumdayım
1 o kadar basittiki bebek yapma isiBiz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık
Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık
Saygılar ve sevgiler konu sahibemkk cok degerli uyesi sevdazede koptu giddiyor tutabilene ask olsunnn
Aynisi oldu bugun bana ama ben adet belirtisine yoruyorumKağımın batmasımı göbeğime vuruyo yoksa göbeğimde de mi batma var hiç anlamış değileeemm
Canim biz konuşarak o günleri geçirmeyi çok denedik ama inanki sürekli bebiş üzerine konuşunca geçmiyor o zamanlar ve kafalar allak bullak oluyo arada dalga iyidir :)Kızlar tmam hadi bırakında dalgayı knşmaya devam edelim yaa şu dört günde geçsiiinn
Valla cnm kac kisi oldugumuzu bilmiyorummm basindan belli burda olan da varrr girip bi slm verip gidende varKaç kişiyiz toplam hiç birimizde hamiş değilmiyiz ya. Gerçi benm için pek bişy. Belli değil amaa sanırım bende değilim
Aynen cnm biyerden sonra gina geliyooCanim biz konuşarak o günleri geçirmeyi çok denedik ama inanki sürekli bebiş üzerine konuşunca geçmiyor o zamanlar ve kafalar allak bullak oluyo arada dalga iyidir :)
Oyyy bugun sen olmayinca cok sıkıliyodum cnm sana baya bi alistimmmSaygılar ve sevgiler konu sahibem
Oyyy bugun sen olmayinca cok sıkıliyodum cnm sana baya bi alistimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?