Bat tarihi 23-24-25-26-27-28-29 Temmuz Olanlar 🤗

Çok teşekkür ederim bilmiyordum 25 altı çıksa bile çok sevinirdim sonra da hayal kırıklığı olurdu en azından bilinçlendim sağolun sizinki de inşallah yükselmiş olur

benim adetim bugün dört gün geçti normalde hiç dört gün geçtiğini bilmem, tam adet günümü beklerken kahverengi minik bir sürüntü geldi dün de pas rengi bir iki damla peçeteye silince gelir gibi az az, bu sabah sanki içim bulanıyo gibi kalktım acaba bu pas rengi bir kaç damla yerleşme kanaması mı adet başlayacak olsa 4 gündür gerisi gelmez miydi, döngüm 31 gündür normalde o yüzden mi geç oluyo süreçlerim bilmiyorum ama test yapıp negatif görmekten bıktım sabırla bir gün ya da iki gün daha beklym diyorum içimde içimi yiyo

Çok teşekkür ederim bilmiyordum 25 altı çıksa bile çok sevinirdim sonra da hayal kırıklığı olurdu en azından bilinçlendim sağolun sizinki de inşallah yükselmiş olur
kan verdiniz mi? 25 altında öğrenenler çok var önemli olan sağlıklı artışı

testleriniz negatif çıktığı sürece vücudunuzu dinlemeyin adet oldum demek bu işler üzerine çok düşünce olmuyo

testleriniz negatif çıktığı sürece vücudunuzu dinlemeyin adet oldum demek bu işler üzerine çok düşünce olmuyo
Kesinlikle katılıyorum üzerine düşünce olmuyorBen de çok düşünmeyeceğim bundan sonra olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok diyeceğim. Çünkü ciddi anlamda beynim bulandı

Adete son 10 -12 gün kala başlıyorum strese . Ardından testler. Offf valla artık yıldım. Bu sefer cidden dayanıp adet olmayı bekleyeceğim olmazsa test yapacağım

Kızlarrrrrr bende dayanamadım ve bat 2 gün varken test yaptim . Kaset test silik pozitif . Kanda 23.33 Çarşamba günü tekrar baktıracağım yükselme oluyor mu diye . Sizlerde dua edin nolur . Darısı isteyen bekleyen herkesin başına Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…