Hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim.Allah tamamına erdirsin2 gün daha bekleyemedim ve sonuçumarım test bozuk degildir
kan verdiniz mi? 25 altında öğrenenler çok var önemli olan sağlıklı artışıÇok teşekkür ederim bilmiyordum 25 altı çıksa bile çok sevinirdim sonra da hayal kırıklığı olurdu en azından bilinçlendim sağolun sizinki de inşallah yükselmiş olur
tekrardan baktırdınız mı sonucunuz ne oldu24.67 çıktı sonucum
Çok çok teşekkür ederim darısı isteyen hersekeseHayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim.Allah tamamına erdirsin
Verdim kan ama geç kaldığım için yarın çıkar dedi sonucu öğleden sonra ögrenecegim beta değerinikan verdiniz mi? 25 altında öğrenenler çok var önemli olan sağlıklı artışı
Kesinlikle katılıyorum üzerine düşünce olmuyortestleriniz negatif çıktığı sürece vücudunuzu dinlemeyin adet oldumdemek bu işler üzerine çok düşünce olmuyo
Bugün sağlık ocağına kan verdim yarın öğrenicem ama idrar testinde çizgi koyulaşıyortekrardan baktırdınız mı sonucunuz ne oldu
Sonucunuz çıktı mıBugün sağlık ocağına kan verdim yarın öğrenicem ama idrar testinde çizgi koyulaşıyor
Evet cumartesi 25 ti pazartesi 71 çıkmış verdiğim test yarın tekrar vericemSonucunuz çıktı mı
Evet cumartesi 25 ti pazartesi 71 çıkmış verdiğim test yarın tekrar
Artış var gözünüz aydınEvet cumartesi 25 ti pazartesi 71 çıkmış verdiğim test yarın tekrar vericem
Selam tebrik ederim. sat tarihim 29 Haziran normalde max 26 günde reglim gelir ama hala olmadım 1 haftadır şeffaf jel şeklinde akıntım var sizce ne zaman kan vermeliyim bugün 31. GünümEvet cumartesi 25 ti pazartesi 71 çıkmış verdiğim test yarın tekrar vericem
Test yaptınız mıSelam tebrik ederim. sat tarihim 29 Haziran normalde max 26 günde reglim gelir ama hala olmadım 1 haftadır şeffaf jel şeklinde akıntım var sizce ne zaman kan vermeliyim bugün 31. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?