- 8 Temmuz 2025
- 101
- 27
- 13
- 30
Benimde öyle aynı sıfır belirti ben bugün test yapicamBenim de yumurtlama 9 çatlama 10 du iki günü de değendirdik 24 gibi test yapmayı düşünüyorum ama dayanabilmek çok zor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle aynı sıfır belirti ben bugün test yapicamBenim de yumurtlama 9 çatlama 10 du iki günü de değendirdik 24 gibi test yapmayı düşünüyorum ama dayanabilmek çok zor![]()
Seninle aynıyız cnm geçen ay 23. Gün regl oldum bazen 26 bazen 28 kafasına göre takiliyor bende şubattan beri deniyorum doktora gidip hormonlarına baktirdin mi edin sperm testi verdi miMerhabalar benim gibi ay sonunda hamile olmayı bekleyenler varsa hep beraber bekleyelim diye açtım konuyu
Benim sat 30 Haziran 9 Temmuz da yumurtlamam oldu 10 Temmuz da çatladı dayanabilirsem eğer 24 de test yapıcamsizde durumlar nasıl kızlar
![]()
Kaç gün var regleVar mı sizce
3 gün 12 temmuzda catladıKaç gün var regle
Göremedim canım inşallah vardır. Benim de 10 unda çatladı yapsam mı ama belirti yok sende varmi
Arkadaşım yaptı böyle var dedi,bir belirtim yok bu test sanırım normal test erken gebelik değil ovülasyonun icinden cıkanla yaptımGöremedim canım inşallah vardır. Benim de 10 unda çatladı yapsam mı ama belirti yok sende varmi
İnşallah güzel sonuçlar bekliyoruz canım haberdar et bizi deBenimde öyle aynı sıfır belirti ben bugün test yapicam
Amh niz kaç acaba? Dr lar bir takviye önerdi miYok yok canım ya . 29 yaşındayım ama amh dusuklugum var eşimde hız sorunu var falan filan işte çok uzun zamandır denemiyoruz 5-6 aydır fakat suphelenip gittim doktora iyikide gitmişim . Nasıp bazı seyler yapacak bişi yok
Benim 1.0 evet önerdiler . Sizin amh de düşük sanırım kaç ?Amh niz kaç acaba? Dr lar bir takviye önerdi mi
1.12 benim de rahim filmi çektirdim 3ay önce falan başka bildiğim bir sıkıntı yok haliyle amhye yoruyorum artık gebe kalamadıkça. Son gittiğim dr infertilite dru önerdi görüşmeye başla dedi.. yaşım 32 diye heraldeBenim 1.0 evet önerdiler . Sizin amh de düşük sanırım kaç ?
Normal kaset test vardı dayanamadim yaptım tabiki koskoca negatifİnşallah güzel sonuçlar bekliyoruz canım haberdar et bizi de![]()
Selam kızlar aynen bende dayanamadım en yakın ne zman yapilmali cozemedimNormal kaset test vardı dayanamadim yaptım tabiki koskoca negatif![]()