Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlarrr
Bat 29 temmuz ile bende varımmm.
İnşallah hepimiz görürüz pozitifleri
6 aydır her ay bekliyorum. Yaş 39 . AMH 2.33
Mart 2025 te kürtaj oldum . Denemeye ve beklemeye devam .
Kızlar yerleşme kanaması gören varmı?
Aslında şuaralar görmek yani yumurtlamadan 6-10 gün sonra görmek de belirtiler arasında
Her kadın görmek zorunda değil zaten de merak ettim sizi
Kızlar yerleşme kanaması gören varmı?
Aslında şuaralar görmek yani yumurtlamadan 6-10 gün sonra görmek de belirtiler arasında
Her kadın görmek zorunda değil zaten de merak ettim sizi
Ay ben bu sabah dayanamadım ovü test yanındaki gebelik testini yaptım 24 ya da 25 benim de bat ve koskocaman negatifi gördüm off yine gününü bekleyemedimmm
Yaa inşallah hepimizde olsun güzel haberler benim düzensiz reglim haziran 30 unda olmuştum 2-3 gün öncesi de olabiliyo 5 gün öncesine de çekebiliyo bat 24-25 Temmuz diyim
Merhabalar benim gibi ay sonunda hamile olmayı bekleyenler varsa hep beraber bekleyelim diye açtım konuyu
Benim sat 30 Haziran 9 Temmuz da yumurtlamam oldu 10 Temmuz da çatladı dayanabilirsem eğer 24 de test yapıcam sizde durumlar nasıl kızlar