Bat tarihi 23-24-25-26-27-28-29 Temmuz Olanlar 🤗

Kızlar yerleşme kanaması gören varmı?
Aslında şuaralar görmek yani yumurtlamadan 6-10 gün sonra görmek de belirtiler arasında
Her kadın görmek zorunda değil zaten de merak ettim sizi

Kızlar yerleşme kanaması gören varmı?
Aslında şuaralar görmek yani yumurtlamadan 6-10 gün sonra görmek de belirtiler arasında
Her kadın görmek zorunda değil zaten de merak ettim sizi
Ben de olmadı. Şuan tek belirtim gögüslerimde hassasiyet ve ağrı var bi de ara ara regl olacakmış hissi

Ay ben bu sabah dayanamadım ovü test yanındaki gebelik testini yaptım 24 ya da 25 benim de bat ve koskocaman negatifi gördüm off yine gününü bekleyemedimmm 🥴🥲
Yaa inşallah hepimizde olsun güzel haberler 😍 benim düzensiz reglim haziran 30 unda olmuştum 2-3 gün öncesi de olabiliyo 5 gün öncesine de çekebiliyo bat 24-25 Temmuz diyim

Merhabalar benim gibi ay sonunda hamile olmayı bekleyenler varsa hep beraber bekleyelim diye açtım konuyu 🤗
Benim sat 30 Haziran 9 Temmuz da yumurtlamam oldu 10 Temmuz da çatladı dayanabilirsem eğer 24 de test yapıcam 😊 sizde durumlar nasıl kızlar 🤗
benimde sat 30 13 temmuz yumurtlama bat 27 bugun 8 dpo test yaptim negatifti bekleyebilirsem adet günümü bekleyeceğim 🥹

Kızlar benimde az kaldı test günüme ama acaba 23 temmuzdamı yapsam 25 temmuzdamı

Back
X