Bat tarihi 23-24-25-26-27-28-29 Temmuz Olanlar 🤗

Hanımlar selam, benim de beklenen regl tarihi 23 temmuzdu ama bu ay çok garip şeyler yaşadım o yüzden fikirlere ihtiyacım var. İlk olarak adetim bittikten 1 hafta sonra birliktelik oldu ve geri çekilme şeklinde. Bu birliktelikten 1 hafta sonra önce açık pembe sonra açık kahverengi sildikçe gelen bi lekelenme oldu 3 gün sürdü. Bu lekelenmeden 1 hafta sonra göğsümün ucunda koyulaşma ve etrafında kabarcıklar çıkmaya başladığını fark ettim ve alt karın da aşırı şişlik vardı. Bu şekilde birkaç belirti ile devam etti süreç. Şu an adetim 3 gün gecikti 5 gün önce korunmasız ilişkim de oldu ama adet olacağım zaten diye hani umursamamıştım, kan verdim negatif, şeffaf yapışkanımsı bi akıntı var kasıklarım belim çok ağrıyor ve göğsümün altındaki tarafından ucuna doğru yeşil bir damar ortaya çıktı. Bütün sürece baktığımda gebelik gibi duruyor ama sonuç negatif sizce yükselir mi yoksa başka bi sorun mu var ve az önce açık kahverengi lekemsi bir şey de oldu ve belimden bacaklarıma ağrılar vurmaya devam ediyor böyle regl yaşadığım olmamıştı hiç
Evde test yaptın mı peki daha sonrasında

Gebelik var beta da bugün yüksek çıktı canım yarın yine vericem şu an normal seyrinde gidiyor inşallah güzel yükselmeye devam eder
ilk öğrendiğinizde betanız kaçtı ve nasıl yükseldi? benim 2 gün önce 71le öğrendim idrar testim de ilk yaptığıma göre biraz daha koyu çıktı bugün yine kan vereceğim merak ettim

o markayı hiç duymadım , inşallah güvenilirdir. kan verip netleştirin isterseniz 🙏🩷
Özel hastane baya uzak mesafede gitmem zor acile gidince de kiziyo burdaki doktorlar değişik biraz pazartesiyi beklerim o zamana kadar bı iki tane daha test yaparım sabahları büyük ihtimal kan testi için aile hekimine mi gideyim yoksa sağlik ocağına mi aile hekimi hastanede o daha iyi olur di mi :) ay heyecandan ne yapcagimi bilmiyorum şuan

Özel hastane baya uzak mesafede gitmem zor acile gidince de kiziyo burdaki doktorlar değişik biraz pazartesiyi beklerim o zamana kadar bı iki tane daha test yaparım sabahları büyük ihtimal kan testi için aile hekimine mi gideyim yoksa sağlik ocağına mi aile hekimi hastanede o daha iyi olur di mi :) ay heyecandan ne yapcagimi bilmiyorum şuan
aile hekimi ya da sağlık ocağında sonuçlar ertesi gün çıkıyoz özelde de benim yarım saate çıktıı kadın doğum doktoruna randevu alıp öyle baktırmıştım ben

Normal olmayan bi karın ağrisi var dediğim gibi 3 gündür gece uyutmuyor göğsümde yeşil damarlar belli oluyor ve uçundaki koyu bölgede sivilce gibi kabarcıklar var şişkin bide baş ağrisi oluyor ara ara ben direk karın ağrısından şüphelendim adet öncesi ağrım olmaz benim öyle daha önce de bı gebelik yaşamıştım onda da karnım agirmisti ilk başlarda daha sonraları belirtiler arttı baş dönmesi iştah artışı felan herkesin belirtisi farklı olabilir bu arada hayırlısı hepimiz için
Sizin belirtileriniz benimkilerle birebir aynı regl olacak gibi sancı ama bir türlü olmuyorum ki normalde önce kanamam olur sonra sancım gelirdi bu ay tam tersi göğüslerimde damarlar aşırı belirginleşti göğüslerim şişmiş gibiler ama ağrı yok, ucun etrafında pütürler kabarcıklar çıktı aşırı bi iştahsızlığım var farklı olarak dün beklenen regl günümdü ama kan sonuncum negatif çıktı

Kızlar bişey sorucam bat 25 temmuz(dün), yumurtlama kanamam 11 temmuzda oldu, 12 temmuzda bel ağrısı yaşadım sanırım yumurta çatladı genelde çatlarken belim ağrır, dün beklenen adet günümde bir iki damla kahverengi leke geldi sürüntü gibi, akşamdan beri devamını bekliyorum gelmedi, dün akşam koştur koştur gece kan verdim 1,20 negatif çıktı vermycektim dayanamadım:( şimdi ben kesin hamile değil miyim yoksa dün beklenen adet günü gelen o kahverengi sürüntünün yerleşme kanaması olma ihtimali var mı?normalde adetim düzenlidir. Ya da stresten adetimi sökülmüyor:(

Sizin belirtileriniz benimkilerle birebir aynı regl olacak gibi sancı ama bir türlü olmuyorum ki normalde önce kanamam olur sonra sancım gelirdi bu ay tam tersi göğüslerimde damarlar aşırı belirginleşti göğüslerim şişmiş gibiler ama ağrı yok, ucun etrafında pütürler kabarcıklar çıktı aşırı bi iştahsızlığım var farklı olarak dün beklenen regl günümdü ama kan sonuncum negatif çıktı
Ay evet bende de göğüsler şiş ama oyle çok acımıyor geçen ay daha çok açıyordu iştahsizlik var ve kabızlık da ben evde test yaptım o pozitif görünüyor şuan yarın bı daha yapicam pazartesi kan veririm evde test yaptınız mı siz onda durum ne

ilk öğrendiğinizde betanız kaçtı ve nasıl yükseldi? benim 2 gün önce 71le öğrendim idrar testim de ilk yaptığıma göre biraz daha koyu çıktı bugün yine kan vereceğim merak ettim
Benim 61.5 ti. 7 gün vardı adet günüme. Üçüncü verdiğim kan değerim yavaş yükselmişti 162.02. 24ünde gayet iki katına yakın çıktı 335. Bugün tekrar vericem. Kollarım acıyor artık ama meraktan da duramıyorum 😂 inşallah senin güzel yükselir canım Rabbım hepimizin kucağınıza doldursun sağlıkla

Kızlar bişey sorucam bat 25 temmuz(dün), yumurtlama kanamam 11 temmuzda oldu, 12 temmuzda bel ağrısı yaşadım sanırım yumurta çatladı genelde çatlarken belim ağrır, dün beklenen adet günümde bir iki damla kahverengi leke geldi sürüntü gibi, akşamdan beri devamını bekliyorum gelmedi, dün akşam koştur koştur gece kan verdim 1,20 negatif çıktı vermycektim dayanamadım:( şimdi ben kesin hamile değil miyim yoksa dün beklenen adet günü gelen o kahverengi sürüntünün yerleşme kanaması olma ihtimali var mı?normalde adetim düzenlidir. Ya da stresten adetimi sökülmüyor:(
Benim ilk tahlilim de 1.20 ydi canım. 6 temmuz yumurtlama günümdü. Doktor 7 8 temmuz döllenme olmuş büyük ihtimalle dedi. 12 temmuzda 1.20 olan betam 17 temmuzda 61.5 çıkmıştı ben de şaşırmıştım😬😁 benim bir de lekeden çok biraz fazla kanamam olmuştu mucize diyorum ben

Ay evet bende de göğüsler şiş ama oyle çok acımıyor geçen ay daha çok açıyordu iştahsizlik var ve kabızlık da ben evde test yaptım o pozitif görünüyor şuan yarın bı daha yapicam pazartesi kan veririm evde test yaptınız mı siz onda durum ne
Ay hadi darısı başıma gözünüzaydın ben evde idrar testi yaptım o da negatif kan da negatif ama tüm belirtiler hiç yaşamadığım şeyler:( biraz daha sabır bakalım ya da adet gelecek belki de

Benim 61.5 ti. 7 gün vardı adet günüme. Üçüncü verdiğim kan değerim yavaş yükselmişti 162.02. 24ünde gayet iki katına yakın çıktı 335. Bugün tekrar vericem. Kollarım acıyor artık ama meraktan da duramıyorum 😂 inşallah senin güzel yükselir canım Rabbım hepimizin kucağınıza doldursun sağlıkla
inşallah bugün güzel yükseliş görürüm 🩷

ben de mesela 21 temmuzda test yaptım negatifti 24 temmuzda silik çizgi ve 71 ile öğrendim

Benim ilk tahlilim de 1.20 ydi canım. 6 temmuz yumurtlama günümdü. Doktor 7 8 temmuz döllenme olmuş büyük ihtimalle dedi. 12 temmuzda 1.20 olan betam 17 temmuzda 61.5 çıkmıştı ben de şaşırmıştım😬😁 benim bir de lekeden çok biraz fazla kanamam olmuştu mucize diyorum ben
Hala umut var mı diyosunuz ay hadi inşallah

Hala umut var mı diyosunuz ay hadi inşallah
Yani benim hiç umudum yokken öğrendik canım her şey vaktine esir beklemediğin anda oluyor ama inşallah vardır ve gözükür sana da umut hep var bizde ben hala kalp atışını duymadan inanamam büyük ihtimalle 😁 senin belirtin var mı?

Back
X