Bat tarihi 23-24-25-26-27-28-29 Temmuz Olanlar 🤗

Bugün adet günümdü sabah adet sancısıyla uyandım ama kanama olmadı sabah ilk idrarla test yaptım yine negatif çıktı

Ben de az önce biraz pembemsi bir şey gördüm sanırım âdet olacağım 😩yerleşme olsa keşke ama hiç umudum kalmadı

Merhabalar benim bat 28 temmuz yani daha 3 gün var ama birkaç gündür şiddetli karın ağrisi yaşıyorum kramp gibi oluyor kaset test aldım onu yapsam şimdiden çıkar mı yoksa adet gecikmesini mi bekleyeyim acaba erken diye sonuç cikarmazsa üzülürüm bı yandan da aklım hep orda acaba mı diyorum kararsız kaldım kaset test 3 gün önceden sonuç veriyo mu

Merhabalar benim bat 28 temmuz yani daha 3 gün var ama birkaç gündür şiddetli karın ağrisi yaşıyorum kramp gibi oluyor kaset test aldım onu yapsam şimdiden çıkar mı yoksa adet gecikmesini mi bekleyeyim acaba erken diye sonuç cikarmazsa üzülürüm bı yandan da aklım hep orda acaba mı diyorum kararsız kaldım kaset test 3 gün önceden sonuç veriyo mu
Benim 6 gün kala vermişti silik şaşırmıştım bence verir canım 😁

Eklentiler

• IMG_0344.webp
    IMG_0344.webp
    156,9 KB · Görüntüleme: 16
Aa süper o zaman hiç bekleyemem valla yapayım da belli olsun 🙂 gecikirse zaten yine yaparım 3 tane test aldım 😅
Ben de hep yaptım evet biraz umut edip yorumluyorsun ama olsun beklemektense yap gitsin ama benim belirtilerim de çoktu senin var mı belirtin

Ama şeyi merak ediyorum beklenen adet gününde yerleşme kanaması oluyor mu acaba 🤔

Bence regl bekleyin. Benim bat 29 temmuz erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Negatifi görmek daha moral bozucu. Yine de siz bilirsiniz tabi

Ben de hep yaptım evet biraz umut edip yorumluyorsun ama olsun beklemektense yap gitsin ama benim belirtilerim de çoktu senin var mı belirtin
Normal olmayan bi karın ağrisi var dediğim gibi 3 gündür gece uyutmuyor göğsümde yeşil damarlar belli oluyor ve uçundaki koyu bölgede sivilce gibi kabarcıklar var şişkin bide baş ağrisi oluyor ara ara ben direk karın ağrısından şüphelendim adet öncesi ağrım olmaz benim öyle daha önce de bı gebelik yaşamıştım onda da karnım agirmisti ilk başlarda daha sonraları belirtiler arttı baş dönmesi iştah artışı felan herkesin belirtisi farklı olabilir bu arada hayırlısı hepimiz için

Back
X