Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bat 12 kasım gibi gözüküyor düzeni değişmezse. Daha önce hiç gebe kalmadım adam akıllı değerlendirebildiğimiz 2. Ayımız diğer 2 ay dikkat edemedik. Tsh’ım 4 çıkmıştı ilaç kullandım şuan en son2.54 olmuştu halen kullanıyorum. Bu ay çatlama günü hariç 2 gün arayla değerlendirdik. Umarım bu sefer tutmuştur. Bu ay 12. Gün sabah pik sayılır öğleden sonra silikleşti 13. Gün pik yaptı 14. Gün ise çok şiddetli bir ağrı ile çatladı normalde de ağrı olur ama bu denli olmazdı farklı yaşadığım tek şey buArkadaşlar bat tarihi kasımın 2. Haftası olanlar ne zaman yunurtladınız. Kaçıncı ovülasyon denemeniz. Gebelik beklentiniz.
Bende 2 aydır ovülasyon ile deniyorum bu 3. Ayım bu ay ilk defa yumurtlama da şiddetli sayılabülecek ağrılarım oldu pic gününü ve ertesi iki günü değerlendirdik. Tsh hormonun im benimde çalışmıyordu 4.60 çıkmıştı levitron kullanıyorum. Benim bat da 9 unda. İnşallah hamile kalırız.Merhaba bat 12 kasım gibi gözüküyor düzeni değişmezse. Daha önce hiç gebe kalmadım adam akıllı değerlendirebildiğimiz 2. Ayımız diğer 2 ay dikkat edemedik. Tsh’ım 4 çıkmıştı ilaç kullandım şuan en son2.54 olmuştu halen kullanıyorum. Bu ay çatlama günü hariç 2 gün arayla değerlendirdik. Umarım bu sefer tutmuştur. Bu ay 12. Gün sabah pik sayılır öğleden sonra silikleşti 13. Gün pik yaptı 14. Gün ise çok şiddetli bir ağrı ile çatladı normalde de ağrı olur ama bu denli olmazdı farklı yaşadığım tek şey bu
Aa baya benziyor durumumuz umarım bu ay kalırızBende 2 aydır ovülasyon ile deniyorum bu 3. Ayım bu ay ilk defa yumurtlama da şiddetli sayılabülecek ağrılarım oldu pic gününü ve ertesi iki günü değerlendirdik. Tsh hormonun im benimde çalışmıyordu 4.60 çıkmıştı levitron kullanıyorum. Benim bat da 9 unda. İnşallah hamile kalırız.
Bir belirtim yok ama bende her zaman akıntı oluyor kokusuz sarı ve nokta şeklinde leke her ay oluyor. Gene olmamış gibi hissediyorum da bakalım. Sende var mıAa baya benziyor durumumuz umarım bu ay kalırızbenimde ilk defa koyu pik ve aşırı sancı oldu çatlarkan ben ovulasyon testi silikleşince bıraktım açıkçası zaten gece çatladı yumurtanın ömrüne göre ertesi akşam birliktelik olmadı o yüzden zaten akıntımda çatlama gecesi kesildi. Bir belirtin vs var mı peki
Bende enfeksiyondan şüphelendim sürekli akıntı da normal değik belki de oda vir etkendir bakalım beklemedeyiz. Son 8 kaldıBende sadece ovulasyon zamanı akıntı olur başka belirtim yok galiba diğer aylr olmadı diye bende olmamıştır gene diye hissediyorum umutsuzum değerlendirsek bile
Hiç olmayıp Yeni olduysa evet enfeksiyon olabilir canım doktora gidersin geçmezse inşallah gğzel haberler alırız gebelik içinBende enfeksiyondan şüphelendim sürekli akıntı da normal değik belki de oda vir etkendir bakalım beklemedeyiz. Son 8 kaldı
Beyaz akıntı ve kasık ağrısı da var. Ama bilemiyorum enfeksiyon olsa idrar yaparken yanma olmazmı amaHiç olmayıp Yeni olduysa evet enfeksiyon olabilir canım doktora gidersin geçmezse inşallah gğzel haberler alırız gebelik için
Çok bir bilgim yok bu konuda her enfeksiyonun belirtisi de farklı olabilir açıkçası en iyisi eğer devam ederse doktora gitmek çünkü gebeliği etkileyebilir. Belki bu ayki akıntı gebeliktende olabilirBeyaz akıntı ve kasık ağrısı da var. Ama bilemiyorum enfeksiyon olsa idrar yaparken yanma olmazmı ama
Daha çok erken diye biliyorum canım umudunu kaybetöe var mı beliryin? Bir de doktora gittiniz miBenimde BAT 10 Kasım. 30 günde adet oluyorum ilk ovülasyon denemem adetin 13. Günü yumurtlama 14. Günü çatlamayı gördüm 1 yıldır hiç korunmuyoruz ve adet günleri hariç hep değerlendiriyoruz kimyasal bile gebelik yaşamadım hormonlarımda normal amh 2.89. Adete 10 gün kala dayanamadım kan verdim 1.20 çıktı batı bekliyorum![]()
Ben gittim her şeyim normal sadece hsg çektirmedim. Eşim hiç doktora gitmedi. Beklediğim bir gebelik olunca dayanamadım ama herkes çok erken yapmışsın test dedi umarım karnımda bir yerlerde tutunmaya çalışan bir can vardırDaha çok erken diye biliyorum canım umudunu kaybetöe var mı beliryin? Bir de doktora gittiniz mi
Yumurtlama günü kasığımda felaket bir ağrıyla uyandım akıntım doğru düzgün olmadı bile ama çatlamayı da görmeme rağmen kasıklarımda batma var göğüslerimde şiş ve ağrıyor şeffaf-beyaz akıntım var belirti sayılırsa tabiDaha çok erken diye biliyorum canım umudunu kaybetöe var mı beliryin? Bir de doktora gittiniz mi
Olabilir 12 sine randevu aldım kadın doğuma bat 4 e geliyor hormonlarıma da baltoracğaım gebe kalırsam da muayeneye giderimÇok bir bilgim yok bu konuda her enfeksiyonun belirtisi de farklı olabilir açıkçası en iyisi eğer devam ederse doktora gitmek çünkü gebeliği etkileyebilir. Belki bu ayki akıntı gebeliktende olabilir
Sende var mı belirtiYumurtlama günü kasığımda felaket bir ağrıyla uyandım akıntım doğru düzgün olmadı bile ama çatlamayı da görmeme rağmen kasıklarımda batma var göğüslerimde şiş ve ağrıyor şeffaf-beyaz akıntım var belirti sayılırsa tabi
OlabilirYumurtlama günü kasığımda felaket bir ağrıyla uyandım akıntım doğru düzgün olmadı bile ama çatlamayı da görmeme rağmen kasıklarımda batma var göğüslerimde şiş ve ağrıyor şeffaf-beyaz akıntım var belirti sayılırsa tabi
Kadın doğuma gittin mi hiç birşey söyledi mi doktor umarım bu ay sağlıklı gebelik yaşarızBenimde BAT 10 Kasım. 30 günde adet oluyorum ilk ovülasyon denemem adetin 13. Günü yumurtlama 14. Günü çatlamayı gördüm 1 yıldır hiç korunmuyoruz ve adet günleri hariç hep değerlendiriyoruz kimyasal bile gebelik yaşamadım hormonlarımda normal amh 2.89. Adete 10 gün kala dayanamadım kan verdim 1.20 çıktı batı bekliyorum![]()
Yumurtladığım günden beri kasıklarımda hep batma var göğüslerim de şiş ve ağrılı bir iki gündür de akıntım varSende var mı belirti
Şimdi gördüm yorumu. İnşaallah gebe kalırızSende var mı belirti
Kadın doğuma gittim ben doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi ama bir kaç deneme de de olmazsa hsg çekelim dedi belki.tüpler kapalıdır dediOlabilir
Kadın doğuma gittin mi hiç birşey söyledi mi doktor umarım bu ay sağlıklı gebelik yaşarız![]()