- 27 Haziran 2021
- 494
- 186
- 53
- 29
Lekelenme dün kesildi çok ilginçİnşallah canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekelenme dün kesildi çok ilginçİnşallah canım![]()
İnşallah yerleşme kanamasıdırLekelenme dün kesildi çok ilginç
İnşallah yerleşme kanamasıdırbenimde bu sabah peçeteye geldi kırmızılar zaten yumurtlama tarihime göre bugün bat tı
Yerleşme kanaması 10 gün sonra olurmuki?İnşallah yerleşme kanamasıdırbenimde bu sabah peçeteye geldi kırmızılar zaten yumurtlama tarihime göre bugün bat tı
Yerleşme kanaması 2 3 gün oluyor diye biliyorum kuzum. Benim de umudum yoktu bunca zaman kimyasal bile gebe kalmadım tabi ki denemeye devam hsg çektirmeyi düşünüyorum ama herkes karşı çıkıyor acele ediyorsun diyeYerleşme kanaması 10 gün sonra olurmuki?
Pek umudum yok bugün test yapacağım ama ihtimal bile vermiyorum hiç bir belirti yok çünkü. İnşaallah öbüraya sağlıkla gebe kalırsın insanı çok yoruyor pes etmek yok testlere denemelere devam kızlar![]()
inşallah en kısa sürede gebe kalır hemde sağlıkla kucağına alırsın alırız. Ben ovülasyon da deneyince hemen kalınıyor zannediyordum bu ay 3 oldu. 12 sinde randevum var kadın doğuma tahminen regl olurum hormonlar ile başlayacağım özele geçeceğim. Hsg tam olarak ne çektir istiyorsan zararlı değilse tam emin olmak için iyi olabilir.Yerleşme kanaması 2 3 gün oluyor diye biliyorum kuzum. Benim de umudum yoktu bunca zaman kimyasal bile gebe kalmadım tabi ki denemeye devam hsg çektirmeyi düşünüyorum ama herkes karşı çıkıyor acele ediyorsun diye![]()
Kuzum hormonlarım normal ultrasonda 3 cmlik kist var sol yumurtalığında bide rahimde polip var dediler kisti takip edicez polip için de histeroskopi yaptılar ama histeroskopi de polip yok dediler orada birde rahim görüntüsü çizmiş her iki uçun açık olduğunu yazmış ama histeroskopi de yumurtalıkların orada ki tüplerin girişi açık mı değil mi görünüyor mu emin değilim o yüzden hsg çektirmeye karar verdim ben ilk kez bu ay ovülasyonla denedim ama daha önce de zaten regl dışında boş günümüz yok hiç mi denk gelmezinşallah en kısa sürede gebe kalır hemde sağlıkla kucağına alırsın alırız. Ben ovülasyon da deneyince hemen kalınıyor zannediyordum bu ay 3 oldu. 12 sinde randevum var kadın doğuma tahminen regl olurum hormonlar ile başlayacağım özele geçeceğim. Hsg tam olarak ne çektir istiyorsan zararlı değilse tam emin olmak için iyi olabilir.
Belki de çok düşündüğümüz için olmuyordur etrafımda evlendiği ay hamile kalanda var 13 yıl sonra o kadar tedaviye rağmen kendiliğinden olan da var Allah aratmasın ama bence çektir hsg. bende herşeyi yaptıracağım en azından bileyim nedenini.Kuzum hormonlarım normal ultrasonda 3 cmlik kist var sol yumurtalığında bide rahimde polip var dediler kisti takip edicez polip için de histeroskopi yaptılar ama histeroskopi de polip yok dediler orada birde rahim görüntüsü çizmiş her iki uçun açık olduğunu yazmış ama histeroskopi de yumurtalıkların orada ki tüplerin girişi açık mı değil mi görünüyor mu emin değilim o yüzden hsg çektirmeye karar verdim ben ilk kez bu ay ovülasyonla denedim ama daha önce de zaten regl dışında boş günümüz yok hiç mi denk gelmez
Bu arada bende regl oldum. Bakalım ne diyecek doktorKuzum hormonlarım normal ultrasonda 3 cmlik kist var sol yumurtalığında bide rahimde polip var dediler kisti takip edicez polip için de histeroskopi yaptılar ama histeroskopi de polip yok dediler orada birde rahim görüntüsü çizmiş her iki uçun açık olduğunu yazmış ama histeroskopi de yumurtalıkların orada ki tüplerin girişi açık mı değil mi görünüyor mu emin değilim o yüzden hsg çektirmeye karar verdim ben ilk kez bu ay ovülasyonla denedim ama daha önce de zaten regl dışında boş günümüz yok hiç mi denk gelmez
Sen çektirdin mi daha önceBelki de çok düşündüğümüz için olmuyordur etrafımda evlendiği ay hamile kalanda var 13 yıl sonra o kadar tedaviye rağmen kendiliğinden olan da var Allah aratmasın ama bence çektir hsg. bende herşeyi yaptıracağım en azından bileyim nedenini.
Ben evlenmeden 1 yıl önce hormon testi yaptırmıştım o kadar. 8 aylık evliyim kadın doğuma hiç gitmedim ama önce hormonlarıma baktıracağım sonra özelde bir doktor bulacağım. Eğer hormond progesteron yumurta rezervleri falan sorun çıkmaz ise bende çektireceğim. Adetlerim evlendikten sonra aşırı bozuldu ama şükür 3 aydır düzeldi acaba vücut alışamıyormu diyorum ama bakıyorum evlendiği ay hamile kalan varSen çektirdin mi daha önce
Umarım her şey yolunda giderBen evlenmeden 1 yıl önce hormon testi yaptırmıştım o kadar. 8 aylık evliyim kadın doğuma hiç gitmedim ama önce hormonlarıma baktıracağım sonra özelde bir doktor bulacağım. Eğer hormond progesteron yumurta rezervleri falan sorun çıkmaz ise bende çektireceğim. Adetlerim evlendikten sonra aşırı bozuldu ama şükür 3 aydır düzeldi acaba vücut alışamıyormu diyorum ama bakıyorum evlendiği ay hamile kalan var
Sanki 18 inde birbirine yakın gibi öncesinde yumurtlama olmuş olabilir mi bir de her ay yumurtlama olmayabiliyor. İnşallah değerlerin iyi çıkarKızlar benimde bat 9 yada10 kasım net değil 7 kasımdan beri kasıklarımda ağrı bugünde ağrı var karnım alt kısmı yani davul gibi gelen giden yok şiştim şitimm wc cıkıp duruyorum yok bu ay da ben yumurtlama göremedim heralde ovülasyon yaptım ama adetim bittikten hemen sonra değil 1 hafta sonra başlayabildim.. bu arada pcosum benyarın bi dr gidip hormonlarıma baktırcaktım güya adetliyken gdicektim ama olamıyorum
Kızlar benimde bat 9 yada10 kasım net değil 7 kasımdan beri kasıklarımda ağrı bugünde ağrı var karnım alt kısmı yani davul gibi gelen giden yok şiştim şitimm wc cıkıp duruyorum yok bu ay da ben yumurtlama göremedim heralde ovülasyon yaptım ama adetim bittikten hemen sonra değil 1 hafta sonra başlayabildim.. bu arada pcosum benyarın bi dr gidip hormonlarıma baktırcaktım güya adetliyken gdicektim ama olamıyorum
Nasıl oldun bir gelişme var mıSanki 18 inde birbirine yakın gibi öncesinde yumurtlama olmuş olabilir mi bir de her ay yumurtlama olmayabiliyor. İnşallah değerlerin iyi çıkar
Arin ben adet olamadım sadece sarı açık kahve akıntı geliyor bugün azıcık leke gelmiş yumurtlamamamın üzerinden 15 gün geçti. Ama adet olmadım dün test yaptım negatifUmarım her şey yolunda gider
Kuzum sen bir doktora görün bence bilmediğim durumlar bir şey diyemem benim adetim kesildi az az geldi amma sanmıyorum yerleşme kanamasıdırArin ben adet olamadım sadece sarı açık kahve akıntı geliyor bugün azıcık leke gelmiş yumurtlamamamın üzerinden 15 gün geçti. Ama adet olmadım dün test yaptım negatif
Kızlar doktora gittim beta HCG 0.1 Tsh değerin m 2.59 ama T4 değerim 14 olmuş sanırım bir problem var çok da ilginç yumurtlamadan sonra adet de olmadımKuzum sen bir doktora görün bence bilmediğim durumlar bir şey diyemem benim adetim kesildi az az geldi amma sanmıyorum yerleşme kanamasıdır
Üzerindem bayağı geçmiş ama bende de bu durum var nedeni neymişArin ben adet olamadım sadece sarı açık kahve akıntı geliyor bugün azıcık leke gelmiş yumurtlamamamın üzerinden 15 gün geçti. Ama adet olmadım dün test yaptım negatif
Canım benim yumurtlamadan 17 gün sonra adet oldum ilginç bir şekilde. Ara ara kahve sarı akıntılarım olurdu bende küçük çaplı polikstik var doktor kist ya da yumurtlamadan dolayı olabilir dedi. Bende şuan inofolic combi kullanıyorum folik asit yumurtlamayında tetikliyor. Bu ay çok güzel yumurtlama ve çatlama gördüm ama maalesef eşimde varikosel çıktı 3. Yani yüksek seviye ve doktor ameliyat dedi. Ameliyattan sonrada 1 yıl olmaz dedi.Üzerindem bayağı geçmiş ama bende de bu durum var nedeni neymiş