been beeen:)) oksursem hamilemiym acaba diyrom :) ama dun kasik agrisi adet agrisi var bat 14 mart adet olucam sandim o derece ağrı.bide ates basmasi evde askiliyla geziyorm petekelri kapattim sarimsi akinti da var :))Kaldı 20 gün istenmeyen bata.. kasıklarımda batma var,belimde ağrı var( gerçi o işten de olabilir,10 saat derse girdim bugün ) karnımda bi şişlik bi rahatsız durum,baş ağrısı ,bide akıntı... akıntı gerçi çoğu zaman var da,bu ara daha çok var sanki
Benimde yumurtlama bakıldı 20 ml çok güzel dedi ve femara kullanıyorum inşallah olur arkadaşlarBir de bu ay doktor yumurtama bakmıştı 11. 11 mm çıkmıştı,pazar pazartesi salı ödev vermişti,biz birtek pazar yapabildik ama,olsun,olcağı varsa onda da olur işallah
Femara duydum ben de kullanmadım hiç,inofolik verdi doktor,onu içiyorum bitekBenimde yumurtlama bakıldı 20 ml çok güzel dedi ve femara kullanıyorum inşallah olur arkadaşlar
Evet canım bu aralar tam zamanıOh oh ne güzel,bat 14 martsa yumurtlama da olabilir senin daha varmış yani,değerlendirme şansın da var hala
Ne için kullanıyorsun ilaciFemara duydum ben de kullanmadım hiç,inofolik verdi doktor,onu içiyorum bitek
güzel yumurtlarım olsun,büyüsün diye:) pko varmış da bende ondanNe için kullanıyorsun ilaci
Birden fazla yumurtlama olabiliyormuş,bi de akıntı da hamilelik belirtisi diyorlar ama,ben akıntıyı pek anlamıyom,ben de çoğu zaman var çünküKizlar benim bat 5 mart 21 subatta belirtilere gore yumurtladigimi dusunuyprum hatta 20 subat sabaha karsi kasik agrisiyla uyandim ve yumurtladimi dusundum sonrasinda ise kupkuruydum bugun ic camasirima akinti gelmis wc de de elime uzayan akinti geldi kafam karisti tekrar mi yumurtluyorum acaba
Ne güzellllll ,hadi bakalım,senin baya da az kalmış.nezaman yapıcaksın test?Benim bata 3 gün var kahverengi akıntım var göğüslerimde ağrı var sol tarafımda bazen aniden giren batmalarım var şimdilik bu kadar :)
1 gun arayla maca cikiyorz kismet canim hakkimkzda hayirlsiiOh oh ne güzel,bat 14 martsa yumurtlama da olabilir senin daha varmış yani,değerlendirme şansın da var hala
Hamilelik belirtisi icin cok erken daha yumurtlayali 4 gun oldu bakalim ins oyledirBirden fazla yumurtlama olabiliyormuş,bi de akıntı da hamilelik belirtisi diyorlar ama,ben akıntıyı pek anlamıyom,ben de çoğu zaman var çünkü
Günüm geçsin öyle yaparım daha erkenNe güzellllll ,hadi bakalım,senin baya da az kalmış.nezaman yapıcaksın test?
Bulantı bende de oluyor ama devamlı değil mesela birşey yerken bir anda geliyor derin nefes alıyorum geçiyorBeeeenn...
Bugun sag gogsumun damari cekilir gibi birsey oldu 2 kere. Sabah hafif bulantim vardi. Aksam da hafif bulantim oldu. Simdi de tansiyonum dusuyor gibi oldu biraz bas donmem var simdi de. Ayaklarimi diktim yatiyorum.
Benim de cok siddetli degil de sanki cook acikmisim da yemek yememisim gibi birden geliyor 5/10 dk geciyor. Normalde de tansiyonum dusuktur. Sanirim vucut dengesizlesiyor.Bulantı bende de oluyor ama devamlı değil mesela birşey yerken bir anda geliyor derin nefes alıyorum geçiyor
Inşallah vardır bebişlerimiz :)Benim de cok siddetli degil de sanki cook acikmisim da yemek yememisim gibi birden geliyor 5/10 dk geciyor. Normalde de tansiyonum dusuktur. Sanirim vucut dengesizlesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?