Kızlar bunlara ek göğüs çevremde damarlanmalar oldu.Ağrı'da var.Ayy ne olur dua edin bana,hamileyimdir inşallahBat a 8 gün kaldı.Ümitlendiğim belirtiler;
Baş ağrısı
Kasıklarımda batma
Alakası olur mu bilmem ama yüzümde uyuşma hissi
Aşırı yorgunluk
Uyku hali
Bel ağrısı
Şişkinlik
Aaa bende de aç uyanmak var iki gündür,kendime bir belirti daha buldummm:) kaldı 8 gün,geçse zaman da öğrensek ne olduğnu yaaaKızlar ben de önceki hamileliklerimden hatırladığım kadarıyla ilişki sonrası kasık ve bel ağrısı yaşamıştım baya bı süre.sabahlari midem kazınmış şekilde uyaniyordum.sanki iki gündür yemek yememiş gibi acikmış uyaniyordum.bi de bende akıntı hiç olmuyordu.yani normalde olan akıntı bile olmuyordu.su an da tüm bu belirtileri yaşıyorum.ama yumurtlama döneminden önce ilişkimiz oldu.acaba erken mı yumurtladim diyorum.adetin 10.gunj ilişkimiz oldu.ben normalde 13.gun yumurtladigimj hissederdim.bu ay hicbisi hissetmiyorum yumurtlama adina erken yumurtlamis olabilirim.bat 14 mart.
İşallahhhh hepiciğmizzzzzKızlar bunlara ek göğüs çevremde damarlanmalar oldu.Ağrı'da var.Ayy ne olur dua edin bana,hamileyimdir inşallah
En az 5 günden önce yapma bence canım.benim bat 14 mart.10 unda bi test yaparım kesinBata 8 kala ilk testimi yaptım,negatif ... ama olsun daha 8 gün var hemen umutsuzluğa kapılmıyoruz
Biliyorum da işte, alışkanlık oldu heralde ille de o çubuğa işicemEn az 5 günden önce yapma bence canım.benim bat 14 mart.10 unda bi test yaparım kesin
İşalahBenimde bat 7 martinşallah hepimizin yüzü güler hepimiz müjdeli haberlerimizi paylaşırız
Sonuç ne canım.?Dayanamadım, yatmadan da bi tane yaptımbiliyorum 7 gün önceden çıkmaz,biliyorım sabah ilk çiş olmalı... ama burda gördüm 7 gün önce normal gebelik testiyle öğrenen olmuş,kısmet bu işlet belkinin peşine düştümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?