Bat7 mart,kaldı 10 gün,ota b.ka hamilemiyim acaba diyenler,alalım belirtilerinizi,beraber bekleyelim

Merhaba kızlar, öncelikle Rabbim isteyen herkese evlat nasip eder inşallah.benjm iki prensim var.Bu ay adetin 9.gunu korunmasız ilişkiye girdik ve ben o gündür siddetli bel ve kasık ağrısı çekiyorum.hamilemiyim acaba diyorum.iki oğluma da adetin 13.gunu hamile kalmıştım.o yüzden kafam karışık.bat 14 mart. Nasıl gececekse o zaman

Kızlar bu arada hamile olup olmadığınızı adetten 4-5 gün önce öğrenebilirsiniz evde yapılan testle.ben iki oglumu da adetten önce öğrenmiştim :)

olacagi varsa her sekilde oluyo canim 1 gun iliskiyle hamile kalan korunurken hamile kalan var

Kızlar bu arada hamile olup olmadığınızı adetten 4-5 gün önce öğrenebilirsiniz evde yapılan testle.ben iki oglumu da adetten önce öğrenmiştim :)
Ben 7 gün kala başlıyom testlere,internetten 50 li paket alıyom:) 7 gün öncce çıkmaz tabi de merak işte :)

olacagi varsa her sekilde oluyo canim 1 gun iliskiyle hamile kalan korunurken hamile kalan var
Bi arkadaşım da doğum kontrol hapı kullanırken içmeyi unutmuş aksatmış,o arada hamile kalmış,bebeği vardı küçğk bakamam diyip aldırdı hemen,çabalayınca böle olmuyo,millet arada bi günde kalıveriyo işte allahın işi, kısmet

Erken gebelik testlerinden mi normal gebelik testlerinden mi öğrendin? Ben önceden hep erken gebelik testleri yapıyodum,aynısı öbürüyle falan diyolar diye,vazgeçtim erkenlerden normal alıyom çok çok alıyom

iste onlar cok sansli olanlar.cok isteyene vermiyo istemeyene veriyo.anlamis degilm formulu ama bize beklemekteen baska bisey dusmuyo canim.hayirlisi diyelm

Bugüne birde belirti olarak çişimin gelmesini ekleyebilirim sabaha karşı kalktım, sabahtan beri de çok geliyo sanki:) gelmiyosa da geliyo artık :) ah bu paikoloji nası bişi ya.her ay psikolojik hamileyim :):)

Erken gebelik testlerinden mi normal gebelik testlerinden mi öğrendin? Ben önceden hep erken gebelik testleri yapıyodum,aynısı öbürüyle falan diyolar diye,vazgeçtim erkenlerden normal alıyom çok çok alıyom
Normal gebelik testleriyle öğrenmiştim.bebetime gebelik testi sanırım hala da var piyasada.5 yaşında küçük oğlum benim bu arada.

Bat a 8 gün kaldı.Ümitlendiğim belirtiler;
Baş ağrısı
Kasıklarımda batma
Alakası olur mu bilmem ama yüzümde uyuşma hissi
Aşırı yorgunluk
Uyku hali
Bel ağrısı
Şişkinlik

Normal gebelik testleriyle öğrenmiştim.bebetime gebelik testi sanırım hala da var piyasada.5 yaşında küçük oğlum benim bu arada.
Allah bağışlasın maşallah, ben bi kere de silik çizgi gördüm sorasında ertesi gün kan berdim negatifdi,sora okıdum bebetime bu konuda mimliymiş diye görmüştüm internette,bide frely diye bi markanın uygundu ğnternette 50 li paketini almıştım ben de,onla ilgili de hiç yorum görmedim gerçi,kötümü iyi mi güvenilir mi bilmiyom

Evet mimli imiş.ama ben 2.hamileligim plansız bi hamilelikti.suphelenip adete 5 gün kala yapmıştım.ikinci çizgi pembe çıkmıştı.internette sizin gibi mimli diye okuyup sevinmiştim.hamile degilimdir diye,ama sonuç oğlum 5 yaşında :)))

Ben de şuan meme sızlaması yok ama, meme ucunu sıkıştırınca acıyo. Meme ucu sızlaması acıması bu mu oluyo acaba, yoksa nırmalde de sıkıştırınca bölemiydi hatırlayamadım şuan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…