İşallahhhhİ
Inşallah vardır bebişlerimiz :)
Biz hiç öle düzenli yapamadık ya, arkadşım yalnızca iki günde bir yaparak 3.ayda hamile kaldı,Bide ilişkiden sora hemsn kalkmadı,başka ne bi kür ne bi ilaç ne de başka birşey yapmadı... hayırlısıı1 gun arayla maca cikiyorz kismet canim hakkimkzda hayirlsii
olacagi varsa her sekilde oluyo canim 1 gun iliskiyle hamile kalan korunurken hamile kalan varBiz hiç öle düzenli yapamadık ya, arkadşım yalnızca iki günde bir yaparak 3.ayda hamile kaldı,Bide ilişkiden sora hemsn kalkmadı,başka ne bi kür ne bi ilaç ne de başka birşey yapmadı... hayırlısıı
Ben 7 gün kala başlıyom testlere,internetten 50 li paket alıyom:) 7 gün öncce çıkmaz tabi de merak işte :)Kızlar bu arada hamile olup olmadığınızı adetten 4-5 gün önce öğrenebilirsiniz evde yapılan testle.ben iki oglumu da adetten önce öğrenmiştim :)
Bi arkadaşım da doğum kontrol hapı kullanırken içmeyi unutmuş aksatmış,o arada hamile kalmış,bebeği vardı küçğk bakamam diyip aldırdı hemen,çabalayınca böle olmuyo,millet arada bi günde kalıveriyo işte allahın işi, kısmetolacagi varsa her sekilde oluyo canim 1 gun iliskiyle hamile kalan korunurken hamile kalan var
Erken gebelik testlerinden mi normal gebelik testlerinden mi öğrendin? Ben önceden hep erken gebelik testleri yapıyodum,aynısı öbürüyle falan diyolar diye,vazgeçtim erkenlerden normal alıyom çok çok alıyomKızlar bu arada hamile olup olmadığınızı adetten 4-5 gün önce öğrenebilirsiniz evde yapılan testle.ben iki oglumu da adetten önce öğrenmiştim :)
iste onlar cok sansli olanlar.cok isteyene vermiyo istemeyene veriyo.anlamis degilm formulu ama bize beklemekteen baska bisey dusmuyo canim.hayirlisi diyelmBi arkadaşım da doğum kontrol hapı kullanırken içmeyi unutmuş aksatmış,o arada hamile kalmış,bebeği vardı küçğk bakamam diyip aldırdı hemen,çabalayınca böle olmuyo,millet arada bi günde kalıveriyo işte allahın işi, kısmet
İşallahhhhhKızlar benimde bat 7 Mart inşallah gelir bebişlerimiz
Normal gebelik testleriyle öğrenmiştim.bebetime gebelik testi sanırım hala da var piyasada.5 yaşında küçük oğlum benim bu arada.Erken gebelik testlerinden mi normal gebelik testlerinden mi öğrendin? Ben önceden hep erken gebelik testleri yapıyodum,aynısı öbürüyle falan diyolar diye,vazgeçtim erkenlerden normal alıyom çok çok alıyom
Hepsi bende de vaaaaar :)Bat a 8 gün kaldı.Ümitlendiğim belirtiler;
Baş ağrısı
Kasıklarımda batma
Alakası olur mu bilmem ama yüzümde uyuşma hissi
Aşırı yorgunluk
Uyku hali
Bel ağrısı
Şişkinlik
Allah bağışlasın maşallah, ben bi kere de silik çizgi gördüm sorasında ertesi gün kan berdim negatifdi,sora okıdum bebetime bu konuda mimliymiş diye görmüştüm internette,bide frely diye bi markanın uygundu ğnternette 50 li paketini almıştım ben de,onla ilgili de hiç yorum görmedim gerçi,kötümü iyi mi güvenilir mi bilmiyomNormal gebelik testleriyle öğrenmiştim.bebetime gebelik testi sanırım hala da var piyasada.5 yaşında küçük oğlum benim bu arada.
Ayy çok ii ya yine umutlanmıyım derken umutlandım.Hadi inşallah hamişizdirHepsi bende de vaaaaar :)
Evet mimli imiş.ama ben 2.hamileligim plansız bi hamilelikti.suphelenip adete 5 gün kala yapmıştım.ikinci çizgi pembe çıkmıştı.internette sizin gibi mimli diye okuyup sevinmiştim.hamile degilimdir diye,ama sonuç oğlum 5 yaşında :)))Allah bağışlasın maşallah, ben bi kere de silik çizgi gördüm sorasında ertesi gün kan berdim negatifdi,sora okıdum bebetime bu konuda mimliymiş diye görmüştüm internette,bide frely diye bi markanın uygundu ğnternette 50 li paketini almıştım ben de,onla ilgili de hiç yorum görmedim gerçi,kötümü iyi mi güvenilir mi bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?