- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Günaydınnn bebiş anne adayları.Günaydın kızlar bata adım adım yaklaşırken halen sıfır belirti
Benimde akinti ve sirt bel ağrım var arkadaşlar hastanede calisiyorum ama Adetim geçmeden test yapmamGünaydınnn bebiş anne adayları.
Bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 19.günüm.
28 şubat adet tarihimdi ,
26 da öğlem pempe leke geldi daha sonra kahverengile lekeye döndü.
27 sinde biraz artmaya başladı ve kahverenginin yanı sıra açık kırmızıya yakında oldu.
28 de azalmaya başladı neredeyse bitmelik oldu.
Bugünseee kop koyu kahverengi çok az lekem var.
Kan testi yaptırmaya gidicem herkez yerleşme kanaması diyor.Benim için dua edin umarım hepimiz hamileyizdir
Ahahhh elinin altındaymış hastane ben dayanamaz her gün test yaptırırdım herhalde.Benimde akinti ve sirt bel ağrım var arkadaşlar hastanede calisiyorum ama Adetim geçmeden test yapmam
Anladım canım bende yeni kan verdim yarın öğlen gibi alıcamIlk zamanlarda yapıyordum ama şimdi test yapmıyorum canim
İşallahhhGünaydınnn bebiş anne adayları.
Bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 19.günüm.
28 şubat adet tarihimdi ,
26 da öğlem pempe leke geldi daha sonra kahverengile lekeye döndü.
27 sinde biraz artmaya başladı ve kahverenginin yanı sıra açık kırmızıya yakında oldu.
28 de azalmaya başladı neredeyse bitmelik oldu.
Bugünseee kop koyu kahverengi çok az lekem var.
Kan testi yaptırmaya gidicem herkez yerleşme kanaması diyor.Benim için dua edin umarım hepimiz hamileyizdir
Ederim canım kanı verdim bakalım yarın öğlene doktorla konuşucaz hayırlısıİşallahhhbizi de haberdar et
Beta hcg testin mi yarın cikicakEderim canım kanı verdim bakalım yarın öğlene doktorla konuşucaz hayırlısıdaha erkene yokmuşşş
Evet canımBeta hcg testin mi yarın cikicak
O kadar gec çıkmaz canım ya 1 saate cikiyorEvet canım
Ansağlıkts yaptırdım ben öğlene çıkar sandım hemen evimin alt sokağındaydı hastaneyi gözüm yemediO kadar gec çıkmaz canım ya 1 saate cikiyor
Sağlık ocaklarında falan hastaneye gittiğinden bi gün sora çıkıyo demişti bana doktor,hastanede bi saat sora çıkıyo diye biliyorumO kadar gec çıkmaz canım ya 1 saate cikiyor
Süpersin canım.benim de kasiklarım ağrıyor belinde geçmeyen ağrı var.ve de rahim bölgemizde tamamen ağrıyor kemiklerin agridigini hissediyorum,geceleri de ani uyanmalarim oluyor,iştahım tavan yaptı,normalde hiç iştahlı degilimdir.yiyip doyamıyorum resmen.eger hamile değilsem kafayı yediğimi düşünmeye başlıcam ciddi ciddi.bat 14 martBen de bu sabah yine yaptım idrar testi,negatif ama,daha bata 6 gün var, moral bozmuyorum,zaten çıkmaz heralde diyip de yapıyom,aklımda kalcağna bi çubuğa işiyim diyorum:)0
Süpersin canım.benim de kasiklarım ağrıyor belinde geçmeyen ağrı var.ve de rahim bölgemizde tamamen ağrıyor kemiklerin agridigini hissediyorum,geceleri de ani uyanmalarim oluyor,iştahım tavan yaptı,normalde hiç iştahlı degilimdir.yiyip doyamıyorum resmen.eger hamile değilsem kafayı yediğimi düşünmeye başlıcam ciddi ciddi.bat 14 mart
Hiç bir zAman umudumuzu kaybetmeyelim herşeyi veren Allah pozitif düşünüp olacağına inanalım.. Inşallah bu dediklerimi bende yapabilirimBen biraz önce hassas test yaptım negatif çıktı. Yapar ken iki çizgi var sandım heyecandan kalbim duracakti ama tek miş kötü oldum o mucize sanırım bana hiç uğramayacak. Çok kötü oldum. moral olarak cok kötüyüm. Umarım sizlerden iyi bir haber gelirde biraz iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?