Bat7 mart,kaldı 10 gün,ota b.ka hamilemiyim acaba diyenler,alalım belirtilerinizi,beraber bekleyelim

Günaydın kızlar bata adım adım yaklaşırken halen sıfır belirti
Günaydınnn bebiş anne adayları.

Bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 19.günüm.

28 şubat adet tarihimdi ,
26 da öğlem pempe leke geldi daha sonra kahverengile lekeye döndü.
27 sinde biraz artmaya başladı ve kahverenginin yanı sıra açık kırmızıya yakında oldu.
28 de azalmaya başladı neredeyse bitmelik oldu.
Bugünseee kop koyu kahverengi çok az lekem var.

Kan testi yaptırmaya gidicem herkez yerleşme kanaması diyor.Benim için dua edin umarım hepimiz hamileyizdir

Benimde akinti ve sirt bel ağrım var arkadaşlar hastanede calisiyorum ama Adetim geçmeden test yapmam

Benimde akinti ve sirt bel ağrım var arkadaşlar hastanede calisiyorum ama Adetim geçmeden test yapmam
Ahahhh elinin altındaymış hastane ben dayanamaz her gün test yaptırırdım herhalde.
Benim 1 hafta önce iç çamaşırımı ıslatacak şekilde akıntım oluyordu beni rahatsız edecek şekilde.hafta sonundan beri yok.

Allah hepimize bebiş bağışlasınnn

İşallahhh bizi de haberdar et

Ben de bu sabah yine yaptım idrar testi,negatif ama,daha bata 6 gün var, moral bozmuyorum,zaten çıkmaz heralde diyip de yapıyom,aklımda kalcağna bi çubuğa işiyim diyorum:)0

Ben de bu sabah yine yaptım idrar testi,negatif ama,daha bata 6 gün var, moral bozmuyorum,zaten çıkmaz heralde diyip de yapıyom,aklımda kalcağna bi çubuğa işiyim diyorum:)0
Süpersin canım.benim de kasiklarım ağrıyor belinde geçmeyen ağrı var.ve de rahim bölgemizde tamamen ağrıyor kemiklerin agridigini hissediyorum,geceleri de ani uyanmalarim oluyor,iştahım tavan yaptı,normalde hiç iştahlı degilimdir.yiyip doyamıyorum resmen.eger hamile değilsem kafayı yediğimi düşünmeye başlıcam ciddi ciddi.bat 14 mart

Ayy canım 2 gündür aynı şeyleri bende yaşıyorum 2 saate bir acikiyorum kendini durduramiyorum bende bu kadar çok yemek yemezdim neler oluyor bizee

Öncelikle inş hepiniz gebesinizdir.bizim olmuyor eşim amaliyat olmasi gerekiyor ama buna rağmen Dr denemeleri bırakmayın dedi diye bizde deniyoruz. Mart 9 benimde.eğer olursa 12 yıl sonra çok büyük mucize olur bize.dualarim sizlerle inş güzel haberler duyarız hep beraber

Bata 5 var,sabah çişine bir testçik daha negatif,daha gün var,stres yok ,umut var

Ben biraz önce hassas test yaptım negatif çıktı. Yapar ken iki çizgi var sandım heyecandan kalbim duracakti ama tek miş kötü oldum o mucize sanırım bana hiç uğramayacak. Çok kötü oldum. moral olarak cok kötüyüm. Umarım sizlerden iyi bir haber gelirde biraz iyi gelir.

Hiç bir zAman umudumuzu kaybetmeyelim herşeyi veren Allah pozitif düşünüp olacağına inanalım.. Inşallah bu dediklerimi bende yapabilirim

Görünen de hamile bugün karnına baktım kocaman olmuş kesinlikle kiskanmiyokiskanmiyorum sadece Rabbim bizlerede nasıl nasip eder inşallah gozumgözümü kapadığim her an gorumcemin göbeği geliyor gözümün onune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…