- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
Bnm hep boyle oluyr canm yum. Donmınde sag gogusum hep baslar ahçgrmaya bebek olmasada agrr tek fark bu sefer ıkısıde agryr hayırlısıayy tutmistr belki insallah ya
yedisi erken degil mi kiz bide cikmaz burda karalaro baglariz biz :)) 10 u gibi yaparsn sen ben daha beklerm benim devreler karisik ya ondan :))Simdi yum. Olalı 3 gun dersen gel ayın 7 sınde yapalım
Kaç aydır deniyorsunuz siz biz ilk defa bu ay deniyoruz bakalım inşallah çok bekletmez Allah'ımbelki bu yuzden kalamiyrz ya deli gibi stres yapiyrz ama akildanda cikarmak icin o alman isimli hastalıktan olmamiz lazim anca:))
insallah hamileliktendr canim bekliycz bakalm kismet artk.ben bi dahaki ay sogan suyu yapicamBnm hep boyle oluyr canm yum. Donmınde sag gogusum hep baslar ahçgrmaya bebek olmasada agrr tek fark bu sefer ıkısıde agryr hayırlısı
a cok yeniyms senin insallah cok aratmaz.ben korunmadgmz 3.u ayda kalmistm aralikta yani ama kimyasal oldu.hic korunmadik tekrar deniyorz kismetseKaç aydır deniyorsunuz siz biz ilk defa bu ay deniyoruz bakalım inşallah çok bekletmez Allah'ım
İnşallah bu ay olur senim de canım bende çok korkuyorum kimyasaldan düşükten falan o kadar çok duyuyorum ki ilk gebeliğinde düşük yaşayana cok yeniyms senin insallah cok aratmaz.ben korunmadgmz 3.u ayda kalmistm aralikta yani ama kimyasal oldu.hic korunmadik tekrar deniyorz kismetse
Zaten cıkmayacak kı bılıyrm aman test bol ya yaparm vallayedisi erken degil mi kiz bide cikmaz burda karalaro baglariz biz :)) 10 u gibi yaparsn sen ben daha beklerm benim devreler karisik ya ondan :))
benm gibi kotuyu cagirma.hamile kalmadn once burda hep kimyasali okuyodm ilk burda ogrendim.aklima gelen basima geldi.insallah saglikli bi gebelek olur tez zamanda.bunu her kadin hayatnda bi kez yasiyoms kimisi anlayamiyoms bile ama biz cok takip ettgmz icin hemen farkediyorz canim.hakkimizda hayirlisiİnşallah bu ay olur senim de canım bende çok korkuyorum kimyasaldan düşükten falan o kadar çok duyuyorum ki ilk gebeliğinde düşük yaşayan
bolsa yap gitsin.benim ev uzak carsiya adamda yasakladi bana test yapmayi.ancaa cook suphe duserse yaparim adet gelmezse artk.yalniz gideblsem bi poset alir gelirim de gidemiyirm uzak :))Zaten cıkmayacak kı bılıyrm aman test bol ya yaparm valla
Aynen canım ne zaman kötü bir şey duysam başıma gelmesinden korksam muhakkak başıma gelir :/benm gibi kotuyu cagirma.hamile kalmadn once burda hep kimyasali okuyodm ilk burda ogrendim.aklima gelen basima geldi.insallah saglikli bi gebelek olur tez zamanda.bunu her kadin hayatnda bi kez yasiyoms kimisi anlayamiyoms bile ama biz cok takip ettgmz icin hemen farkediyorz canim.hakkimizda hayirlisi
ya bisey sorcam bu kimyasaldan sonra degern iyice sifira mi dusmesi lazim benim adet gunimde yani 14 subatta gelmedi diye dr a gittim hittgm gun adet oldum.ama kan testinde 2 cikti yabi sifirlabmamis mi oluyo kimyasaldan kalan mi.kafam karisti.baska topikte ole bisey yazmışlarAynen canım ne zaman kötü bir şey duysam başıma gelmesinden korksam muhakkak başıma gelir :/
Canım pek bi fikrim yok ama 4'e kadar negatif diye biliyorum yani herkeste 0 çıkmıyor hiç düşük yapmamış kimyasal geçirmemiş birinde de 2 çıkabilirya bisey sorcam bu kimyasaldan sonra degern iyice sifira mi dusmesi lazim benim adet gunimde yani 14 subatta gelmedi diye dr a gittim hittgm gun adet oldum.ama kan testinde 2 cikti yabi sifirlabmamis mi oluyo kimyasaldan kalan mi.kafam karisti.baska topikte ole bisey yazmışlar
dimi dogru diyosun.insallah oyledir.ben tekrar mi yumurtluyrm yaa seffaf akinti geldi cok fazla hemde.e simdi yumirtladiysam 4 bes gun onceki neydi :)Canım pek bi fikrim yok ama 4'e kadar negatif diye biliyorum yani herkeste 0 çıkmıyor hiç düşük yapmamış kimyasal geçirmemiş birinde de 2 çıkabilir
Aynısı bende de oldu ovulasyondan 3 gün sonra yeniden aynı akıntılar geldi döllenme belirtisi olabilir mi ki inşallah öylrdir :dddimi dogru diyosun.insallah oyledir.ben tekrar mi yumurtluyrm yaa seffaf akinti geldi cok fazla hemde.e simdi yumirtladiysam 4 bes gun onceki neydi :)
ayy hadi insallah yaa bayada geldi ole kucuk bisey degil.insallah ondandr.dunde degerlendrmistk denk geldi galiba ama bu gecede degerlendrme yapiciiiz artk :)Ayn
Aynısı bende de oldu ovulasyondan 3 gün sonra yeniden aynı akıntılar geldi döllenme belirtisi olabilir mi ki inşallah öylrdir :dd
Aynen öyle görünce ben de değerlendirdim dün :ddayy hadi insallah yaa bayada geldi ole kucuk bisey degil.insallah ondandr.dunde degerlendrmistk denk geldi galiba ama bu gecede degerlendrme yapiciiiz artk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?