Bat'a 10 gün ve civarı kalanlar :)

Ben bugün bi tane gebelik testi aldım ama pazartesi günü yapıcam bata 4 gün kalmış olacak :dd

Kizlar 8 martta adet olacagim 3 aydir deniyoruz olmuyo ama son bi haftadir kasiklarima sanki bicak saplaniyor gibi agri giriyor yatamiyorum akintim cok fazla geliyor..tabiki adet zamanimi bekliyorum ama umitlenmelimiyim

Dün gece de rüyamda hamile olduğumu gördüm çok güzeldi :dd ne kadar etkileniyorsam artık rüyalarıma bile girmeye başladı Allah'ım inşallah bu bir işarettir :dd öyle olsun lütfen :dd

Kizlar 8 martta adet olacagim 3 aydir deniyoruz olmuyo ama son bi haftadir kasiklarima sanki bicak saplaniyor gibi agri giriyor yatamiyorum akintim cok fazla geliyor..tabiki adet zamanimi bekliyorum ama umitlenmelimiyim
Benim de bazen çok hafif kasıklarıma ağrı giriyor ama ovulasyondan en az 10 gün geçmeden belirti görülmezmiş

Dün gece de rüyamda hamile olduğumu gördüm çok güzeldi :dd ne kadar etkileniyorsam artık rüyalarıma bile girmeye başladı Allah'ım inşallah bu bir işarettir :dd öyle olsun lütfen :dd
Bende her ay çocuğum var diye gördüğümde hamile kalamıyorum tersine çıkıyor bende :)) neysek bu ay hiç daha görmedim bugün u saymazsam 6 gün kaldı hahah 6 gün daha görmezsem iyi :)) sadece bugün çok güzel rüyalar gördüm gelinliğim gördüm gitmiştim sonra beyaz elbise ama çok güzel bir rüyaydı:)

İlk defa gördüm inşallah bende tersine çıkmaz ilk ne zaman test yapacaksın ben 4 kala yapıcam negatif çıkarsa 2 kala bir de tam adet günü iki günde bir yani :dd öyle bi plan yaptım kendimce bir tane de gebelik testi aldım bile şimdiden :dd

İlk defa gördüm inşallah bende tersine çıkmaz ilk ne zaman test yapacaksın ben 4 kala yapıcam negatif çıkarsa 2 kala bir de tam adet günü iki günde bir yani :dd öyle bi plan yaptım kendimce bir tane de gebelik testi aldım bile şimdiden :dd

Ben hiç erken yapmadim hep adet günü yaparım hahaha oda negatif olur bu sefer yapmicam günüm geçerse yapcam heyecan olsun zaten belirti hissedersem yaparım olmazsa yapmam:))

Senin de son denemen olur inşallah hamilesindir bu ay zamanla bi umursamazlık mı oluyor ümitler mi azalıyor
Her ikiside oluyor hahaha artık her ay bekleyip test yapmak dan sıkılıyor insan sonra akışına bırakıyorsun o zaman oluyor bendede son demler artık akışına birakcam

Ben şimdidem diyorum zaten bu ay olmazsa akışına bırakacağım takvim takip etmeyeceğim

:)) en iyisi gerçekten canım sadece ilişkiyi adetten bir hafta sonra sıkı tut tamamdır yumurtlama dönemine denk gelir zsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…