Yeni mi evlisin ? Yoksa yeni mi çocuk düşünüyorsunuzAynen zaten düzenli bir ilişkimiz var 2 günde bir yapmaya devam ederiz tutarsa böyle de tutar :d
Vajinusmus ilk defa burda duydum baya baktım araştırdım iyi kurtulmuşsun en azından bende 11 aya doğru gidiyorum işte :)) evlilik de bu ay ikimizde rahatsizdik biliyosun zsten bi yumurtlama gunu oldu ve bir gün sorna si başkada olmadı:) grip hastalık la boyustum bu haftalar ben şansa işte denk geldi umudum yok fazla o yüzden ya15 aydır evliyiz bunun 11 ayı vajinismusla geçti :dd 3 ay da kendimiz korunduk bu ay düşündük artık çocuk baktım yaşım geçiyor çünkü :)
Kurtuldum ama neler çektim :ddOlacak olduktan sonra tek ilişkiyle bile olanlar var biliyorsun sen umudunu yitirme yine deVajinusmus ilk defa burda duydum baya baktım araştırdım iyi kurtulmuşsun en azından bende 11 aya doğru gidiyorum işte :)) evlilik de bu ay ikimizde rahatsizdik biliyosun zsten bi yumurtlama gunu oldu ve bir gün sorna si başkada olmadı:) grip hastalık la boyustum bu haftalar ben şansa işte denk geldi umudum yok fazla o yüzden ya
Evet okudum baya kadınların sıkıntılarını bu konuda allah yardımcıları olsun zor bir durum gerçekten insalah ilk ay hamile kalırsın canımKurtuldum ama neler çektim :ddOlacak olduktan sonra tek ilişkiyle bile olanlar var biliyorsun
: dd ne güzel işte bak demek takmayınca stres yapılmıyo ve daha kolay hamile kalınıyo :ddEvet okudum baya kadınların sıkıntılarını bu konuda allah yardımcıları olsun zor bir durum gerçekten insalah ilk ay hamile kalırsın canım
Ben aralıkta düşük yaşadığım da inanır mısın 3 kez ilişki yaşadığım o ay hamile kalmıştım o yüzden haklısın hemde hiç günlere bakmamıştım o ay sinir oldum diye :)
Aynen ama şimdi düşükten sonra daha olmasın istiyor insan çok üzüldüm çünkü birde çevremde aynı benle zamanda hamile kalanları görünce etkileniyorum o yüzden işte ne bilim: dd ne güzel işte bak demek takmayınca stres yapılmıyo ve daha kolay hamile kalınıyo :dd
Onda da vardır canım bir hayr inşallah bir dahakinde sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebişiniAynen ama şimdi düşükten sonra daha olmasın istiyor insan çok üzüldüm çünkü birde çevremde aynı benle zamanda hamile kalanları görünce etkileniyorum o yüzden işte ne bilim
Amin inşallah canımOnda da vardır canım bir hayr inşallah bir dahakinde sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebişini
Bemcede benimde 5 . Ay bitecek ins hepimiz icin son ay olurTabi beklemezsin senin ilk ay denemen birde bana sor hahah 6 aydır
Aynen canımBemcede benimde 5 . Ay bitecek ins hepimiz icin son ay olur
Benim de bata son 9 gün kaldi. Tabiki bu ay da hic belirtim yok. Zaten ilk aylar butun belirtileri yasamistim ama insan krndini hamile olduguna inandirinca oyle oluyomusondan sonraki aylar hic belirti aramadim cidden de hic belirti yoktu ve hamile de hala degilim. Bu ay da belirtim yok malesf..ama yine de bi umut bekliyoruz iste..
1 seneyi geçti herhangi bir sorun yok ama olmadı.:) klomen ne oluyor niçin kullanıyorsunuz problem olduğu için mi ??zehzeh2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?