- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Bende oyle inanilmaz bi siskinlik var davul gibi oldum goren bu gobek ne 5 6 aylik hamilesinde sakliyon mu diyoGünaydın kızlar benim de günüm yarın balon gibi şiş hissediyorum kendimi olsa rahatlayacağım yani önümüzdeki ay bende adet bitiminden itibaren 2 günde bir şeklinde ilerleyeceğim bu ay bende 6sıbda bırakmıştım yumurtlama gününden sonra belki 3 gün sonra çatladı yumurta ne malum bu işin sırrı biraz da düzenli ilişkiden geçiyor aslında
Ne güzel reglin kısa sürüyo. Benim umutlar tam 1 ay sonraya kaldı. O da kesin gebelik oluşursa hakkımızda hayırlısı artıkBen bu ay 3 gün erken regl olduğum için tarihlerim hep değişti.
Normalde bugün olmam lazımdı. 15 mayısta oldum.. bugün reglim 4. günü yarın biter.
Bat 11 Haziran gözüküyor
Ben bu ay 3 gün erken regl olduğum için tarihlerim hep değişti.
Normalde bugün olmam lazımdı. 15 mayısta oldum.. bugün reglim 4. günü yarın biter.
Bat 11 Haziran gözüküyor
Bende oyle inanilmaz bi siskinlik var davul gibi oldum goren bu gobek ne 5 6 aylik hamilesinde sakliyon mu diyo
Ne güzel reglin kısa sürüyo. Benim umutlar tam 1 ay sonraya kaldı. O da kesin gebelik oluşursa hakkımızda hayırlısı artık
Ne güzel reglin kısa sürüyo. Benim umutlar tam 1 ay sonraya kaldı. O da kesin gebelik oluşursa hakkımızda hayırlısı artık
o zaman 11 hazirana kadar güzel beslenip güzel uyuyup kafaya takmadan bebiş çalışmaları başlasın yarından itibaren canım:))
Canım idrarda çıkmıyormu hala?
Umudumuzu kaybetmiyoruz canım:)
Benimde 28 günde bir oluyor yarın 28. gün olması lazım artık
Yine maraton başlıyor .. bu ay geçen ay gibi heyecanlı değilim hiç .. fena umudum kırılmış durumda
Belkide böyle olmam daha iyi en azından psikolijik belirtiler yaşamam
Takma kafana daha iyi canım stres hormonları etkiliyor sonuçta
Benim 7 gün sürüyo. Bu ay daha önce olmayan şeyler oldu reglimden önce hem kahverengi akıntı geldi ama ağrı yaşadım ilk defa. Normalde regil olunca ağrım başlardı benim. Artık stresten mi yoksa korunmayı bıraktığım için mi bilmiyorum. Bende heyecanlı değilim nedense artık oluruna bıraktım. Stresten insanda belirti olurmu diye inanmazken bizzat kendim yaşadım nerdeyse tüm hamilelik belirtilerini. Belkide yolumuz çok uzundur bilemiyorum. İnşallah çok bekletmeden bizede bebişler nasip eder AllahımAynen 5 gün sürüyor senin kaç gün sürüyor?
Insallah olur biz elimizden geleni yapalım takdir Allahın
Selnurr
Artık kendimizi geçtik senin güzel haberlerini bekliyoruz :) motive olacaksın bize cidden eğer hamileysen. Var mı belirtin falan ?
Benim 7 gün sürüyo. Bu ay daha önce olmayan şeyler oldu reglimden önce hem kahverengi akıntı geldi ama ağrı yaşadım ilk defa. Normalde regil olunca ağrım başlardı benim. Artık stresten mi yoksa korunmayı bıraktığım için mi bilmiyorum. Bende heyecanlı değilim nedense artık oluruna bıraktım. Stresten insanda belirti olurmu diye inanmazken bizzat kendim yaşadım nerdeyse tüm hamilelik belirtilerini. Belkide yolumuz çok uzundur bilemiyorum. İnşallah çok bekletmeden bizede bebişler nasip eder Allahım
Yaaa kixlar esim doktor acilde kan testi yaprirmaya gidemiyirum bide kucuk yerdeyiz herkes birbirnie soyler dagikir daha cok stres yaparim die
Selnurr yok cnm ya simdi gene yaptim negatif hicbisey anlamadim yarin sabah ilk idrarla yapicam bide hicbisey anlamadim merakla bekliyorum adet olsam hersey acikliga kavusacak ama oda gelmiyo hastaneye de gidemiyorum mecbur beklicem ikinci ayda gelmezsa o zaman gideriz doktora dedi esim beklicem artik
Ya iste sirf bu yuzden gidemiyorum yok son 1 gün ama merak iste surekli regl oldum mu die kontrol ediyorumKimseye söyleme ben herkese söyledim.. regl olunca millete onu da söylemek zorunda kaldım. Daha çok strese giriyor insan.
Günün geçti mi?
Ya iste sirf bu yuzden gidemiyorum yok son 1 gün ama merak iste surekli regl oldum mu die kontrol ediyorum
Insan dayanamıyor ki cok haklısın inşallah olmazsın :))
Benim dün regl tarihimdi salı günü gittim dayanamadım kan verdim eve geldim bir kac saat sonra regl oldum az daha yıkıldım :))
Bence günü bekle canım sabret 1 gün daha kaldı bizi de haberdar et insallah guzel haber aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?