- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Günaydın kızlar regl oldum az önce kısmet hazşrana artık:)
Hatayı başta yaptık hiç söylemicektik korunuyo bileceklerdi bizi :)) yaa artık hamile kalıp 9 ay ki süreci konuşmak istiyorum :))
Merhaba larbende bebek isteyenlerdenim. Kaç aydır neler yaşadım neler. Bir yıldır evliyiz bir yıldır korunmadik olmadı. Eşimin sperm hizi 0 çıktı varikosel falan çıktı işte ameliyat falan bende enfeksiyon çıktı . Çok stresli dönemler. Her ay stres yaşamak insanı çok yoruyor üstelik benle beraber veya benden sonra evlenen herkes hamile. Benimde adetime 4 gün kaldı ama.nedense bu ay pek düşünmüyorum olmaz sa napayım yani. Belkide rahim filmi çekincem ondandır. İnsallah hepimiz burdan hamilelik haberi vermek nasip olur Allah evladında hayırlısını versin geç gelecekse ya da gelmeyecek se vardır bi sebebi. Hakkımıza hayırlısı
Yaa inanmıyorumm sende kendimi gördüm tam şuanda :)) işin fenası eşim tüm dünyaya duyurduğumu asla bilmiyor :)) bizden gerçekten korkulurAynen öyle.. şimdi sesimizi hić çıkarmayalım unutsunlar biraz. Ben bi de eşimi tembihlemiştim kimseye çocuk düşündüğümüzü söyleme diye.. gittim ben söyledim herkese :)) Bir de her söylediğime aramızda kalsın demedim mi :)))
Zor du gerçekten. Bu durum da genelde kadınların canı yanıyor hep. Enfeksiyon çıktı bende de 5 gun sabah aksam serum yedim sonra gene tekrarladı gene 5 gun sabah akşam serum. Artık damarlarim mahvolmuş tu. Sürekli Altan muayeneler falan insanın canı yanınca bi duruyor artik gene de şükür yıllarca bekleyenler var ama.insan hemen olsun istiyor işte inşallah sizin hemen olur bekletmez müjdeli haberi verirsiniz burdanZor şeyler yaşamışsın cidden. Belkide bu şekilde sabrın sınanmıştır bilemeyiz. İnşallah 4 gün sonra güzel haberler alırsın da yaşadıklarını bir çırpıda unutursun.
Bende bu ay ilk defa korunmayı bıraktım tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım halde iki gün önce regl oldum ve çok üzüldüm. İlk aydan bu kadar üzülüp etkilendiysem uzun süre bekleyenleri düşünemiyorum. Allah yardımcımız olsun. Daha fazla bekletmeden nasip etsin bizlere inşallah
Valla bende hem idrar yolu enfeksiyonu hem rahim enfeksiyonü varmış. direk engel demedi doktorum ama engel olabiliyor mus spermin geçişini zorlaştırıyor mus ama öyle bi bela ki 5 gun sabah akşam serum yedim geçti gene tekrarladı gene 5 gun serum yedim. Yani insan tamam hadi geçti de diyemiyorKafanın rahat olması daha iyi.. olma ihtimali daha çok yükseliyor. İnşallah bu ay güzel bir sürpriz olur.. bizde güzel bir haber alırız.
Bir şey soracağım enfeksiyon derken sistit tarzı mı?
Enfeksiyon olmak bebek olmasını engelliyor mu?
Valla bende hem idrar yolu enfeksiyonu hem rahim enfeksiyonü varmış. direk engel demedi doktorum ama engel olabiliyor mus spermin geçişini zorlaştırıyor mus ama öyle bi bela ki 5 gun sabah akşam serum yedim geçti gene tekrarladı gene 5 gun serum yedim. Yani insan tamam hadi geçti de diyemiyor
Günaydınn çok üzüldüm bu ay hiçbirimizi mutlu haberler veremedik demekki hayırlısı böyleymiş önümüzdeki ay inşallah nasip olur bizlere
Spiralle hamile kaldımSağol canım kısmetimizde yokmuş demek ben zaten kazara hamile kaldım, spiralle hamilekaldım, korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım diyenlere çok şaırıyırum gıpta ile bakıyorum nasıl bir kolaylıktır şanstır o:)
Benimde 17 haziran çok fazla geliyor bana hiç geçmeyecekmiş gibi :))Kızlar yeni tarihim 18 haziran hadi bakalım hepimiz için güzel sonuçlar alacağımız bir ay olsun inşallah:))
Benim de 10/haziran ilk defa adet günüm çabuk gelsin diye bekliyorum:)))Benimde 17 haziran çok fazla geliyor bana hiç geçmeyecekmiş gibi :))
Benim daha reglim bile bitmedi diğer reglimin gelmesini bekliyorum :)) belkide yine olumsuz olacak ama insan bekliyor işteBenim de 10/haziran ilk defa adet günüm çabuk gelsin diye bekliyorum:)))
Ya şimdi insan korununca korunmayı da bırakınca öyle oluyor herhalde sanki yapar yapmaz hamile kalacak gibi korunmayınca:))Benim daha reglim bile bitmedi diğer reglimin gelmesini bekliyorum :)) belkide yine olumsuz olacak ama insan bekliyor işte
Evet çok haklısın. O kadar emindim ki korunmayı bırakınca hamile kalacağımdan :)) kırmızıları görünce ufak çaplı bi şok geçirdim yani. Planladığın gibi olmaz ya hiçbir zaman bu da öyle demekki. Bat günüm çook uzak geliyor :))Ya şimdi insan korununca korunmayı da bırakınca öyle oluyor herhalde sanki yapar yapmaz hamile kalacak gibi korunmayınca:))
Teşekkür ederim amin amin inşallah tüm şifa bekleyenlere şifa versin Rabbim bebek bekleyenlere de bebekÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Kızlar yeni tarihim 18 haziran hadi bakalım hepimiz için güzel sonuçlar alacağımız bir ay olsun inşallah:))
Benim de 10/haziran ilk defa adet günüm çabuk gelsin diye bekliyorum:)))
Yaa inanmıyorumm sende kendimi gördüm tam şuanda :)) işin fenası eşim tüm dünyaya duyurduğumu asla bilmiyor :)) bizden gerçekten korkulur
Elimden gelse 1 ay boyunca internetten uzak durmaya çalışırdım. Çünkü bi anda kendimi araştırma yaparken buluyorum. Ben sadece bi uygulama kullanıyorum o da yumurtlama günlerimi gösteriyor :)):)) kesinlikle öyle valla :)) Benim bu hafta doğum günüm eğer tutsaydı herkese sürpriz yapacaktım ava giderken avladım hesabı ama Allah nasip etmedi.. Vardır bunda da bi hayır bu ay benim hiç umudum yok bişe oldu bana sanki olmayacak gibi hissediyorum.
Telefonumdaki tüm uygulamaları sildim :)) Birini açtım 4+1 hamilesiniz diyor kalmış öyle :) Artık uygulama falanda yüklemeyeceğim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?