Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Evet haklısın aslında bak günler geçmiyor dedik ama şimdi geriye bakınca çok hızlı geçtiğini düşünüyorum :) şuan stres yapmicam çok düşünmicem gibi hissediyorum ama yumurtlama günlerim gelince nasıl olurum bilemiyorum :)) bu ay acaba soğan kürü uygulasak mı ne diyorsun ? İşe yarıyor diye duymuştum sanki.

Kimseye söyleme ben herkese söyledim.. regl olunca millete onu da söylemek zorunda kaldım. Daha çok strese giriyor insan.
Günün geçti mi?
Öyle katılıyorum sana ki bu konuda. Regl günüm gelince açıklama yapmak çok zoruma gitti başaramamışım gibi hissettim sanki. Önümüzdeki ay soranlara bu ay çok değerlendiremedik beklemiyorum falan dicem. Belirtim olursa eşime bile söylemicem. Çok net kararlar aldım :))

Aynen o kucucuk ihtimal bile insanı umutlandırıyor :))
Ama söyle dusunelim butun belirtileri beynimizle olusturabiliyoruz zaten masallah özel yeteneklerimizi keşfettik bu sayede :)) O yüzden her türlü belirti regl günümuze kadar vız gelsin bize:)

Soğan kürünü ben düşündüm de midem onu kaldırır mı bilmiyorum.. çok hassasım kokusundan tiksindiğim bir şeyi ağzıma sokamam hayatta Ama çocuk olmasa bile vücut için sağlıklı bir şey.. bi deneyeceğim bakayım içebilir miyim..
Sen içebiliyorsan dene mutlaka

:))))) Ben de diyicem ramazan ve bayramı atlayım ondan sonra kısmet :))
Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer misali :))
Artık beni gören nasılsından önce bebiş var mı diye soruyor. Heyyy Allahım :))

süpersiniz kızlar aslında en mantıklısı o kimseye söylemeden gizli gizli :))

İdrar testi falan yokmu evde bi yapsan mı acaba

biliyomusun o bile zorda benim eczacılar da tanıo :)) sadece bi kaç tanesi bilmio onlardan da aldım günüme çok varken hepsini kullandım şimdi tekrar almaya gidince bu kez kaç tane die soru adam :)) ama utanmayacam alacam

Ya keşke bir kan verme imkanın olsaydı.. böyle beklemek insanı mahfediyor.
Bu sabah test yaptın mı
Iki gundur test yapiyorum 3 4tane yaptim hepsindede iki uc saat sonra cok silik ikinci cizgi cikiyo anlam veremiyorum bu marka baska bundada ayni sekil oluyo bakalim koyulasacak mi yoksa adet mi olcam iki uc ay oncede hep cook silik cizgi cikmisti adet gununu iki gun gecince o silik cizgi de kaybolmustu 5 6 gun kahverengi lekelenmeden sonra adetim gelmisti doktora anlattigimda kimyasal gebelik dusuk yapmissin demisti ayni sey iki uc kez basima geldi

Ben içerim ya dirayetliyimdir :)) evet bu ay belirti falan düşünmüyoruz erkenden testte yapmayalım hele kan testi varya asla yani :))

Hatayı başta yaptık hiç söylemicektik korunuyo bileceklerdi bizi :)) yaa artık hamile kalıp 9 ay ki süreci konuşmak istiyorum :))

biliyomusun o bile zorda benim eczacılar da tanıo :)) sadece bi kaç tanesi bilmio onlardan da aldım günüme çok varken hepsini kullandım şimdi tekrar almaya gidince bu kez kaç tane die soru adam :)) ama utanmayacam alacam
Yarın mı bat günün bekle o zaman ya gecikme olursa eşinle git kan ver :))

Ne durumdasın inşallah olmamışsındır..
Ya şaka gibi 2 hafta önce şafak sayıyorduk bugünleri Selnurr Laa-laa

Selnurr
Eveeettt seni merak ediyoruz ses verr :))

Bugün olmadı kızlar regl, kasığımda batmalar var ama hiçbirşeye yormuyorum artık açıkcası olsa testte çıkardı diye düşünüyorum ama tabir bir yanımda muallakta kalıyor yarında olmazsa pazartesi bir test alıp salı ilk idrarla yaparım en belirgin ilkinde oluyormuşya 31. gün oluyor çünkü yine çıkmazsa mevsimsel yada ramazamdan dolayı bir gecikme olmuştur diye düşüneceğim artık

M Mihrapiz canım küçük yerde yaşayınca öyle oluyor maalesef benim yaşadığım yerde çok büyük değil en uzak en tanımadığımdan alıyorum testi hergün önünden geçtiğimden almıyorum:)) günün geçersebir test daha yap ama bencede utanma insan merak ediyor kolaymı bu heyecanı beklemek :)

Merhaba lar bende bebek isteyenlerdenim. Kaç aydır neler yaşadım neler. Bir yıldır evliyiz bir yıldır korunmadik olmadı. Eşimin sperm hizi 0 çıktı varikosel falan çıktı işte ameliyat falan bende enfeksiyon çıktı . Çok stresli dönemler. Her ay stres yaşamak insanı çok yoruyor üstelik benle beraber veya benden sonra evlenen herkes hamile. Benimde adetime 4 gün kaldı ama.nedense bu ay pek düşünmüyorum olmaz sa napayım yani. Belkide rahim filmi çekincem ondandır. İnsallah hepimiz burdan hamilelik haberi vermek nasip olur Allah evladında hayırlısını versin geç gelecekse ya da gelmeyecek se vardır bi sebebi. Hakkımıza hayırlısı

Zor şeyler yaşamışsın cidden. Belkide bu şekilde sabrın sınanmıştır bilemeyiz. İnşallah 4 gün sonra güzel haberler alırsın da yaşadıklarını bir çırpıda unutursun.

Bende bu ay ilk defa korunmayı bıraktım tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım halde iki gün önce regl oldum ve çok üzüldüm. İlk aydan bu kadar üzülüp etkilendiysem uzun süre bekleyenleri düşünemiyorum. Allah yardımcımız olsun. Daha fazla bekletmeden nasip etsin bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…