Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Kesinlikle öyle. Bi de ramazanda zor oluyor. Ya misafirlikte oluyoruz ya misafir geliyo. Ertesi gün iş olduğu için erkenden de uykum geliyo. Bu ay umutlu değiliz o yüzden

Aynen çok doğru hiç umudum yok bu ay.. bugün 2. haftam dolmuş ona bile şimdi baktım. Geçen ay gün gün sayardım

Merhaba hanımlar
İnşallah tez vakitte kavuşuruz minişlerimize...
Ben 7 ocakta boş gebelikten kürtaj oldum ondan öncede iki tane üst üste kimyasal gebelik yaşadım ondan bu ay dayanamadım çatladım dün adetime 7 gün kala test yaptım
Bu markayı dahaöncede çok kullanmıştım ilk damlatıldığında ikinci çizgi yerinde bi beyaz şerit oluşuyor sonra tamamen yok oluyordu ne kadar ikinci çizgiyi bulmayada çalışsam yok oluyordu.
Dün o çizgi kala kaldı renksiz gibi...
Allahım ya kendime gıcık oluyorum accık sabredeydim iyiydi
Resmi yüklüyorum siz ne dersiniz? Bence az sabret dersiniz gibi geldi

Cnm çizgi görünüyor ama kimyasal yaşamışsın kan verme bence hemen iki gün sonra aynı marka ile birdaha yap Koyulaşma varsa sağlıkla ilerliyordur allah gönlüne göre versin inşallah

Cnm çizgi görünüyor ama kimyasal yaşamışsın kan verme bence hemen iki gün sonra aynı marka ile birdaha yap Koyulaşma varsa sağlıkla ilerliyordur allah gönlüne göre versin inşallah

Aminnn Allah razı oldun hepimizi hayırlısıyla kavuştursun inşallah
Evet kimyasallarım adet geçikmemden sonra silik bi şekilde çıkmıştı
Şimdi daha 7 gün varken böyle bişey ciii yapınca heveslendim gitti
kan verme konusunda haklısın hele boş gebelik sürecinde hcg 8000 e kadar çıktı kese oldu büyüdü sonra değer biden düştü o kadar çok kan verdimki artık o koltuğa oturunca içimi bi hüzün kaplıyor...

Zor süreçler cnm bilirim bende kürtaj yaşadım şimdi tekrar hamileyim hep bi korku rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Zor süreçler cnm bilirim bende kürtaj yaşadım şimdi tekrar hamileyim hep bi korku rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Hayy maşallaah
Allahım sıhhatle kavuştursun inşallaah
Ne kadarlık hamilesin
Allahım tamamına erdirsin hiç korkmaki minnoşunda korkmasın
Ay birilerinin hamile olduğunu duyunca çok mutlu oluyorum yaa
Ne kıymetli bi duygu
Hele emzirmek muhteşemm bi şey Allahım bütün isteyen kadınların kucakını boş bırakma mevlam
Hayırlı kuzucuklar yetiştitmemizi nasip et bize Allahımm

Amin cnm amin inşallah rabbim sanada nasip etsin 6.haftaya gircez inşallah

Bende dün aynı testten yaptım ve adetime de neredeyse 6 gün var.
Bende öyle ikinci çizgi falan çıkmadı.
Bence bir kaç gün sonra bir daha dene.
İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız

Bende dün aynı testten yaptım ve adetime de neredeyse 6 gün var.
Bende öyle ikinci çizgi falan çıkmadı.
Bence bir kaç gün sonra bir daha dene.
İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız

Aminm ay inşallah haberdar ederim tekrarlayınca
Küçücük incecik bi çizgi ne çok manalar veriyor insanın hayatına ne garip

Geçen ay iyi abartmıştık ama. Hamileymiş gibi davranmalar falan bilmem ne şuanda aklıma geldikçe komik buluyorum :))

Aynen ama bizim tek sucumuz kendimizi cok dinledik :)) O yuzden bir cok belirtiyi yaşadık.. belirtiyi yaşadığımız içinde kendimizi öyle hissetik.. Bize iyi bir ders oldu bu :))

Benim kafam çok karışık.. dün benim yumurtlama günüm hesaplara göre ama eminde değildim.
Dün ayın 28ydi ben 27 gecesi baya bi geç saatte ilişki yaşadım.
Ertesi sabah acayı bir akıntı geldi.
Normalde bende her zaman akıntı olur ama dün sabahki gibi hiç olmadı. Hatta bütün spermler geri geldi diye düşündüm. Hiç o kadar çok olmamıştı.
Öğleden sonra da her idrarda akıntı vardı.

Asıl ilginçi sürekli akıntısı olan ben günde 2-3 çamaşır değiştiren ben.. bugün hiç ama hiç akıntı yaşamadım.
Millet akıntı gorunce belirti sanar benim dun o yogunluktan sonra bugun hic yasamamam çok dikkatimi çekti.
Dediğim gibi normal hayatımda korunurken bile sürekli akıntı sorunum vardı.. beķârken bu konuda doktora bile gitmişliğim vardır.
Hayatımda ilk kez olmadan gün geçiriyorum.

Kızlarr bugün hasta olmam gerekiyordu fakat
yok 30 günde bir oluyordum son zamanlar geçen ayda 29 u olmuştum.
2 gündür cok sıcağım ve üşüyorum eşim terlerken ben kazakla yattım cok sıcaksın dedi hatta bana.
Beyaz Akıntı var bugn biraz heveslenmek istemiyorum ama geçikmede yaşamam hiç ‍Şaşırdımmm

Test yaptın mı inşallah hamilesindir ya

Test yaptın mı inşallah hamilesindir ya
Yok canım yapmadım korkuyorum yapmaya eşime test aldırıcam ama sonraa hevesleniyor o üzülünce ben daha cok üzülüyorum.
Biraz daha bekleyeyim dedim bu üşümeyi duyan var mı acaba ben kendi kendimemi belirti sanıyorum
İnşallah bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruzz

İlişki sonrası benimde akıntım oluyor ama dediğin gibi fazlaca değil yani. Akıntısız geçirdiğin günü anlayamadım doğrusu acaba neden olabilir ki. Vücudumuz bizi şaşırtmaya devam ediyor belli ki :)

Bide ne düşündüm biliyor musun. Yumurtlama günüm, öncesi ve sonrası ilişki yaşamayı düşünüyorum. Yani 3 gün peş peşe. Ondan sonraki günler yine gün aşırı devam edicem

Eşinden gizli test alıp yapamaz mısın? Gecikme olduysa yüksek ihtimal hamile olabilirsin. Bende merak ettim yapınca sonucu bildir :))

Aynı fikirdeyim canım :)

Aynen o şekilde yap daha fazla şansın olur .. benim yumurtlama günü arkadaslarim oturmaya geldi o gün yapamadık :))
bir gün önce gece .. yumartlamadan sonraki gün bir de ilişki oldu.

Ablamlar şey diyor hemen duş alma bir iki saat bekle diyorlar.. ramazanda çok zor ama denemekte fayda var.

Bugün karnıma kramplar giriyor.. inanılmaz kasık ağrım var.. yumurtlama etkisindeyim herhalde hala

Benim de sağ göğsümde ağrı ve hassasiyet var eskiden olmazdı son aylarda yumurtladığımı ordan anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…