- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Spiralle hamile kaldım
2 sonra düşük yaptım.gecen ay iki güne bir denedim nerdeyse olmadı:))
Bu ay bakalım olacak mı yoksa diyecek imkansızı basarıyoz
Geçer canım merak etme göz sçıp kapayıncaya kadar:))Benimde 17 haziran çok fazla geliyor bana hiç geçmeyecekmiş gibi :))
Benim de 10/haziran ilk defa adet günüm çabuk gelsin diye bekliyorum:)))
Benim de 11 hazıran dün akşam regl bitti .. hadi bu ay güldür bizi Allahımm :))
:)) kesinlikle öyle valla :)) Benim bu hafta doğum günüm eğer tutsaydı herkese sürpriz yapacaktım ava giderken avladım hesabı ama Allah nasip etmedi.. Vardır bunda da bi hayır bu ay benim hiç umudum yok bişe oldu bana sanki olmayacak gibi hissediyorum.
Telefonumdaki tüm uygulamaları sildim :)) Birini açtım 4+1 hamilesiniz diyor kalmış öyle :) Artık uygulama falanda yüklemeyeceğim daha
Elimden gelse 1 ay boyunca internetten uzak durmaya çalışırdım. Çünkü bi anda kendimi araştırma yaparken buluyorum. Ben sadece bi uygulama kullanıyorum o da yumurtlama günlerimi gösteriyor :))
Bende aynı senin gibiyim biliyo musun. Sanki bu ay da olmayacakmış gibi hissediyorum. Çok çabuk kestik umudu biz :))
Elimden gelse 1 ay boyunca internetten uzak durmaya çalışırdım. Çünkü bi anda kendimi araştırma yaparken buluyorum. Ben sadece bi uygulama kullanıyorum o da yumurtlama günlerimi gösteriyor :))
Bende aynı senin gibiyim biliyo musun. Sanki bu ay da olmayacakmış gibi hissediyorum. Çok çabuk kestik umudu biz :))
Kizlar bende regl oldum 3 gun gecikti baya moralim bozuldu sonra bi arkadasimla konuştum adette düzensizlik olarak vücut kendini hamilelge hazirliyormus düzensizlik yaşandığında hamile kalma olasiligi daha yuksekmis
Benimde dün bitti canım bu ay bende daha sakinim adete bir hafta kala daha çok meraklanıyorum :))Meyveliturta19
Selnurr
Kıızzlaarrr napıyorsunuz?? Benim reglim üç gün önce bitti ama bu ay pek heyecanlı değilim sanki sizde durumlar nedirr
Bata 5 gun var test yaptım bi bakarmısinz kızlar
Ben gördüm sanki ikinçi çizgiyi. Gün geçtikçe tekrarla testi canım. Hamilelik varsa koyulaşacaktır çizgiBata 5 gun var test yaptım bi bakarmısinz kızlar
gonderiyorum yenisiniBenimde dün bitti canım bu ay bende daha sakinim adete bir hafta kala daha çok meraklanıyorum :))
foto bulanık çıkmış tatlım net göremiyorum
Evet bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalim inşallah vardirBen gördüm sanki ikinçi çizgiyi. Gün geçtikçe tekrarla testi canım. Hamilelik varsa koyulaşacaktır çizgi
Meyveliturta19
Selnurr
Kıızzlaarrr napıyorsunuz?? Benim reglim üç gün önce bitti ama bu ay pek heyecanlı değilim sanki sizde durumlar nedirr
Ovulasyon testi kullandınız mı hiç.. ben geçen ay 3 gün erken olunca bu ay yumurtlama zamanımı tam kestiremiyorum.
Ya yine erken olursam.. normalde bugün gözüküyor hesaplarıma göre ama ya değilse
Test alsam doğru sonuç verir mi
Ben sadece 1 ay alıp kullandım onda da göstermişti canım sonrasında kullanmadım hiç testte gösterir bugünse çatlamadıysa
Dün yine burda bi forumda şey okudum. Bi kız yazmış ki ovulasyon günlerinin hepsini değerlendirdim. Her gün ilişki yaşamış yani. Ve o ay hamile kalmış. Benimde kafam karışmadı değil hani. Bu arada ben de ilişki yaşadığım günün ertesi senin gibi akıntı oluyo bende ama çok takmıyorum kafaya. 15 dk uzanmışsın giden gitmiştir zaten :))Valla özel mözel sorucam valla kafam çorba oldu
Dün gece ilişki yaşadık.. bugün 14.günümdeyim (hesaplara göre yumurtlama günü ama güvenmiyorum)
Dün gece ilişkiden sonra 15 dk uzandım ayağa kalkmadım .. sonra duş aldım. Biraz akıntı geldi.
Sabah çok fazla akıntı geldi ilk idrarda. Normalde zaten akıntım olur ama bu sabahki çok farklıydı. Hatta kendime kızdım keşke 2 saat sonra duş alsaydım diyeÇok özür dilerim .. sanki spermler hep geri gitti gibi düşündüm.
Şimdi bu akşam tekrar yapsak sperm zayifliği olur mu? Normalde yarın tekrarlayacaktık..
Yumurtlama günüm yarında olabilir ondan sonra ki günde.. simdi hergun yapsak sıkıntı yapmasak sıkıntı..
Bilen beni bi aydınlatirsa cok sevinirim .. ne yapacağımı şaşırdım.
Mubarek ayda bu kadar detaylı sorduğum için kusuruma bakmayın.. işin içinden çıkamadım şuan
Bende artık takvime çok takılmicam çünkü erken ya da geç olabilme ihtimali var. İki günde bir değerlendiriyorumOvulasyon testi kullandınız mı hiç.. ben geçen ay 3 gün erken olunca bu ay yumurtlama zamanımı tam kestiremiyorum.
Ya yine erken olursam.. normalde bugün gözüküyor hesaplarıma göre ama ya değilse
Test alsam doğru sonuç verir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?