- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
- #1.001
Benim de sağ göğsümde ağrı ve hassasiyet var eskiden olmazdı son aylarda yumurtladığımı ordan anlıyorum
Dimi ya öyle yapayım ben. Ramazanda iki saat beklenmez ki ama aslında normal zamanda bile bekleyemem gibi geliyo bana o kadar saat.Aynen o şekilde yap daha fazla şansın olur .. benim yumurtlama günü arkadaslarim oturmaya geldi o gün yapamadık :))
bir gün önce gece .. yumartlamadan sonraki gün bir de ilişki oldu.
Ablamlar şey diyor hemen duş alma bir iki saat bekle diyorlar.. ramazanda çok zor ama denemekte fayda var.
Bugün karnıma kramplar giriyor.. inanılmaz kasık ağrım var.. yumurtlama etkisindeyim herhalde hala
Ucuz kaset testen yaptım şimdi şeffaf çizgi görüyorum ince ama o hep mi vardı şimdimi oldu bilmiyorumEşinden gizli test alıp yapamaz mısın? Gecikme olduysa yüksek ihtimal hamile olabilirsin. Bende merak ettim yapınca sonucu bildir :))
Kaç gün gecikmiş oldun?Ucuz kaset testen yaptım şimdi şeffaf çizgi görüyorum ince ama o hep mi vardı şimdimi oldu bilmiyorum
Kan vermelisin bence varsa eğer mutlaka çıkar merak etmiyor musun :))
Bugün 12.gündeyim canım yumurtlama günü muhtemelen 14. gün olur yada 15 28 günde bir döngüm haftasonunda yumurtlama günü öncesi ve sonrasını değerlendireceğim sonrasında 21.güne kadar her ihtimale karşı gün aşırı devam edeceğim geçtiğimiz ay yumurtlama gününden sonra bırakıp beklemeye başlamıştımAynen onun belirtileri goğus agrisida.. ne durumdasın geldin mi yumurtlama dönemine :)
Dimi ya öyle yapayım ben. Ramazanda iki saat beklenmez ki ama aslında normal zamanda bile bekleyemem gibi geliyo bana o kadar saat.
Senin az kaldı ya bata dimi :))
Bugün 12.gündeyim canım yumurtlama günü muhtemelen 14. gün olur yada 15 28 günde bir döngüm haftasonunda yumurtlama günü öncesi ve sonrasını değerlendireceğim sonrasında 21.güne kadar her ihtimale karşı gün aşırı devam edeceğim geçtiğimiz ay yumurtlama gününden sonra bırakıp beklemeye başlamıştım
Ucuz kaset testen yaptım şimdi şeffaf çizgi görüyorum ince ama o hep mi vardı şimdimi oldu bilmiyorum
Bir daha test yaptım erken olanından onda bir şey çıkmadıregl 2 gün gecikmiş.. hayalet çizgide görmussun.. hemen kan vermelisin bence :)
Bir daha test yaptım erken olanından onda bir şey çıkmadıama hala da gelen giden yok bugün kan vericem
Teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle gelirimGeç döllenmeyse testlerde hata payı olabilir . kanda daha net sonuç alırsın.
Şu an beklemek ve belirsizlik çok kötü.. inşallah olmazsın regl. Güzel haberlerini bekliyoruz
Geçtiğimiz ay aynı hatayı bende yaptım yumurtlama döneminden sonra daha yapmadım :))
Aynen o 3 gunu iyi degerlendirmek lazım.. inşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz
Benim bat 18 haziran daha çoook var :)) ama bu ay gerçekten hızlı geçiyor. Senin az kaldı ya hayırlı haberler alırız inşallah.Aynen bu ay ramazan fena etkiledi.. bana da cok zor geliyor ben gecen ay beklemedim.. bu ay bekliyorum ayaklar havada bakalım :))
11 gün kalmış :) Zaman ne çabuk geçiyor senin ne kadar var gününe
Gebelik oluşmuş olabilir. Ne kadar var bata?Kızlar benim yumurtlama tarihim geceli 1 hafta olacak ama kasık ayrılarım bel agrım var neden olabilir
Daha çok var ama canım 10 günGebelik oluşmuş olabilir. Ne kadar var bata?
Kan testi 0.3 cıktı ama hala olmadım ve akıntım devam ediyor bu işte bişey var hayatım boyunca hiç gecikme yaşamadım hep öne gelir yada aynı gün bat tan hemen önce olduysa onun yerleşmesi 8-10 günü alıyormus yerleştikten sonra değer yükseliyormuş bu ihtimali düşünüyorum inşallah böyledirGeç döllenmeyse testlerde hata payı olabilir . kanda daha net sonuç alırsın.
Şu an beklemek ve belirsizlik çok kötü.. inşallah olmazsın regl. Güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?