Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Dimi ya öyle yapayım ben. Ramazanda iki saat beklenmez ki ama aslında normal zamanda bile bekleyemem gibi geliyo bana o kadar saat.
Senin az kaldı ya bata dimi :))

Aynen onun belirtileri goğus agrisida.. ne durumdasın geldin mi yumurtlama dönemine :)
Bugün 12.gündeyim canım yumurtlama günü muhtemelen 14. gün olur yada 15 28 günde bir döngüm haftasonunda yumurtlama günü öncesi ve sonrasını değerlendireceğim sonrasında 21.güne kadar her ihtimale karşı gün aşırı devam edeceğim geçtiğimiz ay yumurtlama gününden sonra bırakıp beklemeye başlamıştım

Dimi ya öyle yapayım ben. Ramazanda iki saat beklenmez ki ama aslında normal zamanda bile bekleyemem gibi geliyo bana o kadar saat.
Senin az kaldı ya bata dimi :))

Aynen bu ay ramazan fena etkiledi.. bana da cok zor geliyor ben gecen ay beklemedim.. bu ay bekliyorum ayaklar havada bakalım :))
11 gün kalmış :) Zaman ne çabuk geçiyor senin ne kadar var gününe

Geçtiğimiz ay aynı hatayı bende yaptım yumurtlama döneminden sonra daha yapmadım :))

Aynen o 3 gunu iyi degerlendirmek lazım.. inşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz

Bir daha test yaptım erken olanından onda bir şey çıkmadı ama hala da gelen giden yok bugün kan vericem

Geç döllenmeyse testlerde hata payı olabilir . kanda daha net sonuç alırsın.
Şu an beklemek ve belirsizlik çok kötü.. inşallah olmazsın regl. Güzel haberlerini bekliyoruz

Geçtiğimiz ay aynı hatayı bende yaptım yumurtlama döneminden sonra daha yapmadım :))

Aynen o 3 gunu iyi degerlendirmek lazım.. inşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz

Emek olmadan bebek olmuyor valla tatlım aynen öyle yapalım inşallah hayırlısı ise olur bu ay:)

Aynen bu ay ramazan fena etkiledi.. bana da cok zor geliyor ben gecen ay beklemedim.. bu ay bekliyorum ayaklar havada bakalım :))
11 gün kalmış :) Zaman ne çabuk geçiyor senin ne kadar var gününe
Benim bat 18 haziran daha çoook var :)) ama bu ay gerçekten hızlı geçiyor. Senin az kaldı ya hayırlı haberler alırız inşallah.

Belirti varmı diye sormayayım diyorum ama böyle çok net belirtiler varmı :))

Geç döllenmeyse testlerde hata payı olabilir . kanda daha net sonuç alırsın.
Şu an beklemek ve belirsizlik çok kötü.. inşallah olmazsın regl. Güzel haberlerini bekliyoruz
Kan testi 0.3 cıktı ama hala olmadım ve akıntım devam ediyor bu işte bişey var hayatım boyunca hiç gecikme yaşamadım hep öne gelir yada aynı gün bat tan hemen önce olduysa onun yerleşmesi 8-10 günü alıyormus yerleştikten sonra değer yükseliyormuş bu ihtimali düşünüyorum inşallah böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…