Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Haha çok iyimiş bende bakayım :)) Banada ablamlar senin oğlun olacak diyor .. valla saglikli olsunda ikisinden de olur :))

Bende aynı ugulamayı kullanıyorum.. üzülme çünkü spermler vücutta 48 saat kalıyormuş zaten. Bir gün önce yaptıysan yumurtalık gününe de denk gelmiş olur

Benimde sağ kasık çalışıyor :)) Geçen ay ki darbeden sonra bu ay belirti yaşasakta gebeliğe bağlayamıyoruz :) Az kaldı 2 mizin gününede senin 6 benim 7.. inşallah en az birimiz güzel haber veririz.

Benimde sağ kasık çalışıyor :)) Geçen ay ki darbeden sonra bu ay belirti yaşasakta gebeliğe bağlayamıyoruz :) Az kaldı 2 mizin gününede senin 6 benim 7.. inşallah en az birimiz güzel haber veririz.
İdrar testleri kesin olsa yapardım da:))))) demin birinin 5 günü varmış adete kanda çıkmış.kiminin adete 4 5 gün kala idrar testinde çıktığı da oluyormuş.

Normal test değilde erken testte çıkma ihtimali var .. geç döllenme değilse :)
Son günler geçmiyor dimi :)
Şimdi benim çocuğum olduğu için zaten düşünmüyodum.düşük yaptıktaktan sonra çok istedim gecen ay olsun diye çok istedim ama olmadı.bu ay hani gecen ay kadar değilim olursa olur .olmazsa korunmayı düşünüyorum .
Korunmadığım için de sürekli biyerin dahi seyirse acaba belirtimi diyor insan:)))))

İnşallah ikinizden de güzel haberler duyarız kızlar:)

İdrar testleri kesin olsa yapardım da:))))) demin birinin 5 günü varmış adete kanda çıkmış.kiminin adete 4 5 gün kala idrar testinde çıktığı da oluyormuş.

Ben burda adetine 9 gün kala idrar testinde pozitif gören okudum kızlar hiç belli olmuyorki erken döllenmeyse çıkıyor geçse çıkmıyor

Laa-laa

Şimdi geldim doktordan enfeksiyon varmış hemde baya.. korunmadığımı söyledim.
Kan verirsen kesin sonuç şuan alamayabilirsin zaten sana hamilelik ihtimaline göre ilaçlar yazıcam dedi. Fitil falan verdi.. emin olmak için ecz. sordum fitil zararı olur mu diye o da olmaz dedi..
Hazir ecz. girmişkende 2 tane gebelik testi aldım :))
Şimdi mi yapsam yarın ilk idrarla mı yapsam.. hava mı ne zaman alsam :))

Çok geçmiş olsun doktor çok iyi düşünmüş o ihtimali es geçmemiş. Yoksa bile hamilelik tedavini yaparsın bi an önce kurtulursun hayırlısıyla. Ya şimdi yap bence negatif çıksa bile geçen ay ki kadar yıkılmayız ki :)) bağışıklık kazandık artık bu konuda :))

Çok teşekkür ederim yaptım yine hüsran :)) Aynen geçen ay gibi koymadı hatta çift çizgi olsa mucize gibi olurdu çünkü kendimi hep olumsuza hazırladım enfeksiyondan dolayı :)) Diğer testi de eğer olmazsam 6 gün sonra yaparım
Bugün doktor gebeliğe de engel değil dedi gerçi..

Varsa bile çıkması düşük ihtimaldi zaten moral bozmak yok hem bak engel bile değilmiş. Hamilelik yoksa bile bir daha ki ay devam inşallah. Beni de ablamla kuzenim rüyasında görmüş hamileymişim heveslendim çok inşallah gerçek olur :))

Geçmiş olsun.
Soğan suyunu deneseydin gecen ay keşke.intihap için felanda iyi yazıyolardı

Inşallah gerceklesir rüya :)) Ben bu ay sizlerden umutluyum sizden heyecanla bekliyorum sonuclarinizi valla :)
Ben enfeksiyondan dolayi yumurtlama gununden 2 gun sonrasindan sonra daha birliktelik yaşamadım. O yüzden ihtimaller bende az. Bugün 3. haftam dolmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…