- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
- #1.061
Ya inşallah birimiz hamile kalır en azından :)) kuruttuk buraları vallahi :))
Evet yumurtlama dönemindeyim değerlendirmeye çalışıyorum. Geçen ay aklıma gelince çok gülüyorum :)) nasıl kaptırmışız kendimizi hayret ediyorum :)) bu ay tek takip ettiğim şey çin takvimi :)) çin takvimine göre bu ay tutarsa erkek olacakmış :))
ben pepapp uygulaması kullanıyorum kızlar az önce baktım bugün doğurganlık seviyesinin en yüksek olduğu günmüş dünü değerlendirmiştim bugünü değerlendiremedik yorgunluktan neyse kısmet artık yarını es geçmeyelim bari regl de 17 haziran gösteriyor 13 gün kalmış:)
6 gün kaldı :))) dün akşam sol kasığımda bir ağrı vardı böyle 5 dk bir olan .gece sahura kalktığımda hala devam ediyordu.iğne batması gibi hafif bişey değildi baya baya cuvaldızı batırıp batırıp çekiyolardı:)))
Onun haricinde mide bulantısı agızdaki tat baş ağrısını felan oruçtan dolayıdır diyorum.
İdrar testleri kesin olsa yapardım da:))))) demin birinin 5 günü varmış adete kanda çıkmış.kiminin adete 4 5 gün kala idrar testinde çıktığı da oluyormuş.Benimde sağ kasık çalışıyor :)) Geçen ay ki darbeden sonra bu ay belirti yaşasakta gebeliğe bağlayamıyoruz :) Az kaldı 2 mizin gününede senin 6 benim 7.. inşallah en az birimiz güzel haber veririz.
İdrar testleri kesin olsa yapardım da:))))) demin birinin 5 günü varmış adete kanda çıkmış.kiminin adete 4 5 gün kala idrar testinde çıktığı da oluyormuş.
Şimdi benim çocuğum olduğu için zaten düşünmüyodum.düşük yaptıktaktan sonra çok istedim gecen ay olsun diye çok istedim ama olmadı.bu ay hani gecen ay kadar değilim olursa olur .olmazsa korunmayı düşünüyorum .Normal test değilde erken testte çıkma ihtimali var .. geç döllenme değilse :)
Son günler geçmiyor dimi :)
Haha çok iyimiş bende bakayım :)) Banada ablamlar senin oğlun olacak diyor .. valla saglikli olsunda ikisinden de olur :))
Aynen öyle hiç farketmez banada sağlıklı olsun yeterki :)) sen yarın tahlil yaptırcan dimii yaa çok heyecanlııı :))
Benimde sağ kasık çalışıyor :)) Geçen ay ki darbeden sonra bu ay belirti yaşasakta gebeliğe bağlayamıyoruz :) Az kaldı 2 mizin gününede senin 6 benim 7.. inşallah en az birimiz güzel haber veririz.
İdrar testleri kesin olsa yapardım da:))))) demin birinin 5 günü varmış adete kanda çıkmış.kiminin adete 4 5 gün kala idrar testinde çıktığı da oluyormuş.
Günaydın.Günaydın kızlar var mı gelişme:)
Günaydın.Günaydın kızlar var mı gelişme:)
GEcikmen var mı canımGünaydın.
İftardan sonra gitsem mi bigün diye düşünüyom bende:))))
Meraktan tamamen
Çok geçmiş olsun doktor çok iyi düşünmüş o ihtimali es geçmemiş. Yoksa bile hamilelik tedavini yaparsın bi an önce kurtulursun hayırlısıyla. Ya şimdi yap bence negatif çıksa bile geçen ay ki kadar yıkılmayız ki :)) bağışıklık kazandık artık bu konuda :))Laa-laa
Şimdi geldim doktordan enfeksiyon varmış hemde baya.. korunmadığımı söyledim.
Kan verirsen kesin sonuç şuan alamayabilirsin zaten sana hamilelik ihtimaline göre ilaçlar yazıcam dedi. Fitil falan verdi.. emin olmak için ecz. sordum fitil zararı olur mu diye o da olmaz dedi..
Hazir ecz. girmişkende 2 tane gebelik testi aldım :))
Şimdi mi yapsam yarın ilk idrarla mı yapsam.. hava mı ne zaman alsam :))
Çok geçmiş olsun doktor çok iyi düşünmüş o ihtimali es geçmemiş. Yoksa bile hamilelik tedavini yaparsın bi an önce kurtulursun hayırlısıyla. Ya şimdi yap bence negatif çıksa bile geçen ay ki kadar yıkılmayız ki :)) bağışıklık kazandık artık bu konuda :))
Yok 5 gün var adete.GEcikmen var mı canım
Varsa bile çıkması düşük ihtimaldi zaten moral bozmak yok hem bak engel bile değilmiş. Hamilelik yoksa bile bir daha ki ay devam inşallah. Beni de ablamla kuzenim rüyasında görmüş hamileymişim heveslendim çok inşallah gerçek olur :))Çok teşekkür ederim yaptım yine hüsran :)) Aynen geçen ay gibi koymadı hatta çift çizgi olsa mucize gibi olurdu çünkü kendimi hep olumsuza hazırladım enfeksiyondan dolayı :)) Diğer testi de eğer olmazsam 6 gün sonra yaparım
Bugün doktor gebeliğe de engel değil dedi gerçi..
Geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim yaptım yine hüsran :)) Aynen geçen ay gibi koymadı hatta çift çizgi olsa mucize gibi olurdu çünkü kendimi hep olumsuza hazırladım enfeksiyondan dolayı :)) Diğer testi de eğer olmazsam 6 gün sonra yaparım
Bugün doktor gebeliğe de engel değil dedi gerçi..
Varsa bile çıkması düşük ihtimaldi zaten moral bozmak yok hem bak engel bile değilmiş. Hamilelik yoksa bile bir daha ki ay devam inşallah. Beni de ablamla kuzenim rüyasında görmüş hamileymişim heveslendim çok inşallah gerçek olur :))
Geçmiş olsun.
Soğan suyunu deneseydin gecen ay keşke.intihap için felanda iyi yazıyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?