Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Bekle bakalım canım hayırlısı olsun tedavini ol da inşallah çabucak bebişin gelir

Yok 5 gün var adete.

Az kalmış canım erken gebelik testlerinde çıkıyor genellikle çok silik de olsa

Hadi inşallah rüyalar gerçek olur canım:)

Kızlar bugün benim 16. günüm ve sabahtan beri sağ kasığımda epey ağrı var sanırım yumurtam bugün çatlıyor. Bugünü de değerlendireyim ben az önce biraz araştırdım ağrı genellikle yumurta çatladığında oluyormuş aklınızda olsun :) Bir bayan yazmış doktoru yumurtlama döneminde ağrı olursa söyle yumurtanın çatlayacak aşamaya geldiğini gösteren bir işarettir diyormuş herkeste bu şekilde belirti vermeyebilirmiş tabi

Günaydın kızlar dünü değerlendiremedim üstelik yumurtamın çatladığını hissederken birgün öncesini değerlendirmiştim ondan tutmuşsa tutmuştur yoksa bu ayda geçmiş olsun sizde ne var ne yok

Ben ne dünü ne önceki günü değerlendirebildim. Malesef ramazanda çok zor oluyo ne yapalım nasipte varsa olur

Ben ne dünü ne önceki günü değerlendirebildim. Malesef ramazanda çok zor oluyo ne yapalım nasipte varsa olur

Aynen canım bu ay olmazsa ramazandan sonra daha rahat olur gerçekten zorluyorhakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun benimde ne oluyorsa sağımda oluyor vücudumun sağıyla soku iki ayrı dünya gibi sağ kasığım ağrır batar sağ göğsüm hassaslaşır ağrır acır sol tarafımda gram değişiklik olmaz bazen sinir bozucu oluyor Bugünde yine sadece sağ göğsüm hassas arada karıncalanır gibi oluyor böyle oluncada tutmamış gibi geliyor

Kötü düşünüp moralini bozma hatta mümkünse hiç düşünmeyelim biz yoksa abartıyoruz cidden :))

Ben bu ay belirti aramıyorum kendimde çünkü geçen ay psikolojik olarak tüm belirtileri yaşadım. Sütten ağzı yanan misali :)) herşeyin bi zamanı vardır ve ne yazık ki kendimizi yırtsakta o zamanı değiştiremeyeceğiz :))

Hiç belli olmaz zaten önemli günleri değerlendirmişsin tabi yumurtlama gerçekleştiyse. İyi düşünelim iyi olsun. Senin 5 gün kaldı dimi?

Kızlar ben geçenlerde yazmıştım, cevaplayan arkadaşlar hatırlar, regl oldum, inşallah sizden güzel haberler alırız.. hepinizin gönlüne göre olsun. Ben de bu ay ilk kez yumurtlama günüme dikkat ederek denicem, ovülasyon testi aldım, inşallah olumlu sonuç alırım.

Bende ilk defa bu ay vücudumdaki değişiklikler dikkatimi çekiyor.
Sol kasık ağrısı batması göğüslerimin sızladığını ilk defa hissediyorum şu yaşıma kadar belki de dikkat ettiğim içindir.
Bide okuduğum bişey var.eğer hamileyseniz sırt üstü yatıp ayakları bükük bir şekilde eğer göbek deliğinize parmagınızla basarsanız orda atım olurmuş.atmıyosasonuc negatif:)))
Ben son adettendir itibaren hep kontrol ettim.üç gün öncesine kadar hiç atmıyodu üç gündür atıyo:))) tabi herkesde atar o diyenlerden var kesin bişey değil.
Tabi soğan kürünü uyguladım sadece iftar da içebildim ve son üç günü içemedim.dünde bir konu açılmış yeni 1 senedir olmuyormuş.bu ay sadece 6 gün soğan suyu içmiş ve gebelik testi pozitif çıkmış ayrıca soğan suyu içtiğim ay hamile kaldım yazanlar vardı.

Bence bu soğan suyunu deneyin derim:))

Geçmiş olsun canım inşallah ovu testleriyle güzel sonuçlar alır bebişine hayırlısıyla kavuşursun güzel haberlerini duymak dileğiyle:)

Şifa Allahtan inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım soğan küründen olumlu sonuç alan çok insan var hamilelik haberini de alırız inşallah:)

Yarın sağlık ocağına bir sorarım yapmazlarsa bir test alırım :))) dışarı çıkarsam.yada akşam hastaneye giderim.
Günler yaklaştıkça insan bekliyormuş valla sonuç ne olacak diye:))

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Bata 5 gün var ama belirttim yok. Hatta vajinal kuruluk yaşıyorum. Neden olabilir

Hiç belli olmaz zaten önemli günleri değerlendirmişsin tabi yumurtlama gerçekleştiyse. İyi düşünelim iyi olsun. Senin 5 gün kaldı dimi?

Bugünü de bitirdik kalıcak 4 inşallah..
Sağ kasığımda ara ara hafif ağrılar batmalar var.. regl olucam ben ya sanki öyle hissediyorum :))

Ben pek anlamıyorum bu belirtiler den bilen varsa cvplar inşallah.benimde 3 gün var bende de öyle görülür hissedilir bir akıntı yok.

Benim normalde zaten akıntı sorunum var.. ama bugün aşırı yaşadım. Hatta ped kullanmak zorunda kaldım
Ara ara sağ kasığımda batmalar ver ağrı var. Regl olacagım ben hissediyorum

Aa çok ilginç ya şimdi denedim bende de atıyor.. normal biri bi denese acaba onda da atar mı:) Daha önce hiç dikkatimi çekmediği normalde atıyor mu bilmiyorum. İnşallah dogru bi tespittir :))

Aa çok ilginç ya şimdi denedim bende de atıyor.. normal biri bi denese acaba onda da atar mı:) Daha önce hiç dikkatimi çekmediği normalde atıyor mu bilmiyorum. İnşallah dogru bi tespittir :))

Bende denedim bende de atıyor ama o hep atmaz mı bana her zaman atıyormuş gibi geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…