- 30 Nisan 2018
- 362
- 105
- 103
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
- #1.041
Dualarımız seninle inşallah gebesindir. Yarın haberdar et bizide :)Bat’a bugünü saymazsak 5 gün kaldı.Yarın kan vereceğim.İnşallah gebeyimdirDualarınızı bekliyorum arkadaşlar
Enfeksiyon olduğun net değil sonuçta ki öyleyse bile hamilelik ihtimali yok değil düşük sadece. Saydığın belirtiler hamilelik belirtileri gibi. Çok umutlanmak istemiyorum ama ister istemez düşünüyo insan. Bi kaç gün sonra idrar testi mi yapsan
Bat’a bugünü saymazsak 5 gün kaldı.Yarın kan vereceğim.İnşallah gebeyimdirDualarınızı bekliyorum arkadaşlar
Yaa inşallahh hamilesindirr. Şuan bi heyecanlandım güzel şeyler hissediyorum umarım düşündüğümüz gibi olur :)) neyse ki salıya az kaldı :)) zaten önceki ay erken regl oldun vücut kendini hamileliğe mi hazırlıyor acabaaŞuan belimin ağrısından sırt üstü yatamıyorum.. erken regl mi olacağım acaba yine. Aynen bende umutlanmak istemiyorum her ihtimali düşünüyorum o yüzdenSalı günü doktora gideceğim enfeksiyon için o gün kanda veririm.. ilaç kullanmam için kesin olup veya olmadığımı bilmem lazım çünkü. Belirsizlik çok kötü bir şey..
Göğüslerimde böyle tarif edemediğim bir rahatsızlık hissi var. Böyle içten ağrıyor ama şiddetli falan değil sadece rahatsız edici biraz.
Geçen ay ilk kez hiç regl belirtisi yaşamadan regl oldum. Tuvalete gitmesem anlamayacaktım.. bu ay inşallah regl belirtileri yaşamıyorumdur :)
Dualarımız seninle inşallah gebesindir. Yarın haberdar et bizide :)
İnşallah yarın güzel haberler alırız senden hiç belirtin var mı
Yaa inşallahh hamilesindirr. Şuan bi heyecanlandım güzel şeyler hissediyorum umarım düşündüğümüz gibi olur :)) neyse ki salıya az kaldı :)) zaten önceki ay erken regl oldun vücut kendini hamileliğe mi hazırlıyor acabaa
Aminnn inşallah 2 haftadır göğüs hassiyetim ve ağrım var.Normalde adete en erken 1 hafta kala başlar bu sefer 2 hafta önce başladı.Bel ağrım ve sol kasık ağrılarım oluyor ara ara.Adet oluyorum sanıyorum bakıyorum olmamışım.Daha fazla ve farklı bir akıntım var.Gaz ve kabızlık şikayetim var bu hafta yediklerime de dikkat ediyorum özellikle.Adet belirtisi de olabilir tabi ilk denediğimiz ay bu ay.Olacağını pek düşünmüyorum ama ilaç kullanmam gerektiği için kan testi yaptırmayı düşünüyorum inşallah vardır olursa eşim de ben de çok seviniriz
O hiç belli olmaz benim ablamla yengem ilk ay hamile kaldılar hiç öyle düşünme.. belirtilerin hamilelik belirtileriyle aynı. Gerçi 2 hafta önceki yumurtlama belirtiside olabilir.
Göğüs hassasiyeti dediğin şey nasıl bir şey şiddetli bir ağrı mı.. bir de şuan kasıklarında ki ağrının boyutu ne derecede
Kızlar benim reglme 8 gün kaldı.. muhtemelen olucam zaten..
Ama bugün belim ağırıyor hatta sağ üst bacağıma da ağrı vuruyor.. 2-3 gündürde sağ kasığım hafif tatli tatli agırıyordu.
Bugün solda da var ama şiddetli değil.
Göğüşlerimde de ağrı yok fakat rahatsızlık hissi var.
Bir de bu havalardan mı acaba.. mesela az önce mutfagı toplarken ter içinde kaldım.. üzerim çok çok ince olmasına rağmen ve evim serin olmasına rağmen sanki ateş vuruyor ama bu olay sadece hareket halindeyken oluyor.
Enfeksiyondan dolayı hiç umudum yok hamileliğe ama bu yaşadıklarımda düşündürdü. Acaba enfeksiyondan dolayımı bu yaşadıklarım.
Bir şey daha söyleyeyim. Şuan telefonda bunları yazarken ellerimin içi uyuşuyor parmak uçlarımda sızı hissediyorum.
Bat’a bugünü saymazsak 5 gün kaldı.Yarın kan vereceğim.İnşallah gebeyimdirDualarınızı bekliyorum arkadaşlar
Şuan belimin ağrısından sırt üstü yatamıyorum.. erken regl mi olacağım acaba yine. Aynen bende umutlanmak istemiyorum her ihtimali düşünüyorum o yüzdenSalı günü doktora gideceğim enfeksiyon için o gün kanda veririm.. ilaç kullanmam için kesin olup veya olmadığımı bilmem lazım çünkü. Belirsizlik çok kötü bir şey..
Göğüslerimde böyle tarif edemediğim bir rahatsızlık hissi var. Böyle içten ağrıyor ama şiddetli falan değil sadece rahatsız edici biraz.
Geçen ay ilk kez hiç regl belirtisi yaşamadan regl oldum. Tuvalete gitmesem anlamayacaktım.. bu ay inşallah regl belirtileri yaşamıyorumdur :)
Çalışmalara günaşırı devam canım :))G GizliOzne__ Sende durumlar nasıl bat günlerimizin arasında 1 gün vardı.. hiç belirtin var mı?
Laa-laa Selnurr
Hadii kızlar bu ay en az birimiz güzel haber veririz inşallah
Evet yumurtlama dönemindeyim değerlendirmeye çalışıyorum. Geçen ay aklıma gelince çok gülüyorum :)) nasıl kaptırmışız kendimizi hayret ediyorum :)) bu ay tek takip ettiğim şey çin takvimi :)) çin takvimine göre bu ay tutarsa erkek olacakmış :))Valla sütten dilim öyle yanmışki ben bu vücudumdan herşeyi bekliyorum artık :) Geçen ay kan verdim 2 - 3 saat sonra regl oldum ya komediydi ya :)) Salı günüde olurmuşum 6 gün önce artık pess derim yani :))
Seninde günler azalıyor yumurtlama dönemindesin dimi şuanda
Yaa inşallahhh. Kim hamile kalırsa kalsın kendim kalmışım gibi sevinicem ciddenn :))G GizliOzne__ Sende durumlar nasıl bat günlerimizin arasında 1 gün vardı.. hiç belirtin var mı?
Laa-laa Selnurr
Hadii kızlar bu ay en az birimiz güzel haber veririz inşallah
6 gün kaldı :))) dün akşam sol kasığımda bir ağrı vardı böyle 5 dk bir olan .gece sahura kalktığımda hala devam ediyordu.iğne batması gibi hafif bişey değildi baya baya cuvaldızı batırıp batırıp çekiyolardı:)))O hiç belli olmaz benim ablamla yengem ilk ay hamile kaldılar hiç öyle düşünme.. belirtilerin hamilelik belirtileriyle aynı. Gerçi 2 hafta önceki yumurtlama belirtiside olabilir.
Göğüs hassasiyeti dediğin şey nasıl bir şey şiddetli bir ağrı mı.. bir de şuan kasıklarında ki ağrının boyutu ne derecede
6 gün kaldı :))) dün akşam sol kasığımda bir ağrı vardı böyle 5 dk bir olan .gece sahura kalktığımda hala devam ediyordu.iğne batması gibi hafif bişey değildi baya baya cuvaldızı batırıp batırıp çekiyolardı:)))
Onun haricinde mide bulantısı agızdaki tat baş ağrısını felan oruçtan dolayıdır diyorum.
Batlarımız aynı seninle dün benimde doğurganlık seviyesinin en yüksek olduğu gündü ben değerlendirdim. Önceki günü de değerlendirmiştim. Bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum. Ondan sonra gün aşırı devam edicem. Bakalım nasipte varsa olur :))ben pepapp uygulaması kullanıyorum kızlar az önce baktım bugün doğurganlık seviyesinin en yüksek olduğu günmüş dünü değerlendirmiştim bugünü değerlendiremedik yorgunluktan neyse kısmet artık yarını es geçmeyelim bari regl de 17 haziran gösteriyor 13 gün kalmış:)
Az kalmış canım hayırlısı olsun inşallah:)) umarım güzel haberler alırız senden:)
Batlarımız aynı seninle dün benimde doğurganlık seviyesinin en yüksek olduğu gündü ben değerlendirdim. Önceki günü de değerlendirmiştim. Bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum. Ondan sonra gün aşırı devam edicem. Bakalım nasipte varsa olur :))
Ya inşallah birimiz hamile kalır en azından :)) kuruttuk buraları vallahi :))çok iyi yapmışsın tatlım benimde planım oydu ama eşim çok yorgun geldi uyuyakaldı:) bugünü esgeçmeyelim bencede bugün de tutma ihtimali yüksek olur inşallah bu topikten bu ay hamile haberi duyarız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?