bat 'a 5kalanlar hepimiz persenbe tahlile gidelim saglik ocagina bata iki gun kala mutlaka cikar zaten varsada...merhaba kızlar benimde bata 5 gün var adet belirtilerim var bilemiyorum beklemek cok zor :)
Sağol un kızlar tamm doğru yere bakıyormuşum, bilg.dan da mobilden de baktım fakat online tahlil sonucu sayfasına ulaşılamıyor bi düzenleme var sanırım...Elindeki barkod numarasindan oluyo biliyorum ama hastanenin vep adresi oomasi lazim illaki vardir bi bak canim...
Yogunluktanda olabilir canim..Sağol un kızlar tamm doğru yere bakıyormuşum, bilg.dan da mobilden de baktım fakat online tahlil sonucu sayfasına ulaşılamıyor bi düzenleme var sanırım...
güzel haberler alalım inş hepimiz aminBa
bat 'a 5kalanlar hepimiz persenbe tahlile gidelim saglik ocagina bata iki gun kala mutlaka cikar zaten varsada...
Evet..napalm beklicem biraz daha 5 buçuk gibi tekrar ulaşıcam..Yogunluktanda olabilir canim..
belli olmaz canım bel agrısıda bir belirti,inş hamiş oldugun için belin agrıyordur,benmde ara ara belim agrıyor,adet döngüm düzensiz 22-27 gün arasında oluyor,27 gün olarak hesaplarsam 5 gün var hayırlısı bakalımBen bat tarihimden emin değilim geçen ay geciktirici kullandığım için bu ay düzenli olursa 4-5 gün var İdrar testinde negatif çıktı bugün yaptım. Şimdide bel ağrım var sanırım kırmızılar geliyor
belli olmaz canım bel agrısıda bir belirti,inş hamiş oldugun için belin agrıyordur,benmde ara ara belim agrıyor,adet döngüm düzensiz 22-27 gün arasında oluyor,27 gün olarak hesaplarsam 5 gün var hayırlısı bakalım
amin canım inşİnşallah canım hepimiz için inşallah hayırlısı olur. Sürekli test alıp yapasım geliyor aldığım testler negatif olunca kırıp içini açıp bakıyorum bi nevi kendimi kandırıyorum işteBeklemek zor Allah hepimize birgün anneliği nasip etsin inşallah.
Bende heyecanla bekliyorum sonucunu inşallah pozitifEvet..napalm beklicem biraz daha 5 buçuk gibi tekrar ulaşıcam..
Bunlar bişiy değil tabi ama uğraş sonuçta mutlu bi sonuç olsa üstüne şöyle...
Evettt hemen yaz bende heycanlandimBende heyecanla bekliyorum sonucunu inşallah pozitif
İnşallahBende heyecanla bekliyorum sonucunu inşallah pozitif
Hanımlar pes ! Valla bu işte bişiy var..sabırla beklicem..az evvel telefon ettim bir arıza söz konusu olmuş yrn öğlen uğrarmsiniz yanıtı aldım..Sonuç çıkmadimi daha
Canini sikma gec olsunda guzel haberler olsunHanımlar pes ! Valla bu işte bişiy var..sabırla beklicem..az evvel telefon ettim bir arıza söz konusu olmuş yrn öğlen uğrarmsiniz yanıtı aldım..
Ayy çok sağol . Allah hepimize nasip etsin . Yarın gidicem doktoruma bakalım . Kan testi vericemHayirli olsun canim insallah sag salim kucagina alirsin tatli anne
Olsun canim yarin guzel haberler alirsin insallahhHanımlar pes ! Valla bu işte bişiy var..sabırla beklicem..az evvel telefon ettim bir arıza söz konusu olmuş yrn öğlen uğrarmsiniz yanıtı aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?