Bat'a son bir hafta

Ba
merhaba kızlar benimde bata 5 gün var adet belirtilerim var bilemiyorum beklemek cok zor :)
bat 'a 5kalanlar hepimiz persenbe tahlile gidelim saglik ocagina bata iki gun kala mutlaka cikar zaten varsada...

Elindeki barkod numarasindan oluyo biliyorum ama hastanenin vep adresi oomasi lazim illaki vardir bi bak canim...
Sağol un kızlar tamm doğru yere bakıyormuşum, bilg.dan da mobilden de baktım fakat online tahlil sonucu sayfasına ulaşılamıyor bi düzenleme var sanırım...

Ben bat tarihimden emin değilim geçen ay geciktirici kullandığım için bu ay düzenli olursa 4-5 gün var İdrar testinde negatif çıktı bugün yaptım. Şimdide bel ağrım var sanırım kırmızılar geliyor

belli olmaz canım bel agrısıda bir belirti,inş hamiş oldugun için belin agrıyordur,benmde ara ara belim agrıyor,adet döngüm düzensiz 22-27 gün arasında oluyor,27 gün olarak hesaplarsam 5 gün var hayırlısı bakalım

İnşallah canım hepimiz için inşallah hayırlısı olur. Sürekli test alıp yapasım geliyor aldığım testler negatif olunca kırıp içini açıp bakıyorum bi nevi kendimi kandırıyorum işte Beklemek zor Allah hepimize birgün anneliği nasip etsin inşallah.

amin canım inş

Kizlar 3gundur herseye aşiri tepki gosterip sinirleniyorum halsizlik cok fazla var adet sancilarim simdiye kadar baslardi onlardada tık yok adete son 5gun var nedir bu halim benim yaa goguslerim ilk defa agriyo gebelige yormak istemiyorum hep agliyorum hayal kirikligi sonra

Kızlar bugün kan testi yaptırdım 144,5 çıkmış smdi netten ogrendim sonucu hamileyim demekmi buu :) yardimci olurmusunuz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…