- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Canım hakkinda hayırlısı ise, insallah bebegin seninledirİnşallah canım hayrlisi öncelikle..
Sen 2.ciyi mi dusunuyorsun canimBenimde son 4 günüm tahlil için erken mi ne dersiniz?
Yok daha 1 inşallahSen 2.ciyi mi dusunuyorsun canim
Canim ciomistir sonucun ??Benim bat 4 kan tahlili verdim bekliyorum son durumu paylaşırım öğleden sonra..sizlerede örnek olur..
Şimdi almaya gidiyorum..heyecan var..paylaşıcam inşallah hemenCanim ciomistir sonucun ??
Hayirli haberle insallahŞimdi almaya gidiyorum..heyecan var..paylaşıcam inşallah hemen
Belirtilerin var mi canmSonuç henüz cikmamis kızlar tatil dönüşü yoğunluk...akşama dediler Rabbim sabrımı snv ediyor diyelim..napalm..
Nternetten bak sonucuna barkotunlaSonuç henüz cikmamis kızlar tatil dönüşü yoğunluk...akşama dediler Rabbim sabrımı snv ediyor diyelim..napalm..
Canim benimde 5gun var cumartesi regle gunum persenbe kan tahlili yaptircam iki gun kala cikar zaten..Benimde 5 gun var kızlar cumartesi günü ☺geri sayım başladı. Insallh tüm bekleyenler hamisdir.belirtisi olanlar yazabilir mi neler
Ya beklenti olduğu için her ay aynı dönem benzer şeyleri belirti sanabiliyoruz..bunları bazen içtiğimiz ilaçlar bazen psikoloji bazen de bu dönem artan progesteron yapabiliyor...Belirtilerin var mi canm
Ya süper fikirdi düşünmemiştim..baya uğraştım ama ulaşamıyorum netten..devlet hastanesi direk laboratuvar a vermiştim kan..nerden baksam?Nternetten bak sonucuna barkotunla
İnşallah edicem canimHadi bakalım hayırlı haberler alırsın ınsallh haber et
Ya süper fikirdi düşünmemiştim..baya uğraştım ama ulaşamıyorum netten..devlet hastanesi direk laboratuvar a vermiştim kan..nerden baksam?
Verdiğiniz hastanenin sitesinde genelde Tahlil sonuçları diye biyer oluyor kimlik bilgilerini girince çıkıyor her hastane aynımı tabi bilemiyorum ama ben öyle bakıyorum.Ya süper fikirdi düşünmemiştim..baya uğraştım ama ulaşamıyorum netten..devlet hastanesi direk laboratuvar a vermiştim kan..nerden baksam?
Elindeki barkod numarasindan oluyo biliyorum ama hastanenin vep adresi oomasi lazim illaki vardir bi bak canim...Ya süper fikirdi düşünmemiştim..baya uğraştım ama ulaşamıyorum netten..devlet hastanesi direk laboratuvar a vermiştim kan..nerden baksam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?