Bat'a son bir hafta

Sonuç henüz cikmamis kızlar tatil dönüşü yoğunluk...akşama dediler Rabbim sabrımı snv ediyor diyelim..napalm..

Benimde 5 gun var kızlar cumartesi günü ☺geri sayım başladı. Insallh tüm bekleyenler hamisdir.belirtisi olanlar yazabilir mi neler

Benimde 5 gun var kızlar cumartesi günü ☺geri sayım başladı. Insallh tüm bekleyenler hamisdir.belirtisi olanlar yazabilir mi neler
Canim benimde 5gun var cumartesi regle gunum persenbe kan tahlili yaptircam iki gun kala cikar zaten..
Belirtin varmi senin ???

Bende kabızlık ve göğüs uclarim sizliyor başka bişey yok.perşembe yapsak çıkar mı.

Belirtilerin var mi canm
Ya beklenti olduğu için her ay aynı dönem benzer şeyleri belirti sanabiliyoruz..bunları bazen içtiğimiz ilaçlar bazen psikoloji bazen de bu dönem artan progesteron yapabiliyor...
ama bu ay daha yoğun hislerim var o yüzden erken de olsa yaptırdım test...

Ya süper fikirdi düşünmemiştim..baya uğraştım ama ulaşamıyorum netten..devlet hastanesi direk laboratuvar a vermiştim kan..nerden baksam?

Ya süper fikirdi düşünmemiştim..baya uğraştım ama ulaşamıyorum netten..devlet hastanesi direk laboratuvar a vermiştim kan..nerden baksam?
Verdiğiniz hastanenin sitesinde genelde Tahlil sonuçları diye biyer oluyor kimlik bilgilerini girince çıkıyor her hastane aynımı tabi bilemiyorum ama ben öyle bakıyorum.

Elindeki barkod numarasindan oluyo biliyorum ama hastanenin vep adresi oomasi lazim illaki vardir bi bak canim...

merhaba kızlar benimde bata 5 gün var adet belirtilerim var bilemiyorum beklemek cok zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…