23 ünde olmuştum cnm bugn adet oldum erken geldi
Hayirli haberlerle gel insallahInsallah canum.tahlil vermeye gidiyorum
Günaydın tatlı anne adayları haydi test sonuçlarını ögrenmeye gidecekler,haydi test yapmaya gıdecekler yeni günle yeni umutlar basliyor işimiz rastgele
Gün aşırı yapıyoduk ztn bide ovu testi kullandim ama kısmet değilmiş senin bat ne zamanhayırlısı olsun tatlım , hemen erkenden bitsin başla canım sen de çalışmalara biter bitmez ve gün aşırı
Hayirlisi olsun canimBen sonucu alamadım hanımlar cihazda bi problem olmuş kan da boşa gitti sinir oldum..bat a 3 var ve tekrar test yaptıramıycam herşeyde vardır bir hayr diyip beklicem...
Beta hcg değeri kaç ona bakacaksinKizlar hemogram sonucu nette gorunuyor ama hicbirsey anlamadim hangi degere bakacam
Beta HCGKizlar hemogram sonucu nette gorunuyor ama hicbirsey anlamadim hangi degere bakacam
CGüzel haberler gelsin hadi sizlerden..bu kadar aksilik ilk kez gördüm ben çok sinir oldum geçsin bir şenlik olsun ya..
Evapla diyince dosya yükle çıkıyor ordanFoto nasil yukleniyor atayim size
Çıkan sonuç kan sayımın olabilr o aynı gün geliyor hormon testleri bi süreçten geçiyor normalde belki akşama yada yrn cikabilirOyle bisey yazmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?