3 gun varken cikmis ya ne guzell... Benimde 3 gunum var cikar mi acaba[/QUOTE
Yap bence çıkar belki. Ben tanıdık birine belime comlek tutturdum açıklık oluyomus belde o yüzden de hamile kalamayabiliyomussun. Eğer değilsen bile ki inşallah hamilesindir. Aklında bulunsun .
Aklimda bulunsun canim.. Ben belime kupa yaptirmistim ama cömlegi hic duymamistim. SagollSırtına kupa tutturuyo gibi. Bu comlek dediğim şey güveç testi şeklinde. Belime yaptırdım. Belinde açıklık olursa kapatiyo. Hamile kalamayanlarin çoğu bundan sonra hamile kaliyomus. Bende yaptırdım bu ay . Resim attım gormussundur pozitif cikti
Hayrli olsun Allah tamamına erdirsin..3 gün evvel ve idrar testi çok şaşırdım olunca oluyor demekki..benimde 4 kaldı yrn kan vericem darısı başımıza inşallah..
Sağol canım. Dua edin kızlar bu sefer bişey olmadan alayım kucağımaHayrli olsun Allah tamamına erdirsin..3 gün evvel ve idrar testi çok şaşırdım olunca oluyor demekki..benimde 4 kaldı yrn kan vericem darısı başımıza inşallah..
Belirtilerin nelerdi cnmSağol canım. Dua edin kızlar bu sefer bişey olmadan alayım kucağıma
Insallah guzel haberleri alirsin .cesaretinden dolayi tebrik edrim bende bugun cok git gel yasadim tahlil yapsam mi yapmasam mi sonuc negatif cikacak korkusuyla yapamadim.cunku artik negatif gormek istemiyorumKızlar bende tahlil yaptırdım bekliyorum öğleden sonra sonuç...bat a 4 kala çıkmayabilir fakat tuhaf bi halim var sürekli tuvaletteyim 1 damla gelse tutamıyorum adet sancısı gibi bi batma bel bacak ağrısı...kendimi iyi hissetmiyorum..
*her cabanin nasibine düşen Allahın takdir ettiği kadardır..Insallah guzel haberleri alirsin .cesaretinden dolayi tebrik edrim bende bugun cok git gel yasadim tahlil yapsam mi yapmasam mi sonuc negatif cikacak korkusuyla yapamadim.cunku artik negatif gormek istemiyorum
Benim bat 4 kan tahlili verdim bekliyorum son durumu paylaşırım öğleden sonra..sizlerede örnek olur..Benimde son 4 günüm tahlil için erken mi ne dersiniz?
Benim bat 4 kan tahlili verdim bekliyorum son durumu paylaşırım öğleden sonra..sizlerede örnek olur..
Bizde 13 üncü ay bitiyor her ay gördük o sonucu ama hayat devam ediyor ve pozitif olmaya çalışmadıkça stres daha büyük sebepler doğurdu..Bu düşünceyide cok gecirdim.ne kadar böyle düşünsemde 10 aydir sonucun negatif olmasi üzüyor insanı
Sağol tatlım inşallah..inşallah pozitif çıkar
Kızlar bende tahlil yaptırdım bekliyorum öğleden sonra sonuç...bat a 4 kala çıkmayabilir fakat tuhaf bi halim var sürekli tuvaletteyim 1 damla gelse tutamıyorum adet sancısı gibi bi batma bel bacak ağrısı...kendimi iyi hissetmiyorum..
İnşallah canım hayrlisi öncelikle..hadi hayırlısı olsun. İnşALLAH pozitif çıkar sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?