Bat'a son bir hafta

Sırtına kupa tutturuyo gibi. Bu comlek dediğim şey güveç testi şeklinde. Belime yaptırdım. Belinde açıklık olursa kapatiyo. Hamile kalamayanlarin çoğu bundan sonra hamile kaliyomus. Bende yaptırdım bu ay . Resim attım gormussundur pozitif cikti

Aklimda bulunsun canim.. Ben belime kupa yaptirmistim ama cömlegi hic duymamistim. Sagoll

Hayrli olsun Allah tamamına erdirsin..3 gün evvel ve idrar testi çok şaşırdım olunca oluyor demekki..benimde 4 kaldı yrn kan vericem darısı başımıza inşallah..
Sağol canım. Dua edin kızlar bu sefer bişey olmadan alayım kucağıma

Kızlar bende tahlil yaptırdım bekliyorum öğleden sonra sonuç...bat a 4 kala çıkmayabilir fakat tuhaf bi halim var sürekli tuvaletteyim 1 damla gelse tutamıyorum adet sancısı gibi bi batma bel bacak ağrısı...kendimi iyi hissetmiyorum..

Insallah guzel haberleri alirsin .cesaretinden dolayi tebrik edrim bende bugun cok git gel yasadim tahlil yapsam mi yapmasam mi sonuc negatif cikacak korkusuyla yapamadim.cunku artik negatif gormek istemiyorum

Insallah guzel haberleri alirsin .cesaretinden dolayi tebrik edrim bende bugun cok git gel yasadim tahlil yapsam mi yapmasam mi sonuc negatif cikacak korkusuyla yapamadim.cunku artik negatif gormek istemiyorum
*her cabanin nasibine düşen Allahın takdir ettiği kadardır..
hcg az da olsa çıkmış olması lazım bebis varsa, yoksa da stresi geçer vaktinde dönemine girerim..
Birde böyle düşün sende..

Bu düşünceyide cok gecirdim.ne kadar böyle düşünsemde 10 aydir sonucun negatif olmasi üzüyor insanı

Bu düşünceyide cok gecirdim.ne kadar böyle düşünsemde 10 aydir sonucun negatif olmasi üzüyor insanı
Bizde 13 üncü ay bitiyor her ay gördük o sonucu ama hayat devam ediyor ve pozitif olmaya çalışmadıkça stres daha büyük sebepler doğurdu..
Bn olumsuzluga pes ettim artık o yüzden..
tabi herkes yaşadığını bilir sanada saygı duyuyorum..İnşallah herşey gönlünce olur..

hadi hayırlısı olsun. İnşALLAH pozitif çıkar sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…