Evettt hamilesin canim tebrikler :))Kızlar bugün kan testi yaptırdım 144,5 çıkmış smdi netten ogrendim sonucu hamileyim demekmi buu :) yardimci olurmusunuz. .
Kızlar bugün kan testi yaptırdım 144,5 çıkmış smdi netten ogrendim sonucu hamileyim demekmi buu :) yardimci olurmusunuz. .[/QUO hayırlı olsun canım , belirtilerin nelerdi
Hala adet olmadim yarin sabah kan testi yapacam.sag kasigimda sanci var birde goguslerimde siziHasletim son durum ne sende?? Belirti yada bir değişiklik varmı??
Hayirli olsun.Belirtilerin nelerdi canımKızlar bugün kan testi yaptırdım 144,5 çıkmış smdi netten ogrendim sonucu hamileyim demekmi buu :) yardimci olurmusunuz. .
evet canım hayırlı olsun:)Kızlar bugün kan testi yaptırdım 144,5 çıkmış smdi netten ogrendim sonucu hamileyim demekmi buu :) yardimci olurmusunuz. .
Tebrikler canim gözünaydınKızlar bugün kan testi yaptırdım 144,5 çıkmış smdi netten ogrendim sonucu hamileyim demekmi buu :) yardimci olurmusunuz. .
adet günün geçmişmiydi canımKızlar bugün kan testi yaptırdım 144,5 çıkmış smdi netten ogrendim sonucu hamileyim demekmi buu :) yardimci olurmusunuz. .
Benim 9 gun var bende geliyimmi
Hadi inşallah..Hala adet olmadim yarin sabah kan testi yapacam.sag kasigimda sanci var birde goguslerimde sizi
23 ünde olmuştum cnm bugn adet oldum erken geldigeçen ay 28 inde mi oldun canım sen de en son
Canım benim bat da pazar günü ve bugün pembe akıntı geldi ve kasık sancısı var. İnşallah vardır bebişlerSelamlar bu başlığa ilk dahil oluşum..1 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz..bat a 1 haftam var..bir yığın belirti hissettim bu ay..9 eylülde ovülasyonu hissettim tek taraflı kramplı sancılar oldu hemen değerlendirdim tabii sonrasında hep sancılar oldu,sk idrar,sıvılarda artış,tansiyon düşük..dünde kağıda pembelik çıkmıştı..acaba yerleşme olabilir mi diyorum??
ay ben surekli yapiyorum bi gun idrar bi gun kan testi yapıyorum hatta yetmedi bugun kadin doguncuya gittim hic bisey demedi ne hamilesin dedi ne degilsin dedi.ona giden baska bi arkadasimda bende battan once gittim bisey demedi dedi doktorlar batla beraber hamilelik sonlanabilir die soylemiyorlarmis genelde bat gecmeden gene kafamda deli sorular surekli karnimda bi seyrme var amaEvet bayanlar ne durumdàsiniz dayanamayip test yapan oldu mu
Aminhayırlı olsun canım senin için çok sevindim. Rabbim sağlıkla tamamına ermeyi nasip etsin. Darısı bizlerin başına
Evet hamişsin gözün aydın canımEvettt hamilesin canim tebrikler :))
Günaydınn canımm insallah umutlarimiz yıkılmaz bu ay.. Rabbim yüzümüzü güldürsünnGünaydın tatlı anne adayları haydi test sonuçlarını ögrenmeye gidecekler,haydi test yapmaya gıdecekler yeni günle yeni umutlar basliyor işimiz rastgele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?