Canim ben kaçırmışım göremedim durumun nedir noldu?Kizlar cok kotu agliyorum niye banada bisry yazan yok..
İdrar testi mi kan mı?Canim ben kaçırmışım göremedim durumun nedir noldu?
İdrar testi 4gun varİdrar testi mi kan mı?
Tatlım yapma işte..söylemesi kolay yaşaması zor inan biliyoruz hepimizde her ay yaşıyoruz çünkü benim 13 ay geçti..Elimde deyil işte hiç umudum kalmadi persenbe kan vercektim inan gidesim yok basimi kaldiramiyorum okdar halsizimki devamli agliyasim geliyo..
Kızlar buarada beni laboratuvardan aradılar şimdi, aksilikten ötürü özür dilediler, kanım ellerinde mevcutmuş bgn çalışılacakmış, yrn sonuç için arayacaklarmışGüzel haberler gelsin hadi sizlerden..bu kadar aksilik ilk kez gördüm ben çok sinir oldum geçsin bir şenlik olsun ya..
Olabilir bak biliyorsun da daha evvel anne de olmuşsun ne güzel Rabbim yar ve yardımcın olsun dua et birazda hayrlı ise olsun..bizi düşün bak Bn hiç anne olmadım daha ve 31 yaşindayimSagol canim yazin icin elimde olsa işte adet olmadan umudumu kesmemeliyim biliyorum daha 4gun var henuz erken olabilir ben oglumda 3gunum gecmisti yerlesme kanamasi geldigi gun dusuk sandim test yaptim pozitifti aceba gecmi dollenme oluyor bende..
Vardır bunda da bi hayırGüzel haberler gelsin hadi sizlerden..bu kadar aksilik ilk kez gördüm ben çok sinir oldum geçsin bir şenlik olsun ya..
Canim insallah en kisa zamanda olursun.. Sana abla demem lazim ozaman:)Olabilir bak biliyorsun da daha evvel anne de olmuşsun ne güzel Rabbim yar ve yardımcın olsun dua et birazda hayrlı ise olsun..bizi düşün bak Bn hiç anne olmadım daha ve 31 yaşindayim
Belki gec döllenme olmustur kendinizi kahretmeyin bence...Sagol canim yazin icin elimde olsa işte adet olmadan umudumu kesmemeliyim biliyorum daha 4gun var henuz erken olabilir ben oglumda 3gunum gecmisti yerlesme kanamasi geldigi gun dusuk sandim test yaptim pozitifti aceba gecmi dollenme oluyor bende..
Daha onaylanmamistir belkide biraz daha bekle cnmKizlar hormon testide internete dusmus onaysiz yaziyor bhcg
benim bat 28 eylül canım, o ovulasyon testlerini yeller alsın :) geçen ay hiçbişey anlamadım ben onlardan saçma sapan gösterdiler hep, iki tanesinde hiç çizgi çıkmadı, bi tanesinde sadece t kırmızı olduGün aşırı yapıyoduk ztn bide ovu testi kullandim ama kısmet değilmiş senin bat ne zaman
Ayni fikirdeyim yrn ı bekle cnm..zor oluyor ama geçecekKizlar hormon testide internete dusmus onaysiz yaziyor bhcg
Ovulasyon testi bozuk olmasın cnm benm doğru çıktı takvimim programındaki tarihten önce yumurtladm:) ama ben ona inanmıyorum yaniye olursa olur ztn Rabbim yazdıysa olcak yoksa ne yapsak boş yani. İnş güzel haberler verirsin cnm benm ümitlerim azaldı artkbenim bat 28 eylül canım, o ovulasyon testlerini yeller alsın :) geçen ay hiçbişey anlamadım ben onlardan saçma sapan gösterdiler hep, iki tanesinde hiç çizgi çıkmadı, bi tanesinde sadece t kırmızı oldu
Ovulasyon testi bozuk olmasın cnm benm doğru çıktı takvimim programındaki tarihten önce yumurtladm:) ama ben ona inanmıyorum yaniye olursa olur ztn Rabbim yazdıysa olcak yoksa ne yapsak boş yani. İnş güzel haberler verirsin cnm benm ümitlerim azaldı artk
Aynen cok zor inan strest tavan yaptiAy
Ayni fikirdeyim yrn ı bekle cnm..zor oluyor ama geçecek
Stres yapmioruuzzz...kendimizi oyalıyor mutlu oluyoruz...Aynen cok zor inan strest tavan yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?