Bat'a son bir hafta

İdrar testi çok nadirdir erken çıksın..olmadığı anlamına gelmez umudunu yitirme ağlayıp moralini düşünürsen prolaktin hormonu yükseliyor ve memelerde sızıya adet geçirmesine sebep oluyor..

Elimde deyil işte hiç umudum kalmadi persenbe kan vercektim inan gidesim yok basimi kaldiramiyorum okdar halsizimki devamli agliyasim geliyo..

Elimde deyil işte hiç umudum kalmadi persenbe kan vercektim inan gidesim yok basimi kaldiramiyorum okdar halsizimki devamli agliyasim geliyo..
Tatlım yapma işte..söylemesi kolay yaşaması zor inan biliyoruz hepimizde her ay yaşıyoruz çünkü benim 13 ay geçti..
naçizane bi tecrübe gibi değerlendir lütfen ılık bi duş al ayaklarını belini sıcak tut ve kendini mutlu edecek oyalanacak bisiyler bulmaya çalış..
Yoksa söylediğim gibi prolaktin hormonunu devreye sokuyorsun ağladıkça ağlayasın gelir göğüslerin sızlar kasıkda sancılarını artırır baş dönmesi mide bulantısı dengesizliği yapar iştahını kapatir depresiflesirsin..ve iyilestirmedigin sürece artarak çoğalır..

Sagol canim yazin icin elimde olsa işte adet olmadan umudumu kesmemeliyim biliyorum daha 4gun var henuz erken olabilir ben oglumda 3gunum gecmisti yerlesme kanamasi geldigi gun dusuk sandim test yaptim pozitifti aceba gecmi dollenme oluyor bende..

Güzel haberler gelsin hadi sizlerden..bu kadar aksilik ilk kez gördüm ben çok sinir oldum geçsin bir şenlik olsun ya..
Kızlar buarada beni laboratuvardan aradılar şimdi, aksilikten ötürü özür dilediler, kanım ellerinde mevcutmuş bgn çalışılacakmış, yrn sonuç için arayacaklarmış inanamadım..
böylece bhcg nin ertesi gün çıktığını da öğrendim hormon tahlilleri süreli bazı işlemlerden geçiyormuş!!

Sagol canim yazin icin elimde olsa işte adet olmadan umudumu kesmemeliyim biliyorum daha 4gun var henuz erken olabilir ben oglumda 3gunum gecmisti yerlesme kanamasi geldigi gun dusuk sandim test yaptim pozitifti aceba gecmi dollenme oluyor bende..
Olabilir bak biliyorsun da daha evvel anne de olmuşsun ne güzel Rabbim yar ve yardımcın olsun dua et birazda hayrlı ise olsun..bizi düşün bak Bn hiç anne olmadım daha ve 31 yaşindayim

Olabilir bak biliyorsun da daha evvel anne de olmuşsun ne güzel Rabbim yar ve yardımcın olsun dua et birazda hayrlı ise olsun..bizi düşün bak Bn hiç anne olmadım daha ve 31 yaşindayim
Canim insallah en kisa zamanda olursun.. Sana abla demem lazim ozaman:)

Belki gec döllenme olmustur kendinizi kahretmeyin bence...

Gün aşırı yapıyoduk ztn bide ovu testi kullandim ama kısmet değilmiş senin bat ne zaman
benim bat 28 eylül canım, o ovulasyon testlerini yeller alsın :) geçen ay hiçbişey anlamadım ben onlardan saçma sapan gösterdiler hep, iki tanesinde hiç çizgi çıkmadı, bi tanesinde sadece t kırmızı oldu

Ovulasyon testi bozuk olmasın cnm benm doğru çıktı takvimim programındaki tarihten önce yumurtladm:) ama ben ona inanmıyorum yaniye olursa olur ztn Rabbim yazdıysa olcak yoksa ne yapsak boş yani. İnş güzel haberler verirsin cnm benm ümitlerim azaldı artk

bozuk olabilir tatlım dediğin gibi, ama ben ovulasyon testi aldığım ay nerde hata yaptım biliyo musun, hadi testin pozitif çıkmasını bekleyelim o güne kadar yapmayalım dedik sperm kalitesi düşmesin diye , o da denk gelmedi işte =) vardır tabi onda da bir hayır, Allah ne zaman kısmet ettiyse, ama demem şu ki en garantisi adet bitince başlayıp gün aşırı yapmak, insan psikolojik olarak ta rahat ediyor, ben geçen aylarda hep ay kaçtı mı acaba yumurtlama, ay şöylemi olsaydı ay bu gün mü olsaydı deyip durdum, bu ay rahatım bakalım görcez canım sonucu =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…