- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
:) evet cnm bende gün aşırı yaptm ama bi gün 2 gün ilişki olmamıştı yani oldumu olmadımi gene takıyodum ben:) bende adetim bitsin bidaha ki ay hep adet olcakmis gbi beklicem cnku belirti arayip umitlenince çok üzülüyorum bu ay ilk defa pembe akinti geldi sadce iki gün bende yerlsme kanamasi dır sandım bide kasık ağrım vardı oda amlyt olmuştm üşütmedendir herlde yani sonunda hüsran yaşadımbozuk olabilir tatlım dediğin gibi, ama ben ovulasyon testi aldığım ay nerde hata yaptım biliyo musun, hadi testin pozitif çıkmasını bekleyelim o güne kadar yapmayalım dedik sperm kalitesi düşmesin diye , o da denk gelmedi işte =) vardır tabi onda da bir hayır, Allah ne zaman kısmet ettiyse, ama demem şu ki en garantisi adet bitince başlayıp gün aşırı yapmak, insan psikolojik olarak ta rahat ediyor, ben geçen aylarda hep ay kaçtı mı acaba yumurtlama, ay şöylemi olsaydı ay bu gün mü olsaydı deyip durdum, bu ay rahatım bakalım görcez canım sonucu =)
Hayir gecmeden yaptırdım cnmadet günün geçmişmiydi canım
:-( benmde var cnm dün gece uyuyamam akşamda vardı ama buna şükür diyorm cnku bende kisten vardı hergün hastanelerdeydm amlyttan sonra azaldı agrm ama tam geçmedi nedn bilmiyorumAdet agrim var kizlar. Ooff
Buralarda okudumm adet agrisi cekipte hamile olan cok vaar.. Allahiim diyorum bi umutt belkiii:-( benmde var cnm dün gece uyuyamam akşamda vardı ama buna şükür diyorm cnku bende kisten vardı hergün hastanelerdeydm amlyttan sonra azaldı agrm ama tam geçmedi nedn bilmiyorum
He dha adet olmadın yanlış anlamışım cnm ne zamn bat gününBuralarda okudumm adet agrisi cekipte hamile olan cok vaar.. Allahiim diyorum bi umutt belkiii
Anim senin sonuc ne oldu ???Stres yapmioruuzzz...kendimizi oyalıyor mutlu oluyoruz...
Bugün cnmmHe dha adet olmadın yanlış anlamışım cnm ne zamn bat günün
Yarn çıkacak ama beklemiyorum artık zaten bat a 3 kaldı yrn 2... mevlam neylerse güzel eylerAnim senin sonuc ne oldu ???
İnşallah olmazsn da bebeğin seninledır cnmBugün cnmm
Hepimizin insallah canimİnşallah olmazsn da bebeğin seninledır cnm
Hamilesin canım tebrikler :) hayırlı uğurlu olsunKizlar beta hcg 185.3 yani ne oluyor
Tebriiikkk ederiiimmmmmmmmmmmKizlar beta hcg 185.3 yani ne oluyor
Belirtilerini paylaşirmisin canimmKizlar beta hcg 185.3 yani ne oluyor
Hayrlisi olsun tatlimmm çok sevindim..Kizlar beta hcg 185.3 yani ne oluyor
Senin yarin mi belli olacak canimHayrlisi olsun tatlimmm çok sevindim..hadi darısı başımıza dua et bizede
Evet...valla oyalnmıştım beklemiyordum ama şimdi bi heyecan oldu inşallah bende mutluluğumu paylaşırım sizle..Senin yarin mi belli olacak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?