Cnm bide belirtileri varmis bacaklarda kizariklik ve sislik oluyomus butun belirtilerini okudum bende yok bunlar nebiliyim olmuyo diye birsuru sebep ariyorum doktor a gitmektende korkuomanladım canım doktorun benden istedikleri bunlar. İnşaALLAH gerek kalmadan tekrar sağlıklı gebelikler olur hepimiz için
Cnm bide belirtileri varmis bacaklarda kizariklik ve sislik oluyomus butun belirtilerini okudum bende yok bunlar nebiliyim olmuyo diye birsuru sebep ariyorum doktor a gitmektende korkuom
Kizlar ben 20 si saniyodum bati takvime baktim 23 unde olmusum gecen ay cok agrim var ayakta 5 dakka kalsam sizim sizim sizliyo kasiklarim belim 20 si sanarak bu sabah test yaptim cikmadi erken mi acaba icimde hic umutta kalmadi hafta sonuna kadar bekliycem bu arada cok yogun beyaz akintim var
Insallah canim bu haftasonuna kadar bekliycem bakalim insallah guzel haberlerimiz olurİnşaALLAH ama bence 2-3 gün geçtikten sonra yap testi. idrar testinde geç çıkıyormuş.
Suan bn 3 gündür sürekli uyumak istiyorum canım bişe yapmak istemiyor kaşık ağrım var göğüslerim sis acıyorBelirtileriniz varmi kzlar
24 Canim daha iki ay olacak evleneliInsallahh canimmm....
Kizlar kac yasindasinizz ne zamandir deniyorsunuzz?
Canm kan testi mi yaptırcan yarn benm de 16 şunda pembe leke geldi bide dün geldi çok az bat 21 eylül dün idrar testi yaptm negatfti9 eylül dü ovülasyon. çatlama oldu diye düşünüyorum çok sancımm vardı çünkü..16 sinda da pembe leke oldu.. varsa tıbbi hesap olarak 3+5 hafta olmalı yrn bende çıkar diye düşünüyorum..
Benim bat 23 eylül aşağı yukarı aynıyız..evet kan testi yaptırıcam prl lh fsh tsh est değerlerine bakicam tabi bhcg de..erken ama varsa çıkar diye düşünüyorum..idrar testlerinde adet dönemi geçmeden nadir çıkar ona itimat etmiyorum benCanm kan testi mi yaptırcan yarn benm de 16 şunda pembe leke geldi bide dün geldi çok az bat 21 eylül dün idrar testi yaptm negatfti
İnşallah değerlerin normal çıkar cnm bebişin de seninledir inş güzel haberler verirsin yarn ben adetim gecikirse test yapcam cnm belirtim yok ztnBenim bat 23 eylül aşağı yukarı aynıyız..evet kan testi yaptırıcam prl lh fsh tsh est değerlerine bakicam tabi bhcg de..erken ama varsa çıkar diye düşünüyorum..idrar testlerinde adet dönemi geçmeden nadir çıkar ona itimat etmiyorum ben
Sağol tatlım teşk. İnşallah..Rabbim tüm bekleyenlere nasip eder.. bende beklerim normalde testsiz ama prolaktini takipte tutuyorum o sebepten birazda..hayrlisi..yoksa zaten adetin 3. Günü Dr gidip klomen falan istiyorum..İnşallah değerlerin normal çıkar cnm bebişin de seninledir inş güzel haberler verirsin yarn ben adetim gecikirse test yapcam cnm belirtim yok ztn
Tıpkısının aynısı :)Suan bn 3 gündür sürekli uyumak istiyorum canım bişe yapmak istemiyor kaşık ağrım var göğüslerim sis acıyor
Umarim bu belirtiler psikolojik değildir
Hayrlisi olsn cnm inşallah en kısa zamanda mutlu sona ulaşırız bende iki senedir bekliyorum kistlerim varken tüp bebek yaptrdm tutmadı dayanılmaz ağrılarm olunca amlyt oldm 6 ay olmazsa tekrr tedavi görcem inş gerek kalmazS
Sağol tatlım teşk. İnşallah..Rabbim tüm bekleyenlere nasip eder.. bende beklerim normalde testsiz ama prolaktini takipte tutuyorum o sebepten birazda..hayrlisi..yoksa zaten adetin 3. Günü Dr gidip klomen falan istiyorum..
Benim 5 6 gunum var kizlar test yaptim ama negatif bu ayda fossssssssssssHu huuu kizlaaar hadi gelin neredesiniiiiz
O kadr erken çıkmaz ztn idrarda canm ümidini kaybetme hemen adet günü tekrr yap bence
Benim 5 6 gunum var kizlar test yaptim ama negatif bu ayda fossssssssssss
Aynn cnm bakalim gelismeleri yazarnO kadr erken çıkmaz ztn idrarda canm ümidini kaybetme hemen adet günü tekrr yap bence
Hayirli haberlerini bekliyoruz CanimmBenimde bat bugün adet olmadim dualarinizi bekliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?