Her ay dayanamayip yapiyordum ama bu ay bekleyecegimHayirli haberlerini bekliyoruz Canimm
Test falan yaptin mi
En iyisi canim.. Yarinda bekle, öbür gün test yaparsnHer ay dayanamayip yapiyordum ama bu ay bekleyecegim
Çok geçmiş olsun üzüldüm.. alternatif tıpı denedinmi hayit tohumu sogan kürü falan diyorlar ya gerçi bnde hiç yapmadım ama fayda gördüm diyen çok..Hayrlisi olsn cnm inşallah en kısa zamanda mutlu sona ulaşırız bende iki senedir bekliyorum kistlerim varken tüp bebek yaptrdm tutmadı dayanılmaz ağrılarm olunca amlyt oldm 6 ay olmazsa tekrr tedavi görcem inş gerek kalmaz
Yaz cnm belirti hissedersen de yaz benm de 21 eylül batAynn cnm bakalim gelismeleri yazarn
O senin bise kalmamis ins gzl haberleri veririsnYaz cnm belirti hissedersen de yaz benm de 21 eylül bat
Adetin düzenliyse yarn test yap cnm inşallah bebişin seninledrBenimde bat bugün adet olmadim dualarinizi bekliyorum kizlar
Sağol cnm hayt tohumu içtim incir kuru içim bal çörekotu tarcin denedim 15 gün fln içtm işte dha adet olmadım baklm inş faydasını görürm bende cnm Rabbm vesile ederÇok geçmiş olsun üzüldüm.. alternatif tıpı denedinmi hayit tohumu sogan kürü falan diyorlar ya gerçi bnde hiç yapmadım ama fayda gördüm diyen çok..
İnşallah canim hepimiz bu güzel duygulari yasarizAdetin düzenliyse yarn test yap cnm inşallah bebişin seninledr
İnşallah cnm ya bişey kalmamış ama bna sor bideO senin bise kalmamis ins gzl haberleri veririsn
Bekliyoz cnmKızlar adete 3 gün var dayanamadım test yaptım resmini atıcam baksaniza bi
At bakalim cnmKızlar adete 3 gün var dayanamadım test yaptım resmini atıcam baksaniza bi
Canimmm gozun aydinnnnn insallah saglikli bir hamilelik oluurBi kere gelişmemiş gebelikten dolayi kürtaj oldum ve emin olamıyorum o yüzden
3 gun varken cikmis ya ne guzell... Benimde 3 gunum var cikar mi acabaÇok saqolun kızlar eşim şehir dışına çıktı gelince gidicem hastaneye. İnşallah hepimizin mutlu haberlerini alırız. Allahım dua ediyorum hepkes hamile çıkar bu ay. İyi dilekleriniz için saqolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?