bu kadar zaman çöp olsun istemiyorum, elde edeyim istiyorum . Olmuyor bir türlü .
Konu sahibine yazmistim..yalnis alinti yapmisim kusura bakmayin..siz de sizi boyle kabul eden biri ile evlenin..kisiliginizi sonradan degistiremezsiniz fakat yeteneklerinizle kendinizi gelistirebilirsiniz..bakis acinizi degistirin tek o erkek yok dunyadaYok ben konu sahibi değilim. Kimseyle cinsellik yaşamadım öyle. Sadece benzer sorunum vardı onu sordum. Kusura bakmasın konu sahibinden özür dilerim.
Sevgili sifatına bile koymuyor bu ne demek siz düşünün eglenilecek , evlenilecek kizlar diye ayirir ya erkekler. Sizi koyduğu sınıfa bakar mısınız adam lutfedip sevgilim bile demiyor .Cinsellik yaşamaya bataklık görmüyorum fakat bu tarz beni daha sevgilisi görmeyen biriyle olunca ve çıkamayınca öyle görmeye başladım
Çünkü onu seviyorsun. Onu severken başkasını tabi ki sevemezsin. Ama aynı zamanda içinde hırsta var. Bu da bir gerçek. Aslında hırsın seni kör ediyor. Görüyorsun. Olmayacağını da biliyorsun. Ama yanına gidince bütün her şey bitiyor. Sana ümit veriyor. Yanından ayrılınca hoop tekrar başa sarıp melankoliye sokuyorsun. Yaptıklarını kendine yediremiyorsun.Kimseyi sevme hevesim isteğim kalmadı . İnan'ın denedim başka birileriyle ama olmuyor . Kalbim içim almıyor . Umudumu yitirdim . Seven yanlarım körelmiş gibi hissediyorum
canım bu insandan uzaklaşmalısın. hayat o demek değil . daha önceleri onsuzdun . hayatına hiç girmemiş gibi yaşamaya devam edebilirsin . ama anladığım şu ki. şu an sen bunu istemiyorsun. isteseydin yapardın.Ailemi sormuştunuz ikisi de sağ beraber , arkamdalar , maddi durumumuzda iyi . Yani dağınık bir ailede büyümedim
Merhaba hanımlar , beynimi kemiren beni eriten bir derdim var . Ve maalesef ki burdan okuduklarıma benzemiyor . Çözüm yolunu bulamıyorum . İyi kötü her yoruma açığım . Lütfen çaresizliğimi anlayın . Sırf bu yüzden işverenlerime rica edip yurtdışına çıkmaya bile düşünüyorum. Ben iyi bir bölüm mezunuyum , çalışıyorum , yaklaşık bir buçuk sene önce aynı meslekten bir adamla tanıştım . Hani herkesin vardır ya bu adam da beni tanıştığımız ilk günden beri etkisine aldı . İnanılmaz bir çekim duyuyorum . Bu arada hayatıma girmek isteyen kimseyi gözüm görmüyor , şeytan tüyü müdür nedir taktım ben bu adama . Hiç iyi anlaşmayan , tamamen zıt iki insanız ama bu çekim bizi bir şekilde koparmadı . Şu yaşıma kadar düzenli ilişkileri olan ben resmen kendimi böyle bir şeyin içinde buldum . Biz görüşmeye başladık , hatta hayatımdaki ilk birlikteliğimi yaşadım . Gün içinde sürekli konuşan , mesajlaşan ,birbirini kıskanan kısıtlayan ,tartışarak birbirine hayatı zindan eden ama ayrı da kalamayan asla adını koymadıgımız kangren bişeyin içerisine girdik . Çok defa bitirdim . Geri geliyor engel olamıyorum . Sadece cinsellik değil paylaştığımız , sohbet ediyoruz , yemeğe gidiyoruz , film izliyoruz , birbirimizin Canını yakıyoruz kırıyoruz ama kopmuyoruz . En son onun kuzenleri ve ben tatile gittik . Bir yanım bak seni kullanıyor beraber oluyorsunuz ondan diyor , ama sonra bir bakıyorum , biz neden sürekli konuşuyoruz telefonda niye nazımı tribimi çekiyor , benim o kuzenlerin yanında ne işim var , neden giysilerime karışıyor , neden kıskanıyor , neden bu şeyleri de yapıyor ? İnan'ın işimiz gereği 2 ay hiç görüşmediğimiz oluyor ama iki ay konuşmadığımız olmuyor cinsellikten öte birşey ikimizde bekarız . Ama anlaşamadığımız için , onun dediklerine , istediklerine uygun bir profil olmadığım için adını koymayacagımızı söylüyor . Değişmem için uğraştı . Olmayınca bıraktı . Şimdi tamamen böyle bir ilişki içindeyim . Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim onu çok seviyorum. Çok ama çok seviyorum . Kaybetmek istemiyorum ama benimle evlenmiyor da . Güncelleme : Sorun şu benimle sevgili dahi olmayan bir adamla evli hayatı yaşamam bunu hazmedemiyorum . İnanın çok düzgün , ciddi düşünen adamları itiyorum elimin tersiyle . Çevremdekilerden durumu bilenler inanamıyor takıntı saplantı diyor , ama bırakamıyorum illa beni sevsin istiyorum illa evlenmek istesin istiyorum
Kendinizi değerli hissedin çünkü siz bir kadinsiniz ve değerli bir varliksiniz ona kendinizi neden kullandırıyorsunuz ki. Ayrıca sizde ne var değiştiremedigi sizin karakteriniz ne ise odur sizin gibi biriyle olmak istemiyorsa ayrılır sizi çok sevse size bu şekilde zarar vermez siz onun için sadece boşluk dolduransiniz benim anladığım kadarıyla insanlar hayatinda iyi şeyler olmasına neden müsade etmez anlamam hayat karşınıza daha iyilerini çıkarır ve mutlu olursunuzMerhaba hanımlar , beynimi kemiren beni eriten bir derdim var . Ve maalesef ki burdan okuduklarıma benzemiyor . Çözüm yolunu bulamıyorum . İyi kötü her yoruma açığım . Lütfen çaresizliğimi anlayın . Sırf bu yüzden işverenlerime rica edip yurtdışına çıkmaya bile düşünüyorum. Ben iyi bir bölüm mezunuyum , çalışıyorum , yaklaşık bir buçuk sene önce aynı meslekten bir adamla tanıştım . Hani herkesin vardır ya bu adam da beni tanıştığımız ilk günden beri etkisine aldı . İnanılmaz bir çekim duyuyorum . Bu arada hayatıma girmek isteyen kimseyi gözüm görmüyor , şeytan tüyü müdür nedir taktım ben bu adama . Hiç iyi anlaşmayan , tamamen zıt iki insanız ama bu çekim bizi bir şekilde koparmadı . Şu yaşıma kadar düzenli ilişkileri olan ben resmen kendimi böyle bir şeyin içinde buldum . Biz görüşmeye başladık , hatta hayatımdaki ilk birlikteliğimi yaşadım . Gün içinde sürekli konuşan , mesajlaşan ,birbirini kıskanan kısıtlayan ,tartışarak birbirine hayatı zindan eden ama ayrı da kalamayan asla adını koymadıgımız kangren bişeyin içerisine girdik . Çok defa bitirdim . Geri geliyor engel olamıyorum . Sadece cinsellik değil paylaştığımız , sohbet ediyoruz , yemeğe gidiyoruz , film izliyoruz , birbirimizin Canını yakıyoruz kırıyoruz ama kopmuyoruz . En son onun kuzenleri ve ben tatile gittik . Bir yanım bak seni kullanıyor beraber oluyorsunuz ondan diyor , ama sonra bir bakıyorum , biz neden sürekli konuşuyoruz telefonda niye nazımı tribimi çekiyor , benim o kuzenlerin yanında ne işim var , neden giysilerime karışıyor , neden kıskanıyor , neden bu şeyleri de yapıyor ? İnan'ın işimiz gereği 2 ay hiç görüşmediğimiz oluyor ama iki ay konuşmadığımız olmuyor cinsellikten öte birşey ikimizde bekarız . Ama anlaşamadığımız için , onun dediklerine , istediklerine uygun bir profil olmadığım için adını koymayacagımızı söylüyor . Değişmem için uğraştı . Olmayınca bıraktı . Şimdi tamamen böyle bir ilişki içindeyim . Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim onu çok seviyorum. Çok ama çok seviyorum . Kaybetmek istemiyorum ama benimle evlenmiyor da . Güncelleme : Sorun şu benimle sevgili dahi olmayan bir adamla evli hayatı yaşamam bunu hazmedemiyorum . İnanın çok düzgün , ciddi düşünen adamları itiyorum elimin tersiyle . Çevremdekilerden durumu bilenler inanamıyor takıntı saplantı diyor , ama bırakamıyorum illa beni sevsin istiyorum illa evlenmek istesin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?