Bataklığa düştüm , çıkamıyorum

Ailemi sormuştunuz ikisi de sağ beraber , arkamdalar , maddi durumumuzda iyi . Yani dağınık bir ailede büyümedim

Yok ben konu sahibi değilim. Kimseyle cinsellik yaşamadım öyle. Sadece benzer sorunum vardı onu sordum. Kusura bakmasın konu sahibinden özür dilerim.
Konu sahibine yazmistim..yalnis alinti yapmisim kusura bakmayin..siz de sizi boyle kabul eden biri ile evlenin..kisiliginizi sonradan degistiremezsiniz fakat yeteneklerinizle kendinizi gelistirebilirsiniz..bakis acinizi degistirin tek o erkek yok dunyada

Cinsellik yaşamaya bataklık görmüyorum fakat bu tarz beni daha sevgilisi görmeyen biriyle olunca ve çıkamayınca öyle görmeye başladım
Sevgili sifatına bile koymuyor bu ne demek siz düşünün eglenilecek , evlenilecek kizlar diye ayirir ya erkekler. Sizi koyduğu sınıfa bakar mısınız adam lutfedip sevgilim bile demiyor .
Neden mi? Çünkü konu evliliğe bağlanmasin diye .
bence hemen kendinizi geri çekin kendinizi kullandırtmayın .
Kaçan kovalanır .
Başlık cuk oturmus ayakların üzerin de durabiliyorsun mesleğin var . peki neden cahilce davraniyorsunuz ,bence farkindasınız siz de adam sizi kullanıyor .
Kim öldü aşktan lütfen kendinize gelin .
Ya adını koysun ya da bıraksin yolunuza bakın .
Bu arada ben bi tane buldum der kizlar ile erkekler aynı değildir .
Biz sevince ciddi olunca tanıstırırız
Onlar dalgasını bile söyler . hele kuzenlere
Amacım kırmak değil sizi hakkınızı helal edin .

Psikolojik yardım almani tavsiye ederim.Takinti haline gelmis.Burdaki yorumlari dikkate alirmisin bilmem ama kendini daha fazla kullandirtma..kabullenmesi zor ama kabul et ve ondan once bence sen ona gule gule demelisin.Zamanini heba etme bir daha geri gelmez bu kacirdigin günler.

Ateşle barut... insan zaafı olduğu birine karşı koyamiyordur belki ama ben sizde biraz da pişmanlık hissettim...bu evlilik öncesi cinsellik maalesef çookkkkk sıkıntılar yaratıyor. Keşke kendinize engel olsaydınız da kullanılıyor muyum acaba diye ne kendinizi yeseydiniz ne de kendinize kizsaydiniz.

İste böyle adamlar için kendisini bir çırpıda harcayan ve hala inat edip agzima dahada etsin diye çırpınan kadinlari gordukce sinir kat sayim çoğaliyor...

Kimseyi sevme hevesim isteğim kalmadı . İnan'ın denedim başka birileriyle ama olmuyor . Kalbim içim almıyor . Umudumu yitirdim . Seven yanlarım körelmiş gibi hissediyorum
Çünkü onu seviyorsun. Onu severken başkasını tabi ki sevemezsin. Ama aynı zamanda içinde hırsta var. Bu da bir gerçek. Aslında hırsın seni kör ediyor. Görüyorsun. Olmayacağını da biliyorsun. Ama yanına gidince bütün her şey bitiyor. Sana ümit veriyor. Yanından ayrılınca hoop tekrar başa sarıp melankoliye sokuyorsun. Yaptıklarını kendine yediremiyorsun.

Bir gün bana "sen aslında güzel kızmışsın ya" demişti. Biliyor musun onu hiç unutamıyorum. Özgüvenim vardır. Zaten dış güzellikten ziyade iç dünyaya odaklıyımdır. Ama onun o lafı demesi beni o kadar etkiledi ki! Şu an görüştüğün kişinin seni değiştirmeye çalışması gibi.

Benim öngördüğüm bu kişinin yaşam tarzı ile senin ki çok zıt. Ve bunu kafasında olduramıyor. Yani "tamam hadi evlendik ama nasıl olacak" sorusu hakim. Keza sende de öyle. İkinizde dikkafalı mısınız? İnatçı? İki tarafta beni böyle kabul etsin düşüncesi?

Ne olursa olsun kendinden ödün verme. Neysen o'sundur. Bugün değişsen bile yarın yine sen olacaksın. Bu onun içinde geçerli.

Hayata farklı pencerelerden bakınca ve iki taraf birbirine saygı duymayınca olduğu gibi kabul etmeyince çatışmalar başlar.

Ya aynı yolda gittiğin biriyle olacaksın ya da gittiğin yolun senin yolun olduğunu bildiğin biriyle. Ama bu kişi çok zor. Değişir mi?
Herkes değişebiliyor. Ama asıl mesele o değiştiğinde sen de değişmiş oluyorsun ve tekrar onunla birlikte olmak istemiyprsun.
Her şeyin bir zamanı var. O zamanı bekle. Beklerken de kendini öldürme. Güzel günlerinizin tadını çıkar. İleride aklında güzel günlerin kalacak çünkü.

"Surekli tartisiyoruz, kavga gurultu kıyamet, degersizlik ama bi turlu kopamiyoruz"
Hic inanmiyorum bu tarz bi iliskide sevginin, sayginin, bağların, muhabbetin olduğuna.. Kopamamanin baska nedenleri vardir illa ki ama şu saydıklarım kesinlikle degil, "bence".. Ya da bi seyler epey eksik.. Bu şekilde de insana ne kadar mutluluk verir, tartisilir..
Hani tartisma olur, anlasmazlik olur tamam ama sen hem kullanildigini dusunmussun hem de acik acik degersiz hissettirmis sana kendini.. Bu saatten sonra beklediklerini verebilecegini sanmam.. Hakkinda hayirlisi..

Tamamen bitir ve yoluna bak! Bu adamla evlilik hayatı ızdırap olacaktır.

Ailemi sormuştunuz ikisi de sağ beraber , arkamdalar , maddi durumumuzda iyi . Yani dağınık bir ailede büyümedim
canım bu insandan uzaklaşmalısın. hayat o demek değil . daha önceleri onsuzdun . hayatına hiç girmemiş gibi yaşamaya devam edebilirsin . ama anladığım şu ki. şu an sen bunu istemiyorsun. isteseydin yapardın.

ya büyük bir değişim geçirecek ya da bu ilişkiden vazgeçeceksiniz.Hayatınıza başkası girdimi bu adamı unutursunuz zaten

Bir süre beraber olmayın bakalım (cinsel olarak yani) sadece beraber vakit geçirin ne yapacak. İlla da birlikte olalım diyorsa bu adamın niyeti belli. Hemen ayrılın derim o durumda. Benim kanımca zaten sizi elinde tutmak için film izliyor tatile gidiyor falan ama amacı zaten ortada. Dışardan duyunca çok çirkin ahlâksız bir durum bu. İlerde biriyle tanışırsın seni çok seven ve sana değer veren biriyle, işte o zaman köpek gibi pişman olursun yaptıklarına. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Çünkü o sana ne yaparsa yapsın sen ona hep geri döneceksin, onun için çantada kekliksin. Erkeklere kaybetme korkusunu hissettirmelisin çünkü kovalamayı severler ama sen bunu hissettirmiyorsun. Ve inan bana onu sevmiyorsun sadece hırs yapmışsın.

Çevreniz doğru söylüyor, takıntı bu
Evlilikten kaçtığı için kovalanıyor
Netçe seninle evlenemem diyen bir adama karşı onurunuzu korumanız gerek her şeyden önce
Sevgi de bir yere kadardır, kestirip atın ve arkanıza bakmayın

Kendinizi değerli hissedin çünkü siz bir kadinsiniz ve değerli bir varliksiniz ona kendinizi neden kullandırıyorsunuz ki. Ayrıca sizde ne var değiştiremedigi sizin karakteriniz ne ise odur sizin gibi biriyle olmak istemiyorsa ayrılır sizi çok sevse size bu şekilde zarar vermez siz onun için sadece boşluk dolduransiniz benim anladığım kadarıyla insanlar hayatinda iyi şeyler olmasına neden müsade etmez anlamam hayat karşınıza daha iyilerini çıkarır ve mutlu olursunuz

bir süre cinsellik yaşama . bakalım gerçekten ne var işin içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…