Bataklığa düştüm , çıkamıyorum

Şu söylediğinize kendinizi inandırmışsınız, bu temel üzerine kurmuşsunuz inanmak istiyorsunuz. O derece maço adam sevdiği kadının "adı çıksın" istemez sahiplenme saçmalığına bürünür en azından Sevgilim diyip dolaştırır yanında. Sevgiliniz Yok yazmışsınız o ayrı saçma geldi. Dünyada adam kıtlığı mı var, kendine bu eziyeti yapma, uzaklaş uzak tut kendinden, 20li yaşlarını tekrar yaşamayacaksın, gününe yazık. Evlilik beklentin olmasa ve birlikte geçirdiğiniz zamandan keyif alıyor olsan, kullanılmış hissetmezsin. Ya beklentilerini bırak ya da beklentilerine uygun biri girsin hayatına...

Bir gün bu siteye girip şu yazdıklarını okuyunca ne aptalmışım diyeceksin.AYRIL.Kendine yazık etme yazık sana kendine hiç mı acıman yok.

Kaç yaşında insansınız ama cinselliği hala kullanmak-kullanılmak noktasının ötesine geçirememişsiniz hayatınızda, çok yazık.Zevk almıyosanız niye birlikte oluyosunuz, alıyosanız bu durumda siz de onu kullanmış oluyosunuz o zaman farkında mısınız?Ayrıca siz bir "mal, eşya" mısınız? Eşyalar kullanılır insanlar değil.Bir şey karşılıklı yaşanıyosa koskoca insanlarsınız kendi rızanız ve isteğinizle olan bişi için kullanıldığınızı düşünmek çok komik.

Valla artık eskisi gibi değil cinsel birliktelik yaşayan insan çok ve erkeklerin sırf yatıp kalkmak için uzun ilişki yürüttüklerini hiç düşünmüyorum bence düşünceleriniz biraz ergen işi.

zıt kutuplar birbirini çeker cümlesinin yoğun etkisindesin galiba.
alışkanlık, bağımlılık adı her neyse, tedavi etmelisin kendini psikolojik olarak.

o yokken nasıl yaşıyordun, öyle yaşamaya devam edebilirsin.

Keşke evlilik düşünseydi ozaman ciddiyeti duyguları karakteri hakkında biraz daha sakin olabilirdin...
Ama sonu iyi değil

Ya hanımlar yeter artık şu "kullanılma" kelimesini söyleyip kadınları aşağılık duruma düşürmeyin bıktım artık şunu duymaktan.

Kadın kendi isteğiyle birlikte oluyor ne diye kullanılma diyorsunuz buna? Konu sahibi de kendisini istemeyen sevmeyen sadece cinsel olarak birlikte olmak isteyen sevdiği bir adamla kendi rızasıyla birlikte oluyor. Kısacası beklentileri uyuşmuyor. Konu sahibi sevmek sevilmek hayatını paylaşmak istiyorsa ayrılacak başka birini bulacak. Beklentinizi karşılamayan biri için sonu olmayan bi yolda yıpranmayın

ben sizin gibi bi kiz tanidim.
kiz hos guzel egitimli, adama acayip takik surekli adami cinsellikle elinde tutmaya calisiyordu,sevgili de degillerdi.
sonunda adam evlendi coluk cocuga karisti.. adami da taniyorum, adamin dedigi sey, bu kizin cinsel acligi yuzunden hayattan sogudum kadinlara guvenemez oldum demisti.
evlendigi kizda gercekten kendi halinde bi kiz.
bilmiyorum erkekler icin hersey cinsellik degil sanirim

sızı kullanıyor ve sız buna ızın verıyorsunuz
gecmıs olsun dıyeyım...

İyilik meleği görmem benim zayıflığım. Ama direniyorum. 2 ay oldu. Konuşmuyorum.
Kardesim sen onla cinsellik yasadigin icin bağlanmışsin..derhal yardim al.psikolojik destek al ve ayril..kendine iş bul ayaklarin yere bassın..çevreni değiştir..düşüncelerini değiştir..adam hayvanın onde gideni..sana en büyük kötülüğü yapmis..seni asagilamis..cinsellikte kullanmış..

Yok ben konu sahibi değilim. Kimseyle cinsellik yaşamadım öyle. Sadece benzer sorunum vardı onu sordum. Kusura bakmasın konu sahibinden özür dilerim.

Lütfen kusuruma bakmayın ama sizinle takılıp bi zaman sonra uygun kriterlerde bi aday bulduğunda size tekmeyi basacak gibi geldi. Arada cinsellik var sizinle iyi vakit geçiriyor ama evlenme konusuna gelince bana uymuyorsun diyor. yok yaaaa.

Şuan kafasında ,zamanı geçince terk edeceği bir kadinsiniz , üzucu ama gerçek bu.

Bataklığa batmadiniz, devam ederse batacaksiniz.
bu kadar zaman çöp olsun istemiyorum, elde edeyim istiyorum . Olmuyor bir türlü .

hep bunu düşünüyorum . Birini bulacak diye o kadar çok aday kaçırdım ki kendi hayatımda kafayı yemek üzereyim

Bataklık deyince kotü yola düştün sandım bi an. Konu başlığı ilginç olmuş zannımca
Cinsellik yaşamaya bataklık görmüyorum fakat bu tarz beni daha sevgilisi görmeyen biriyle olunca ve çıkamayınca öyle görmeye başladım

Kimseyi sevme hevesim isteğim kalmadı . İnan'ın denedim başka birileriyle ama olmuyor . Kalbim içim almıyor . Umudumu yitirdim . Seven yanlarım körelmiş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…