Ya bu durumdada dalga keciyorsunuz pess yani.Kuzenleri olduğuna emin misin gerçekten?
Birlikte tatillere falan.. Ne bilim.. Hayırlısı.
Uffffff he yaw he heeeeeeYa bu durumdada dalga keciyorsunuz pess yani.
Kiza akil fikir vermekdense neden onunla alay keciyorsunuz
Şu söylediğinize kendinizi inandırmışsınız, bu temel üzerine kurmuşsunuz inanmak istiyorsunuz. O derece maço adam sevdiği kadının "adı çıksın" istemez sahiplenme saçmalığına bürünür en azından Sevgilim diyip dolaştırır yanında. Sevgiliniz Yok yazmışsınız o ayrı saçma geldi. Dünyada adam kıtlığı mı var, kendine bu eziyeti yapma, uzaklaş uzak tut kendinden, 20li yaşlarını tekrar yaşamayacaksın, gününe yazık. Evlilik beklentin olmasa ve birlikte geçirdiğiniz zamandan keyif alıyor olsan, kullanılmış hissetmezsin. Ya beklentilerini bırak ya da beklentilerine uygun biri girsin hayatına...Doğal , kendi halinde biri olmamı istiyor . Bende hep bakımlı dikkat çeken biri oldum . Ben ne kadar umursamaz ve rahatsam o o kadar takıntılı . Düzen hastası vs . Kısaca sürekli bir sürtüşme halindeyiz . En ufak şeyden sorun çıkarıyor
zıt kutuplar birbirini çeker cümlesinin yoğun etkisindesin galiba.Merhaba hanımlar , beynimi kemiren beni eriten bir derdim var . Ve maalesef ki burdan okuduklarıma benzemiyor . Çözüm yolunu bulamıyorum . İyi kötü her yoruma açığım . Lütfen çaresizliğimi anlayın . Sırf bu yüzden işverenlerime rica edip yurtdışına çıkmaya bile düşünüyorum. Ben iyi bir bölüm mezunuyum , çalışıyorum , yaklaşık bir buçuk sene önce aynı meslekten bir adamla tanıştım . Hani herkesin vardır ya bu adam da beni tanıştığımız ilk günden beri etkisine aldı . İnanılmaz bir çekim duyuyorum . Bu arada hayatıma girmek isteyen kimseyi gözüm görmüyor , şeytan tüyü müdür nedir taktım ben bu adama . Hiç iyi anlaşmayan , tamamen zıt iki insanız ama bu çekim bizi bir şekilde koparmadı . Şu yaşıma kadar düzenli ilişkileri olan ben resmen kendimi böyle bir şeyin içinde buldum . Biz görüşmeye başladık , hatta hayatımdaki ilk birlikteliğimi yaşadım . Gün içinde sürekli konuşan , mesajlaşan ,birbirini kıskanan kısıtlayan ,tartışarak birbirine hayatı zindan eden ama ayrı da kalamayan asla adını koymadıgımız kangren bişeyin içerisine girdik . Çok defa bitirdim . Geri geliyor engel olamıyorum . Sadece cinsellik değil paylaştığımız , sohbet ediyoruz , yemeğe gidiyoruz , film izliyoruz , birbirimizin Canını yakıyoruz kırıyoruz ama kopmuyoruz . En son onun kuzenleri ve ben tatile gittik . Bir yanım bak seni kullanıyor beraber oluyorsunuz ondan diyor , ama sonra bir bakıyorum , biz neden sürekli konuşuyoruz telefonda niye nazımı tribimi çekiyor , benim o kuzenlerin yanında ne işim var , neden giysilerime karışıyor , neden kıskanıyor , neden bu şeyleri de yapıyor ? İnan'ın işimiz gereği 2 ay hiç görüşmediğimiz oluyor ama iki ay konuşmadığımız olmuyor cinsellikten öte birşey ikimizde bekarız . Ama anlaşamadığımız için , onun dediklerine , istediklerine uygun bir profil olmadığım için adını koymayacagımızı söylüyor . Değişmem için uğraştı . Olmayınca bıraktı . Şimdi tamamen böyle bir ilişki içindeyim . Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim onu çok seviyorum. Çok ama çok seviyorum . Kaybetmek istemiyorum ama benimle evlenmiyor da . Güncelleme : Sorun şu benimle sevgili dahi olmayan bir adamla evli hayatı yaşamam bunu hazmedemiyorum . İnanın çok düzgün , ciddi düşünen adamları itiyorum elimin tersiyle . Çevremdekilerden durumu bilenler inanamıyor takıntı saplantı diyor , ama bırakamıyorum illa beni sevsin istiyorum illa evlenmek istesin istiyorum
Evlilik beklentin olmasa ve birlikte geçirdiğiniz zamandan keyif alıyor olsan, kullanılmış hissetmezsin. Ya beklentilerini bırak ya da beklentilerine uygun biri girsin hayatına...
Kardesim sen onla cinsellik yasadigin icin bağlanmışsin..derhal yardim al.psikolojik destek al ve ayril..kendine iş bul ayaklarin yere bassın..çevreni değiştir..düşüncelerini değiştir..adam hayvanın onde gideni..sana en büyük kötülüğü yapmis..seni asagilamis..cinsellikte kullanmış..İyilik meleği görmem benim zayıflığım. Ama direniyorum. 2 ay oldu. Konuşmuyorum.
Yok ben konu sahibi değilim. Kimseyle cinsellik yaşamadım öyle. Sadece benzer sorunum vardı onu sordum. Kusura bakmasın konu sahibinden özür dilerim.Kardesim sen onla cinsellik yasadigin icin bağlanmışsin..derhal yardim al.psikolojik destek al ve ayril..kendine iş bul ayaklarin yere bassın..çevreni değiştir..düşüncelerini değiştir..adam hayvanın onde gideni..sana en büyük kötülüğü yapmis..seni asagilamis..cinsellikte kullanmış..
Merhaba hanımlar , beynimi kemiren beni eriten bir derdim var . Ve maalesef ki burdan okuduklarıma benzemiyor . Çözüm yolunu bulamıyorum . İyi kötü her yoruma açığım . Lütfen çaresizliğimi anlayın . Sırf bu yüzden işverenlerime rica edip yurtdışına çıkmaya bile düşünüyorum. Ben iyi bir bölüm mezunuyum , çalışıyorum , yaklaşık bir buçuk sene önce aynı meslekten bir adamla tanıştım . Hani herkesin vardır ya bu adam da beni tanıştığımız ilk günden beri etkisine aldı . İnanılmaz bir çekim duyuyorum . Bu arada hayatıma girmek isteyen kimseyi gözüm görmüyor , şeytan tüyü müdür nedir taktım ben bu adama . Hiç iyi anlaşmayan , tamamen zıt iki insanız ama bu çekim bizi bir şekilde koparmadı . Şu yaşıma kadar düzenli ilişkileri olan ben resmen kendimi böyle bir şeyin içinde buldum . Biz görüşmeye başladık , hatta hayatımdaki ilk birlikteliğimi yaşadım . Gün içinde sürekli konuşan , mesajlaşan ,birbirini kıskanan kısıtlayan ,tartışarak birbirine hayatı zindan eden ama ayrı da kalamayan asla adını koymadıgımız kangren bişeyin içerisine girdik . Çok defa bitirdim . Geri geliyor engel olamıyorum . Sadece cinsellik değil paylaştığımız , sohbet ediyoruz , yemeğe gidiyoruz , film izliyoruz , birbirimizin Canını yakıyoruz kırıyoruz ama kopmuyoruz . En son onun kuzenleri ve ben tatile gittik . Bir yanım bak seni kullanıyor beraber oluyorsunuz ondan diyor , ama sonra bir bakıyorum , biz neden sürekli konuşuyoruz telefonda niye nazımı tribimi çekiyor , benim o kuzenlerin yanında ne işim var , neden giysilerime karışıyor , neden kıskanıyor , neden bu şeyleri de yapıyor ? İnan'ın işimiz gereği 2 ay hiç görüşmediğimiz oluyor ama iki ay konuşmadığımız olmuyor cinsellikten öte birşey ikimizde bekarız . Ama anlaşamadığımız için , onun dediklerine , istediklerine uygun bir profil olmadığım için adını koymayacagımızı söylüyor . Değişmem için uğraştı . Olmayınca bıraktı . Şimdi tamamen böyle bir ilişki içindeyim . Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim onu çok seviyorum. Çok ama çok seviyorum . Kaybetmek istemiyorum ama benimle evlenmiyor da . Güncelleme : Sorun şu benimle sevgili dahi olmayan bir adamla evli hayatı yaşamam bunu hazmedemiyorum . İnanın çok düzgün , ciddi düşünen adamları itiyorum elimin tersiyle . Çevremdekilerden durumu bilenler inanamıyor takıntı saplantı diyor , ama bırakamıyorum illa beni sevsin istiyorum illa evlenmek istesin istiyorum
bu kadar zaman çöp olsun istemiyorum, elde edeyim istiyorum . Olmuyor bir türlü .Şuan kafasında ,zamanı geçince terk edeceği bir kadinsiniz , üzucu ama gerçek bu.
Bataklığa batmadiniz, devam ederse batacaksiniz.
hep bunu düşünüyorum . Birini bulacak diye o kadar çok aday kaçırdım ki kendi hayatımda kafayı yemek üzereyimLütfen kusuruma bakmayın ama sizinle takılıp bi zaman sonra uygun kriterlerde bi aday bulduğunda size tekmeyi basacak gibi geldi. Arada cinsellik var sizinle iyi vakit geçiriyor ama evlenme konusuna gelince bana uymuyorsun diyor. yok yaaaa.
Cinsellik yaşamaya bataklık görmüyorum fakat bu tarz beni daha sevgilisi görmeyen biriyle olunca ve çıkamayınca öyle görmeye başladımBataklık deyince kotü yola düştün sandım bi an. Konu başlığı ilginç olmuş zannımca
Kimseyi sevme hevesim isteğim kalmadı . İnan'ın denedim başka birileriyle ama olmuyor . Kalbim içim almıyor . Umudumu yitirdim . Seven yanlarım körelmiş gibi hissediyorumE Ecemnaz34 üç sene önce aynı ilişkiyi yaşadım. Görüşüyoruz. Film izliyoruz. Beraber geziyoruz. Arkadaşlarıyla tanıştırıyor. Birlikte o kadar güzel vakit geçiriyoruz ki anlatamam. Ama bir o kadarda birbirimizi yiyoruz. Kavga ediyoruz. Bir kaç sefer el kaldırdığımız bile oldu. Bir türlü adını koyamıyoruz. Aslında onun koymasını bekledim hep. Bir ara fena bunaldım ki aldım karşıma konuştum. Seviyorum seni dedim. Hem de çok. Bana net bir şey söyle. Ben de ona göre yolumu çizeyim. Sevmiyorsan da eyvallah der giderim. Seviyorum dedi. Devam ettik. Ama yine aynıyız. Kavgalar gezmeler vs. Bir kaç ay sonra benden ayrılmak istedi. Tamam dedim. Sonra farkettimki eski sevgilisi gelmiş. Tayini buraya çıkmış. Onunlaymış. Kafayı yedim. Ne yapacağımı şaşırdım. Gurur yerlerde. Kalp desen paramparça. O tabi benim bildiğimi bilmiyordu. Söyledim ona. Herşeyden haberim var diye. Aradan bir ay geçti geçmedi. Bu yine benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Asıl beni sevdiğini bundan sonra bambaşka olacağını falan. Yalan değil barıştım. Ama yürümedi. Neticede ayrıldım. Şimdi çok daha iyi biriyle, çok daha değer veren biriyle evliyim. Hem de ayrılıktan bir sene sonra evlendim.
O yüzden senin şu an hissetiklerini en iyi ben anlarım. Ona karşı yaşadığın duygular hem nefret hem sevgi,aşk. Bana da dediler saplantı vs. Ama değildi biliyorum. Yani bir insanı hem öldürmek isteyip hem de ona zarar gelmesin diye düşünmek başkaları tarafından tuhaf karşılanıyor. İçinde kırgınlıklar vardır eminim. Ona o kadar kızgınsınki bazen sevginden ağır basıyor. Neden diye sorup duruyorsundur. Neden adını koymuyoruz. Neden düzgün bir ilişki yaiayamıyorum. Sorun ne? Bendeki sorun ne? Bunlar kafanı kurcalıyordur.
Sen de bir sorun yok. Sendeki tek sorun ona güveniyorsun(kabul etmesende), bekliyorsun. Ama o muhtemelen bir başkasını düşünüyor. Benim kanaatim bu. Ama seni de seviyor. Sadece bunu kabul etmiyor.
Dersen ki bu böyle gider mi? Gitmez. Gitmeyeceğini sen de biliyorsun. Hergün daha çok kavga edip her gün daha çok zindan olacak sana. İnat uğruna paramparça olacaksınız. O da. Sen de.
Ayrıl derdim ama zamanında ben de ayrılamadım. İnceldiği yerden kopsun. Çünkü bir gün kopacak. Sadece bu süreçte kendini çok yıpratmamaya bak.
Ayrılık sonrası daha kötü oluyorsun çünkü. Emin ol çok daha iyilerini hakediyorsun.
Yaşadığım ilişki sürecinde psikologa da gittim. İlişki bitiminde depresyona girip anksiyeteyide yaşadım. Şimdiki eşim olmasa ben daha çok savrulurdum ama ben şanslı olanlardanım. Umarım senin de bu kişiyle yolun bir an önce ayrılır ve sana gerçekten değer verecek kişi girer hayatına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?