Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ciddi bel ağrısı var. Ama gebelikle ilgili değildir diye düşünüyorum. Kasıklarımsa hafif ağrı olurdu ama dün yüzerken hemen sağ kasığımın yanında rahmimde kasılmalar oldu. Sonra kasığım ağrımaya başladı ve ayağıma vurdu. 2-3 saat sonra tuvalete gittiğimde pedde 5-6 nokta kahverengi leke vardı. Bilmiyorum var mı bişeyler yok mu? Bi daha yüzmeye gideyim mi?

7.gün ovülasyon koyu cıkarsa hamilelik diolar bakalım 2 gün sonra koyu olursa belli olur cnm haber ederm
Benimde aynı günlerde yumurtalamisiz bakalım. Benimki sizi ki kadar koyu değil tabi. Birde dün o catlamada olan yumurta akı gibi yapışkan şey vardı demekki yumurta var hala bende
Bir gün öncesi ve bir gün sonrası olur diyorlar ama spermler 3 gün canlı kalıyormuş.
7.gün koyulasıo dıolar cnm

Bende 3.gündür hala geçmedi sanki adet gibiyim kasıklarımda öyle. Siz yüzme eğer havuz ise mikrop kapmış olabilir siniz. Ben doktoruma yüzmek istiyorum hiçbir sakıncası yok dedi. Fakat havuz ise temizliğinden eminseniz gidin dedi. Emin olmam icin kendi havuzumun olması gerek tabiki emin olamam dedim . Ve gitmedim

Ben belediyenin tesisine gidiyorum hocalara sürekli soruyorum. Havuz düzenli temizleniyor dediler. Gözlükle uçuşan partikül bile göremiyorum içi çok temiz. Klor oranıda standart oranlardaymış. Ama hocalar özellikle covid bulaşmıyor bizde bütün gün buradayız ders veriyoruz sudan bulaşmıyor dedi

Covid için demedi enfeksiyon için demisti doktor enfeksiyon gebe kalmada riskmis baya. Siz eminseniz birşey olmaz ama akıntınız ve ağrınız var ise enfeksiyon u bir düşünün derim.

Canım havuzla alakası yok ben balayında hamile kaldım alanya gibi kalabalık bi yerde ben ilk ayda hamile kaldım smdi evdeym 5 aydır olmuyor

Merhabalar yumurta akı gibi olan akıntı çatlamadan önce mi sonra mı oluyor ? İnternette epey baktım ama tam bir bilgi karmaşası var bu konu ile ilgili

Benim ovulasyon testi bugun bayagi koyulasmis kızlar sanirim gercekten 2. Kez yumurtlacagım ya da regli dönemi az kaldi diye mi böyle anlayamadim ama takibe devam.. bu arada telefondan neden fotoğraf atamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim .

Merhabalar yumurta akı gibi olan akıntı çatlamadan önce mi sonra mı oluyor ? İnternette epey baktım ama tam bir bilgi karmaşası var bu konu ile ilgili
Yumurta gelişmeye başlayınca yumurta akı kıvamında beyaz akıntı oluşuyor. Çatlama anında yumurtanın kapsülü yırtıldığı için yumurta akı şeffaf renkte akıntı okuyor. Kısa süreli de oluyor bir iki günde sürebiliyor kişiye göre değişir ….

Benimde 25 ağustos batım 6 ayımız ve artık sanki hiçbir ay olmayacakmış hep regl olacakmışım gibi hissediyorum

Mesaj bölümünden zincir gibi görüntünün yanındaki dikdörtgen kutuya tikla surukle diyecek oraya bas resmi at..

Canım havuzla alakası yok ben balayında hamile kaldım alanya gibi kalabalık bi yerde ben ilk ayda hamile kaldım smdi evdeym 5 aydır olmuyor
Bir arkadaşim hamile kalmak istiyorsan tatile git 2 gebeliğim de tatilde oldu bana da gebe başka biri demişti bak sana diyorum git demişti. Bizde tatile gitmiştik o ay gebe kalmıştım tatil de bir hikmeti var sanırım ya da tatilde hiç aklına çocuk falan gelmediği için stres azalıyor sanırım onunla da alakalı olabilir
Sizin ovulasyon ne alemde. Koyu mu hala.Bu ovulasyon testi ikinci çizgi silik de olsa hep var değil mi. Haftaya cuma erken gebelik başlayacağım bakal

Yumurta belirtisi bende ovulasyon testine göre öyle oldu. Onu fark ettim bir sonraki gün catlamisti. Sanırım yumurta olgunlaşıp hazır hale geliyor ya rahim de o aynı anda sıvıyı salgiliyor. Onun amaci spremleri inmeden yukarı geçişini kolaylamak.

Canım yerleşme kanaması olmasın
Bence gitme bu ara biraz yavaş hareket et varsa bebek rahat yerleşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…